Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינעל דינק התחלתי בקצה השדה וסיימתי מטר וחצי פנימה, יותר מידי ברקס הוא נתן משך אותי לגמרי (הקטע הןא שזה גם מסביבי אז זה לוחץ עלי)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התחלתי תוכנית חיסכון, את טיול אחרי הצבא אני לא יעשה בתאילנד/סין וכו׳

הטיול שלי יהיה ברחבי אירופה עם הדרכון האירופאי שלי :)

כמה שאני מחכה לזה !!

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

גיבוב קל לצהריים:

מצאתי את עצמי עושה חפיפה למנהל פרוייקט חדש שהגיע לפני שבוע.

לצערי הרב הבחור שאותו הוא מחליף כנראה לא העביר לו כלום - וכך יוצא שה-QA עושים חפיפה לפרוג'קט. זה ממש מעצבן.

למעשה ה-QA והפרודקט הולכים לנהל ריליסים לבד בחודשיים הקרובים עד שהבחור יתאפס על עצמו.

עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. איכשהו...

פורסם (נערך)

לי יש דרכון דרום אפריקאי.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שומאכר של איזה מדינה?

רופיני רק אל תגיד לי של אריתריאה

אגב הטיול יתוכנן לחודשיים ועם הישראלי אי אפשר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
גיבוב קל לצהריים:

מצאתי את עצמי עושה חפיפה למנהל פרוייקט חדש שהגיע לפני שבוע.

לצערי הרב הבחור שאותו הוא מחליף כנראה לא העביר לו כלום - וכך יוצא שה-QA עושים חפיפה לפרוג'קט. זה ממש מעצבן.

למעשה ה-QA והפרודקט הולכים לנהל ריליסים לבד בחודשיים הקרובים עד שהבחור יתאפס על עצמו.

עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. איכשהו...

ליצנים. מה עם תיעוד?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

לפעמים שההייטיקיסטים כאן מתכתבים בינהם אני מדמיין לעצמי מחלקה שלמה של אנשים סטייל אליעזר בן יהודה שממציאים שפה שלמה של מושגים חצי מתורגמים מאנגלית כדי שאף אחד לא יבין שהם בעצם משחקים סוליטר ומפרקים רכבי ליסינג. אין כוונה להעליב, אבל לפחות תשימו תרגום, יש פה כמה אנשי מערות.

פורסם
לפעמים שההייטיקיסטים כאן מתכתבים בינהם אני מדמיין לעצמי מחלקה שלמה של אנשים סטייל אליעזר בן יהודה שממציאים שפה שלמה של מושגים חצי מתורגמים מאנגלית כדי שאף אחד לא יבין שהם בעצם משחקים סוליטר ומפרקים רכבי ליסינג. אין כוונה להעליב, אבל לפחות תשימו תרגום, יש פה כמה אנשי מערות.

הסבר למקרה הספציפי -

היה מנהל פרוייקט שהתפטר, בא מישהו אחר להחליף אותו. היה להם שבוע של זמן משותף לעשות בו חפיפה, אבל הבחור שעוזב לא עשה לו חפיפה כמו שצריך. מנהל הפרוייקט החדש אמור מעצם תפקידו לנהל מפתחים שתפקידם לספק לי איזשהו מוצר לבדיקה (התפקיד שלי הוא ר"צ בדיקות תכנה).

יצא מצב שבכל ענייני הפיתוח אין מי שיחפוף אותו כרגע כי מנהל הפרוייקט הקודם עוזב היום, בו זמנית עוזב מנהל פרוייקט אחר שעליו עיקר המוצר שאני בודקת, וראש מחלקת הפיתוח בחופשה.

הפרודקט הם החבר'ה שמתכננים מה הולך להיות במוצר מבחינת פיצ'רים, איך הוא הולך להיראות - הכל. מה שפרודקט מבקש פיתוח צריכים לבצע.

אני אמורה לבדוק את המוצר ולוודא שהוא עובד טוב ומתאים לדרישות הפרודוקט.

לא יכול להיות שאני זו שיושבת לעשות את החפיפה לבחור המסכן שלא יודע ממה להתחיל.

ליצנים. מה עם תיעוד?

אני לא יודעת מה הלך עם התיעוד שם (ממה שיצא לי לראות הבחור שאותו מחליפים לא חזק בתיעוד). עובדתית הבחור לא יודע מי נגד מי ומאחר ויש לי זמן פנוי היום החלטתי להיות נחמדה ולשבת להסביר לו מה הוא צריך לעשות ולמה.

פורסם

מה זה ר"צ?

גיבוב צהרים משלי- הייתי עכשיו בהרצליה. ישבתי בפיג'ו- חלום רטוב- RCZ. למרות היותה אוטומטית והעדפתי לידנית אני מאוהב ברכב (חברה שלי אמרה לי לא להרוס את הרכב עם הריר שנזל לי).

נ.ב, בפיג'ו 208 GTI קשה לסדר את ההגה ככה שלא יפריע לדשבורד. אבל אולי כי הייתי ממוקד יותר בRCZ והGTI פשוט עמדה ליד ואי אפשר לעמוד בפיתוי ולא להיכנס להסתכל 8)

• תוכן חדש...