Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה חדש לך?

לא.

גם ככה הוא יפיל את זה עלי ואז יקח את הקרדיט או במקרה הטוב יותר יגיד "אנחנו עשינו".

ד"א אני מדבר על מי שלכאורה טוען שהוא האדריכל ועוד כמה דברים, רק חבל שאין design אמיתי... כאילו יש גיבוב שטויות שהקשר בינו לבין המציאות קיים כמו הקשר הרומנטי שלי עם אליסון ברי וקאט דנינגס.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי לשם שינוי אגובב גיבוב אמיתי במקום להציק לאחרים.

אני לא שותה נס-קפה כבר שנה. בכלל. מה שכן, אני שותה שחור אחד ביום, בעיקר אחרי האוכל. בזמן האחרון, אצל אחד הלקוחות שלי, החלפתי את השחור של עלית באספרסו כפול של נספרסו (קפסולה בצבע כתום, אין לי מושג מה השם).

אני כמעט משוכנע שיש מנה של הרואין בכל קפסולה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

תיקח כדורי קפאין וזהו.

במבחנים יש אנשים שאוכלים שוקולד באמצע המבחן בשביל להקפיץ את רמת הסוכר.

יש אנשים שלוקחים ריטאלין ודומיו לפני המבחן.

אני מקפיץ כדור קפאין והמוח עובר לטורבו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
מקבל החזרים. גם עם הוולוסטר הייתי מקבל החזרים כי מישהי התעצלה לארגן לי דלקן.

בכול מקרה זה לא כזה נורא, הדלקן שיש הוא לתחנות דלק שלא קרובות לבית שלי ויש לי פז 2 קילומטר מהבית ככה שיותר נוח לתדלק שם.

מוזר, מצאתי ביד2 מיאטה NC משנת 2006 , עם 128K ק"מ על השעון וכול זה בסך הכול ב 65K שקלים. רשום שהבחור יד 3 ולפני זה הייתה עוד בעלות פרטית ולפניה ליסינג. המחיר נראה לי קצת נמוך אבל חוש העכביש שלי מדגדג.

שאלתי בחור שעובד איתי והוא אומר שזה בערך המחירון שלה, ונשמע דיי טוב.

יש לי תחנת דלק בדרך הביתה של "דלק", והעובדה שאני לא צריך לשמור מסגרת של 2400 שקל כל חודש להוצאות דלק זה נחמד (כאילו 2400 יוצא, 2400 נכנס).

לפעמים שההייטיקיסטים כאן מתכתבים בינהם אני מדמיין לעצמי מחלקה שלמה של אנשים סטייל אליעזר בן יהודה שממציאים שפה שלמה של מושגים חצי מתורגמים מאנגלית כדי שאף אחד לא יבין שהם בעצם משחקים סוליטר ומפרקים רכבי ליסינג. אין כוונה להעליב, אבל לפחות תשימו תרגום, יש פה כמה אנשי מערות.

סוליטר משעמם, אבל רק תשאל לגבי כל מושג שמעניין אותך, יש מספיק שיסבירו כאן בכיף

אין שום סיבה שבעולם לממש הצפנה in-house, אלא אם כן אתה עושה את זה בשביל ללמוד. יש סיכוי גבוה מאוד שתטעה טעות קריטית. נא עיין כאן.

(אגב, ההבדל בין unsigned char לבין unsigned int תלוי לחלוטין במהדר שלך, אתה יודע)

יש סיבה אחת משמעותית לממש הצפנה, כי הבוס החליט.

יש עוד סיבות כמו הגבלות כאלה ואחרות ושמירה על קבצים סודיים, אפילו אם עובד חשוב עובר למתחרה, מפתח הצפנה הוא יכול לקחת איתו, אלגוריתם הצפנה שלם בד"כ לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש סיבה אחת משמעותית לממש הצפנה, כי הבוס החליט.

יש עוד סיבות כמו הגבלות כאלה ואחרות ושמירה על קבצים סודיים, אפילו אם עובד חשוב עובר למתחרה, מפתח הצפנה הוא יכול לקחת איתו, אלגוריתם הצפנה שלם בד"כ לא.

אם יש לו גישה למפתח, ודוגמא של קובץ נקי + קובץ מוצפן, הוא לא ממש צריך את האלגוריתם בצורת source. מה גם, שמימוש ביתי של אלגוריתם ביתי (ולא נניח, AES) לא ממש שווה הרבה מבחינת אבטחת מידע.

יהיה מעניין לספר ל-auditor שכל ההצפנה היא מימוש עצמאי.

