Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום גיליתי את.נפלאות הטאפאטוק! וואלה אפליקציה מצויינת...

אוף בא לי איזה רכב 4x4. לא אכפת לי כלכך איזה, מבחינתי שתיהיה סובארו אימפרזה סטיישן (אחד הרכבים דווקא שעם גיר ידני לא רעים בשטח כלכך) אבל בגדול בא לי ג'ימיני או סמוראי (הסתכלתי קצת וגם ויטרה ישנה זה אחלה רכב שטח) סעומו למה התחביב והאהבה לתחום המוטורי דווקא?? למה??

פורסם

יש לי אחד בצוות שמפנטז על איזה פורסטר חביבה כבר כמה חודשים..

זה מצחיק שבחול יש לו תדמית של רכב לזוג לסביות בוצ'ות, ופה בארץ מי שנוסע בו זה הייטקיסטים עם אוריינטציה לטיולי שטח.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אמור, אבל כנראה הרבה פחות ממה שחשבו. היום ירדו עלי 20 טיפות בערך. לא מספיק. מה שכן יש ריח מטריף של גשם. יאללה שיבוא! האדמה צמאה מאוד.

רופני יא בכיין, אין כמו טרקטור בבוץ! ותחסכו ממני את הבדיחה...

חכה תראה מה זה טנק בבוץ.

הלוואי יהיה בוץ, עוד חוויות, הבעיה היא שאם יש בוץ הפועלים לא עובדים (האמת, הם עצלנים ממש, לפעמים זה הורג אותי).

עריכה: מאז ששמתי סמלון כל פעם שאני מפרסם הודעה אני מתחיל לקרוא אותה כי אני חושב שמישהו אחר פרסם, טמבל.

שקרן ! לא באמת ערכת את ההודעה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יש לי אחד בצוות שמפנטז על איזה פורסטר חביבה כבר כמה חודשים..

זה מצחיק שבחול יש לו תדמית של רכב לזוג לסביות בוצ'ות, ופה בארץ מי שנוסע בו זה הייטקיסטים עם אוריינטציה לטיולי שטח.

תלוי איזה פורסטר... הפורסטר sti דווקא נחשב רכב ספורט לכל עניין אבל כזה עם מספיק מקום לילדים ותא מטען מספיק גדול להכניס לתוכו כל מה שאתה (ובעיקר הילדים) צריכים

פורסם
הייתי אתמול אצל הסנדלר כדי שיחליף לי סוליות ועקבים בנעליים ואצל החייט שיחזק את מכפלת המכנסיים. הרגשה מוזרה, התרגלתי שמה שנשחק זורקים, אבל זה תמיד הרגיש לי כבזבוז וזיהום.

מה גם שאני אוהב את תחושת האולדסקול שבעניין. אולדסקול מושך אותי באופן כללי, למרות שבגדול אני מאמץ טכנולוגיות מוקדם יחסית.

בשבוע הבא, הרפתקאותי אצל הבורסקאי, הנפח ושוטה הכפר.

יש בזה משהו.

גם אני בדרכי אל הסנדלר, אך עם מגף הבלנדסטון שלי, הוא קיבל עיוות מוזר בבפנוכו שלו ובאמת שכואב הלב להשליך אותן.

מי יודע, אולי הסנדלר יחולל איזה קסם.

Gn'f'R

פורסם (נערך)

בנצי מה עם המשקפיים ? 13:28 (אח איזה שעון גאון יש לי) אצלך, בטוח הדואר פתוח.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

מי ייתן וג'ה יהא בעזרם של בלנסטונייך

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
סעומו למה התחביב והאהבה לתחום המוטורי דווקא?? למה??

אני שואל את עצמי את כזה כבר זמן מה.

אם תחביבי היה קריאה למשל אז בטוח יכולתי גם לממש אותו וגם לא להוציא כמות של כסף.

אבל מה? כול מה שמעניין אותי זה מוטורי, אכלתי אותה.

בשבוע האחרון בזמן שאני מתנייד באימפרזה אני חושב לעצמי שאולי אני יכול להתרגל לזה ושלא יהיה אכפת לי איך הרכב מרגיש או מתנהג או נשמע. שאולי אני יכול לדחוק את האהבה הזאת הצידה.

המסקנה היא שכנראה שלא.

בשישי שעבר קפצתי לBIG קרית אתא והגעתי לסוף המפגש שהיה, אין סיכוי שאני אוכל לחיות בלי זה, אם אדחיק אז ברגע שאני אשמע או אראה איזה רכב מעניין זה כנראה יחזור.

שוב עולות תהיות לגבי המיאטה.

השבוע יש לי טסט על אופנוע, מקווה שאעבור.

ואז השאלה אם באמת לקנות אופנוע או להשקיע עוד כסף ולקנות מיאטה, או משהו אחר.

הלאון לא נראת באופק ככה שלגביה איבדתי תקווה.

מיאטה?

למה יד2 לא עובד טוב היום...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...