Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רחמים היית חסר מאוד..

לי יש בעיה עם אבוקדו, בתור ילד הייתי אוכל הרבה אבוקדו ומחוץ לפנימיה היה מטע גדול והיינו הולכים לשם הרבה, נוצר מצב שאבוקדו לא בא לי בטוב ונדיר מאוד שאני אוכל גואקמולי.

חצילים לא אכלתי עד גיל 24 בערך, פעם, הייתי יכול להקיא אם הייתי מוצא שרידי חציל בפיתה, היום אני אוכל חצילים כל הזמן.

דברים משתנים עם הגיל, לגביי מאכלים, אתמול בפרלמנט הקטן שמתכנס פה כמה פעמים בשבוע דנו בנושא האוכל, יש את ר' ששומר כשרות ונגעל גם מדברים כשרים שאינם בנאלים משהו, ש' אוכל הכל, זורם איתי בשיחה וא' מהצד טוען שהוא טעם כמה דברים אבל הוא שומר כשרות וזהו.

ביום שבת הייתי ממש קרוב ללהזמין רגלי צפרדע במסעדה צרפתית, זה היה נראה לי יותר נורמלי מחלזונות, חברי לשולחן אמר שעדיף ללכת על סלט סלק בתור מנת פתיחה וזרמתי, אני לא אוכל חזיר, לפחות לא כמו פעם, בארץ הייתי מבקר הרבה אצל אלברט. אבל הזמנתי פנה טוסקנה עם צ'וריסו שנעשה במקום, היה תענוג. רגלי צפרדע בפעם הבאה, זה הכל פסיכולוגי, פעם לא הייתי יכול לאכול צדפות כי זה היה נראה לי כמו דגדגן מת, היום אני נהנה מאוד וההקשר ברח מראשי, סלט חצילים במיונז היה נראה לי כמו לשלשת ציפורים, והייתי אוכל המון קלמרי למרות שזה ממש נראה כמו עורלה מטוגנת.

אה ואכלתי עד היום בת יענה, חזיר בר, צבי, מדוזה, כריש, תמנונים שונים ומשונים והרבה מאוד כוס, כ"כ הרבה כוס שאני לא אתפלא אם אשתעל כמו חתול ואפלוט כדור של שערות ערווה. יאללה מאוחר בלילה, בשעות הללו הפילטרים שלי לא עובדים טוב המיוחד לא אחרי דרמבוי, כמה אני אוהב את המשקה הזה, הייתי מתחתן איתו, מחמם אותי בלילה, משמח אותי ביום, לא מציק לי בטלפון ושואל איפה אני ומה אני עושה, לא עולה לי הרבה, לא מפריע לו כשאני שותה משקאות אחרים, אחלה מערכת יחסים ביני לבין הדרמבוי שלי, אני מאמין שמתחילת 2013 הכבד שלי פירק איזה 50 ליטרים דרמבוי, ב2012 זה היה בייליז וכשאין דרמבוי אז גרנד מרנייר תופס.

מה קורה רחמים?

haters will hate

פורסם

עם התיאורים שלך אין שום סיכוי שבעולם שאני אטעם אי פעם צדפות או קלמרי, חצילים במיונז גם ככה זה עניין נדיר אצלי של פעם בכמה שנים, אולי עכשיו גם זה לא יהיה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אתם יודעים מה אומרים על אלה שנוהגים על וולוסטר?

איזה קטע אה?, יש לנו רוב בגיבוב !

קח תמונה בעריכה:

oyster.jpg

טבסקו, חזרת, לימון ורוטב טרטר!

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם
אתם יודעים מה אומרים על אלה שנוהגים על וולוסטר?

איזה קטע אה?, יש לנו רוב בגיבוב !

קח תמונה בעריכה:

[ATTACH=CONFIG]368869[/ATTACH]

טבסקו, חזרת, לימון ורוטב טרטר!

מה אומרים עליהם? איזה רוב? איבדנו את דייויד32.

אה והדבר הזה נראה כמו יריקה של חולה בשפעת שהרגע קם בבוקר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קלמרי, צדפות, שרימפס, תמנון וחלק גדול מסוגי הדגים מאוד טעימים. יוצא דופן זה סרטן שאתה יותר נאבק בלהגיע לבשר מאשר אשכרה לאכןל אותו (מה גם שהטעם לא משהו). לובסטר עוד לא יצא לטעום לצערי וכך גם כריש או ארנב (חבר הבטיח לי פעם ארנב מוכן אבל החרא שיחרר אותו בסוף).

אז מתי המפגש אמרנו? ואיפה?

• תוכן חדש...