Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקו - אם אתה רוצה את העניבה תצטרך להצפין לתל אביב - אין לי סיבובי הופעות בדרום בקרוב :(

חוץ מזה - בסוף הוא קנה עניבה לעצמו לפני שהספקתי והיא בכלל צהובה עם עיטורים בצבע בורדו (ככה זה כשהוא הולך לקניות בלעדי ונותן למוכר לבחור לו הכל - הכל נראה טוב ואני לא צריכה להתעצבן :D )

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איך אני אמור למכור את הבית בלי שפם ועניבת פרפר?! על המצפון שלך ושל החבר שלך!

עריכה : כפרה עלייך, בורדו לא בורדו, העיקר שהוא לא הולך עם עניבת פרפר.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם
מה אני אעשה שהדרכון שלי לא בתוקף!

מה?

חוץ מזה, שנתיים בכלא זה לא שנתיים באיזה מנזר, בטוח היא קיבלה קצת פה ושם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
+1 חזק!!

אחרי שנתיים בכלא גם לייצורים מהחנות של באגירה יש סיכוי.

ומה עם היצורים מהשרשור של באגירה? זה הרבה הרבה יותר גרוע

דניקס אתה חי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וחוזרים לשחק בטרקטורים עוד כמה ימים (האמת אני מקווה שאין פה איזה קאץ' כי אמור להיות גשם השבוע לא ? :?)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

ובכן, הגיעו זוג מבוגרים די חביב למען האמת. בלי הרבה בולשיט הם הציעו מחיר נמוך בכ 8% ממה שאני מבקש,

דהיינו כמה עשרות אלפים בודדים פחות. הבטחתי להם שאשקול את הצעתם עד סוף השבוע.

בנתיים אני אריץ מספרים ואראה האם הוכל לעמוד "בהנחה" הזו מבלי להפגע יותר מידי.

כל שקל חשוב לי מאוד, ו30 אלף מהם משנים לי קצת את התמונה, השאלה עד כמה

הם ישנו את התמונה. כל עוד היאכטה נשארת בסצינה אז אין לי בעיה.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם (נערך)
וחוזרים לשחק בטרקטורים עוד כמה ימים (האמת אני מקווה שאין פה איזה קאץ' כי אמור להיות גשם השבוע לא ? :?)

אמור, אבל כנראה הרבה פחות ממה שחשבו. היום ירדו עלי 20 טיפות בערך. לא מספיק. מה שכן יש ריח מטריף של גשם. יאללה שיבוא! האדמה צמאה מאוד.

רופני יא בכיין, אין כמו טרקטור בבוץ! ותחסכו ממני את הבדיחה...

חכה תראה מה זה טנק בבוץ.

איך אני חולה על הימים האלה שדברים הולכים חלק. זה לא חייב להיות מקיף, מספיק רק בתחום מאוד מצומצם. זה עוד יותר כיף כשזה בתחום שאתה אוהב. קורה לי מדי פעם עם הגיטרה, אני מנגן וממש מרגיש ושומע שאני טוב הרבה יותר מבדרך כלל. יום אח״כ חוזר לבינוניות הרגילה. זה קורה עם נהיגה לפעמים, קרה לי היום.

נוסע בשבילים, מרגיש את העקצוץ הזה ברגל ימין שאומר לך תן גז. מנתק הבקרה ומועך דוושה. אני מטורף על נהיגת שבילים, אפילו שהרכב הנוכחי 2X4 הנעה קדמית (אם כי סוג של ג׳יפ מדרכות, או סופר ג׳יפ). השבילים עפים, אני משחק עם העברות משקל. המטרה שלי היא לא להחליק (טוב נו, לא רק) אלא לנסוע מהר במינימום טלטול. אני מתמרן בין המהמורות ועם העברות משקל ממזער את הטלטולים.

עכשיו, אני לא רע בזה, יש לי ניסיון לא מועט. אבל היום, כמו שקורה לפעמים - הכל מתחבר, אני מרגיש שאני יכול לתת פייט לטובי הנהגים (כנראה שזו סתם תחושה). מדהים כמה שמח ורגוע אתה חוזר לכביש ולהמשך היום אחרי רבע שעה של אטרף כזה (שחזר על עצמו בכמה מופעים לאורך היום).

עריכה אחרונה על ידי אנלוגי

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

רופני יא בכיין, אין כמו טרקטור בבוץ! ותחסכו ממני את הבדיחה...

חכה תראה מה זה טנק בבוץ.

טרקטור בבוץ עדיף, בלי קשר לבדיחה, עם קשר לטנק.

אנלוגי חשבתי שאצלכם מקבלים ויגו/דימקס, איכזבתני. אצלי הימים האלה מגיעים גם אבל בסוג של מאניה-דיפרסיה, מרגיש כמו מלך העולם ורגע אחר כך כמו ילד קטן שחירבן במכנסיים ואין לו מושג מה לעשות. החיים שלי פחות או יותר מאוזנים בדרך כלל הבעיה היא שהמשקולות מכל צד כבדות ובקצה הקרש במקום להיות באמצע ככה שכל הזמן נע ממצב רוח אחד לאחר בלי להיות באמצע, כמו להחליק עם הרכב ורק להחמיר את הזריקה מצד לצד כל פעם.

נראה לי ששאלתי פה פעם בגיבוב ולא קיבלתי תשובה מספקת מתי מגיע הרגע הזה בחיים שאתה מפסיק להרגיש כמו איזה ילד קטן שאין לו מושג מהחיים שלו.

עריכה: מאז ששמתי סמלון כל פעם שאני מפרסם הודעה אני מתחיל לקרוא אותה כי אני חושב שמישהו אחר פרסם, טמבל.

• תוכן חדש...