Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז היא מהקווקזים שכן מקללים כל מילה שניה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כן ג'ימס, גם לי זה שלח הודעה עכשיו, לא רואה בזה שום צורך.

תבטל את ההתראות דרך האפליקציה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

להה, קללות זה ניקו, פשוט לוקו עורך לו את כל ה"בלאטים" מהגיבוב לפני שמישהו מספיק לקרוא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

עכשיו בלאט אני צריך לעלות לך תמונה של הסוודר שבאמת יש לי. הוא עשוי מצמר של כבש. הכי קווקזי שראית בחיים. בהגדרה של סטריאוטיפ. אחחחח בלאט איזה סוודר, מחמם אחולמניוקי. זרינה, תביאי דולמה בלאט!! אני רעב!

אגב דניס, הבעיה בלהיות נשוי לקווקזית זה לא היא, זה המשפחה שלה. כשאתה מתחתן איתן אתה מתחתן עם כל המשפחה. זה לא כככה אצלך?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זזזזזזזזזזזייייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!

קטלני!!! איך אני מתגעגע לימים האלו (איבדתי פאוץ' מפוצץ בפוגים כשהייתי קטן, כלכך התבאסתי). עד גיל 14-15 היה לי ולאחי חבילה של 600+ פוגים וכמה פצצים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אלקטרוניקה וחובבות רדיו זה ה-HOBBY שלי.

לפעמים אני נתקל בפרוייקטים מסויימים שאני צריך לבנות משהו מפרספקס לכן יש לי ציוד לכיפוף והדבקת פרספקס.

תחביב=הוצאה כספית

אשמח לשמוע לגבי מהו הציוד המדובר. ציוד לכיפוף פלסטיק יוכל לעזור גם לי.

טוב, אחרון ודי, מה ההבדל בין אסתר המלכה למלכת אסתר?

אני לא יודע, אבל השותף שלי, עולה וותיק שלא למד לכתוב יותר מדי טוב (אבל אני סולח לו על זה- הוא דובר 3 שפות בצורה מעולה וזה די מרשים), כתב כתובת של לקוח פעם אחת, ואחרי זמן מה הייתי צריך להכניס את הכתובת ל-GPS (הוא נהג באותו זמן). טוב- אני בא להכניס את הכתובת, מתחיל לצחוק, ולא יכול להפסיק. צוחק וצוחק וצוחק וצוחק. מתגלגל בכסא, דמעות בעיניים. הכל בגלל שהוא כתב "אסתר המלקה", והתמונה שאני קיבלתי בראש...

The year 3434 of the ***.... It shall be an heirloom of my Kingdom... though I buy it with a great pain.

הציטוט הבא מגיע מסרט שראיתי כול כך הרבה פעמים שידעתי את כול המילים בעל פה. נחשו איזה סרט ללא גוגל.

האמת היא, שאני לא יודע, לבושתי. אני מנחש שמדובר על דיון.

נדמה לי שיש שם כמה... :)

[ATTACH=CONFIG]368659[/ATTACH]

מה שמזכיר לי. לפני כשנה בערך מצאתי את אוסף הפוגים שלי בבית. אז כמובן, שהזמנתי את חבר שלי לשחק איתי קצת. אותו חבר הוא גם השותף שלי בעסק.

בקיצור, כשקלטתי ש-2 מנכ"לים יושבים על הרצפה ומשחקים בפוגים... היה קשה להרגיע אותי מהצחוק שתפסתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא, כמו שאמרתי, הם כולם מזוייפים, יש להם מנטליות רוסית לגמרי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איזה יום מהנה, הלכתי עם חבר למרצדס, לקחנו את הs63 החדשה לנסיעת מבחן, הוא מאוהב, אבל מה הוא יעשה עם הxk-r החדשה שלו? האם אקח ממנו את היגואר? האם אקח מרצדס חדשה ביחד איתו?

אוףףףף איזה חיים באסה

haters will hate

פורסם

חלום שהשעון מעורר הרס לי אותו. (מילה גסה קשורה לחלום)

אני לרוב לא זוכר חלומות אבל חולם על בסיס יומי. מאז שקיבלתי את המזרון החדש, אני ישן הרבה יותר עמוק ומתחיל לזכור אותם.

חלום- אני נמצא באיזה בניין עם אנשים שאני לא מכיר וזה נראה כאילו פנימיה למשפחות.

בחדש סמוך אני מגלה בחור שעבד איתי פעם והוא מאוד מוכשר מבחינת ציור ויצירה, ואני מבין שהוא מצלם איזשהו סרט. הסרט מתגלגל כמה שעות ברשת ואני מקבל טלפון שמגיע איזה אוליגרך ואיש עסקים לסגור עיסקה להפקת סרטים בסגנון שהבחור צילם.

אני יורד למטה ומגלה סוג של אגם יפה שרואים רק בסרטים במקומות כמו תאילנד. מגיע בחור רוסי גדול ומפחיד ומתחיל לדבר איתי על זה שהוא אהב את הסרטון וזה משהו חדש שלא היה קיים עד היום בתחום הפורנו. כן, כן אני מגלה שהבחור צילם סרטון בסגנון מאוד יחודי שהעולם עוד לא ידע :-)

הבחור אומר שהוא מהאתר xxx והם מחזיקים 80% מהשוק.

בקיצור אני מנהל משא ומתן ומגיעים לקטע של לבחון בחורות וגברים לסרטון קצר שיהיה האודישן שלנו לעולם הגדול.

אני קולט בשניה שהחדר מלא בדוגמניות ודוגמנים ואני מודד להם עם סרגל גמיש את העקפים ;-)

בדיוק בקטע הזה השעון מעורר הופעל, אבל לא נתתי לו להרוס אז הפעלתי נודניק. לאחר שמדדתי את כל העקפים של חזה וטוסיק מגיע השלב שהבחור מחליט להחתים לחוזה ולתת סכום של מאוד אלפי דולרים להפקת סרט מלא וברגע שהוא רוצה לסכם את העיסקה אני מתעורר(סעמק) וטס לתחנת אוטובוס לכיוון באר שבע.

*ד"א פספסתי אותו ואני מאחר :o

בוקר טוב לכולם.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...