Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתה מגלה איפה אתה גר אולי הייתי יודע לאן לבוא, בנתיים קבל תמונה של גוש אחד מתוך השבעה קילו שיש לנו (ל8 אנשים).

קנית אצל סמיר? (ליד כיכר גדול?)

אצל ניטש יש את לואי דה פינז בתמונה אם אני לא טועה.

יום שישי היה לי יום עמוס, כמעט ולא קראתי בגיבוב ככה שהשלמתי עכשיו.

שמתי לב שאם יום שישי הוא יום עמוס אצלי אז שבת יוצא יום מגעיל שבו אני יושב בבית ולא עושה כלום, חסר כוח או רצון.

Riddles in the dark...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא אני קונה אצל איבריהם (הוא אח שלו אל אני זוכר נכון) זה ליד החנות ירקות (איטליז יסמין)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

The year 3434 of the ***.... It shall be an heirloom of my Kingdom... though I buy it with a great pain.

הציטוט הבא מגיע מסרט שראיתי כול כך הרבה פעמים שידעתי את כול המילים בעל פה. נחשו איזה סרט ללא גוגל.

שאלות, שאלות, שאלות ואין לי להם תשובות בכלל, את רובם אני לא רוצה או יכול לחלוק כאן.

יום שבת דיכאון, יש לי הזמנה לצאת לטבע אבל לא כזה בא לי. גם לשבת בבית לא כזה בא לי. יש לי המון סדרות לראות אבל לא כזה בא לי. שום דבר לא בא לי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה אכן לואי דה פינס המנוח, קומדיאנט צרפתי. בתור ילד שנאתי את השפה הצרפתית, צרפתים ואוכל צרפתי.

סרטים צרפתיים לעומת זאת, אהבתי מאוד. הקומדיות המטורפות שלהם הפילו אותי וסרטי האקשן היו טובים בהרבה לטעמי עם אקשן מזוקק לעומת פיצוצים ואפקטים בהון תועפות בסרטים ההוליוודיים.

היום, מחבב את השפה, מת על האוכל, ועם הצרפתים עצמם יש לי יחסים אמביוולנטיים. הם מורכבים יותר ממה שנדמה. את הסרטים אני עדיין אוהב.

הסמלון הישן (הטוב), התחיל בכלל מניסיון לעשות מחווה ליאשה והפצפוצים, אז חיפשתי תמונה של מומין, רק בשביל לגלות שזה שם טורקי נפוץ. היות ובבליל העדות שמרכיבות אותי יש גם מן הטורקיות, אני מגדל שפם מפואר בקלות ויש לי חיבה לחליפות וינטאג' אימצתי את הבחור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי דעתי הצילום הצרפתי של מכוניות בסרטים הכוללים סטים של נהיגה הוא הכי משובח. אני יכול לזהות ישר אם הקטע הוא מסרט צרפתי או אם הבמאי צרפתי. החלק הטוב בסרטים שלהם הם הקומדיות, יש להם הומור מאוד מיוחד וגם מצחיק, כמובן לפי דעתי. מאוד האבתי סטים של צילום בסרט מונית 1-2 ובסרט driver החלק הראשום עם הסדרה 7.

אם כבר בענייני בשר אז כרגע חזרתי מפארק באשקלון אחרי קילו בשר טהור. מעניין הוא ש-99% מהנופשים בפארק הם עולים מחבר העמים. לשניה הרגשתי שאני ברוסיה באיזה פארק ביום שבת כאשר כולם עם בירות בידיים ומנגל ליד.

החיים הם כמו....

פורסם

אקסודוס, מה הגיל של הבחורה היום?

נראה אם אני מכיר...

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אנערף, פעם אחרונה דיברנו לפני משהו כמו שש שנים.

יניב, היא בגילי, בת 27-28, שמה מורן ושם המשפחה שמור במערכת. 8)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא רע?! זה מעולה.

עזוב את זה שבסוף התחתנתי עם קווקזית שאוכלת אותה בלי מלח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תגידו, אם מוכר הפסיד בקייס באיביי, ז״א לדוגמא ממכרתי מוצר, הלקוח לא קיבל וזכה בקייס. הכסף שהוא מקבל זה מאיביי פרוטקשיין או ממני?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם (נערך)

ניטש ניטש ניטש.

כמה יש לי לספר לך. אשוב מאוחר יותר.

ואני ממש מתבייש בעצמי שלא זהיתי את מר לואי, דווקא אני מכולם.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

• תוכן חדש...