פורסם
תשמע, מותג זה מותג, לי קשה לקבל רכב שנראה כמו שאמור להתחרות עם פרארי ולמבורגיני שבחזית יש לו סמל של פיז'ו.

וחוץ מזה עיצובית, נורא מפריע לי הדימיון לTT שהוא רכב גרושות בפני עצמו.

?

אני חולם על זה שפיג'ו תעיף את המדף האחורי שנקרא כסאות אחוריים, שיעיפו את המנוע העלוב מקדימה וידחפו את ה3.2 ליטר טווין סופרצ'ארצ'ר שלהם לחלק האחורי של הרכב. ואז יש לך רכב על 8)

לי יש רכבים שעושים דברים טובים ויש סתם מכוניות. סוזוקי ג'ימיני לוחץ על רוב הנקודות, הפיג'ו לוחצת על כולן (ולא מעניין שיש סמל של פיג'ו), למברוגיני LM002 גם כן לוחץ על כמעט כל הנקודות. יש עוד כמה אבל זהו לבינתיים (נכון הרכבים שונים בתכלית ואני דפוק על כל המוח, אני יודע ולא'כפת לי :lol:

פורסם
אם יש לו גישה למפתח, ודוגמא של קובץ נקי + קובץ מוצפן, הוא לא ממש צריך את האלגוריתם בצורת source. מה גם, שמימוש ביתי של אלגוריתם ביתי (ולא נניח, AES) לא ממש שווה הרבה מבחינת אבטחת מידע.

יהיה מעניין לספר ל-auditor שכל ההצפנה היא מימוש עצמאי.

במקרה שאני מכיר, אם היה קובץ נקי כלשהו המתחרות לא היו צריכות לפצח את האבטחה :)

אגב לגבי auditor, זה כבר נעשה לא פעם ולא פעמיים, המוצרים של החברה שאני עובד בה עוברים ביקורות כאלה חדשות לבקרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז אתה אומר שלעובדים יש גישה רק לחומר מוצפן? איך הם אמורים לעשות בו שימוש בעבודתם? אם הם לא צריכים לעשות בו שימוש, אז למה יש להם גישה מלכתחילה?

לגבי ה-audit, בארץ הרוב זה כסת"ח וסימון V על טופס, כמו ביקורות בצבא.

פורסם

אני לא יודע למה בחרו אצלינו לעשות את זה ככה, אבל כול האלגוריתמים האחרים הם גם ב"מימוש עצמי", למה לא משתמשים בספריות מוכנות מראש? שאלה טובה שאני לא ממש בטוח בתשובה, אני מתאר לעצמי שזה איכשהו קשור לGPL ולעובדה שלא רוצים לשלם על זה כסף כשאפשר לעשות לבד.

לגנוב מהחברה? יש לי את כול ה source code על המחשב בבית, אני מתאר לעצמי שלכול מי שיש מפתח לopenVPN של המשרד ושעובד מדי פעם מהבית יש את כול הקבצים בבית.

וכן, מימשתי AES בסיסי עם עוד שני אלגוריתמים שמשתמשים בו

נקווה שהבחור עם המיאטה לא ימכור בשבוע הקרוב, אני אסגר על עצמי ואחליט מה לעשות.

היום תדלקתי ופתאום חשתי געגוע לוולוסטר, לא יודע מאיפה זה בא לי.

דיטו למה זה הכול נראה חשוך כזה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש מספיק ספריות עם רשיון BSD שאפשר לקחת. GPL לא מחייב פרסום של הקוד, אלא אם כן אתה מפיץ את המוצר.

אני יושב בחושך עם f.lux/redshift על כל המסכים, אני לא אוהב תאורת פלורסנט.

פורסם

סבתא שלי לפעמים הורגת אותי, היא קונה שטויות.

לפני איזה שנה היא החליטה שהיא וסבא שלי צריכים מיטה חדשה הלכו קנו חשמלית עם מליון פיצ'רים, והם בטח לא יודעים אפילו איך להעלות ולהוריד.

עכשיו סבתא שלי החליטה שצריך מזגנים חדשים (שימו לב לא מזגן, מזגנים) הלכו קנו היום התקינו והיא פירקה את כל הבית כדי שלא יתלכלך (הכול, היא השאירה חדר ריק לגמרי ואת מה שלא היה אפשר להוציא היא כיסתה עם ניילון), עכשיו מילא הבית הפוך ואני לא יכול לזוז אני צריך להתחיל לסדר את זה, אינעל דינק אני עייף, תני לישון מה אני צריך להתחיל להזיז מיטות ומזרונים ? תני לטכנאים שהזיזו אותם להחזיר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...