Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזל לטובתי,הגיבוב עוסק ברכבים ואני חייב להתייעץ לגבי טמטום חולף או משהו ריאלי לגמריי.

אני לא חושב שזה יפה לדבר על רכב של מישהו מהפורום שרוצה למכור מבלי לתת על האקזמפלר הספציפי ביקורת,אז בואו נדבר על פוקוס 5 דלתות ידנית דור ראשון,על פניו נראית שמורה, ואני יודע לזהות רכבים שמורים לפי צורת כתיבה(וכמובן תוכן),גם לא צריך תמונות(נא לא לרוץ לפורום מכירה)

השאלה אם למכור את הסובארו,שהראיתה אמינות טובה, אבל מצד שני מדובר ברכב ישן שאי אפשר לדעת מה יהיה איתו מחר, ולקנות רכב טיפה יותר מודרני, יותר בטוח, שיש לו יותר שוק חלפים בארץ ובחו"ל(חשוב), שננהג הרבה יותר טוב, מצד שלישי (זה טרילוגיה) עוד רכב זה עוד סיכון ואי אפשר לדעת מה יהיה איתו, ונכון לעכשיו אני גם לא עובד, אבל אני כן אתחיל בעוד חודשיים שלושה. זה נשמע מפגר וזה נשמע כמו התלהבות רגעית אבל זה משהו שממש מעסיק אותי כעת, עוד שדרוג והתקדמות בחיים אף פעם לא הזיקה.

Miata ND2

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוד למה הלאון לא באופק? לאיזה חברת ליסינג עברתם? לאלדן בסוף? אצלם הכל בהפתעה, אתה יכול לקבל את הרכב יומיים מהרגע שהזמנת או 60 יום מהרגע שהזנת או כל דבר בטווח.

לי בסוף לקח כמעט חודש לקבל את הולוסטר, והכל בהפתעה יש שקט מהם לחלוטין (במקרה שלי לא, בחרתי צבע ואמרו שזה לחכות חצי שנה לצבע הזה ויש שני צבעים זמינים, בחרתי אחד אמרו שמכרו את האקזמפלר הזה ונשאר כסוף אז לקחתי כסוף מיידי ומשם לקח חודש) ואז פתאום טלפון ואומרים לך שהרכב הגיע ומתאמים איתך מסירה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההודעות הפרטיות האלה פשוט מכה. אני עדיין מנסה לפענח את ההודעה ההזויה של ברווז.

גם שלחתי עותק שלה לגרפולוג-אין מצב שהיצור הזה אמיתי. :shock:::lol:

Gn'f'R

פורסם

רז, כבר עשיתי פעם תגלחת אצל גלב, אבל לא התלהבתי. היו שתי בעיות.

1. הוא היה צעיר.

2. לא נתן לי מספיק זמן עם המגבת החמה. עם זיפי הטיטניום שלי זה מתכון לפציעה בטוחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם הזיפים שלך מטיטניום אז שלי הגיעו ישירות מקריפטון, אם הסכין (כולל פיוז'ן) לא בתולה, הם פשוט החלשים במקום להחתך ולכן נדיר לראות אותי מגולח, וכשאני מגולח אז אני גם מלא נקודות אדומות, לפעמים נדמה לי שהגוף שלי מבולבל בכל מה שקשור לייצור שיער, יש לי תלתלים של ביצים על הכתפיים, אם לא היו לי פטמות ושרירי חזה מפוסלים אז היה מאוד קל להתבלבל בין הגב לפרונט.

אני לא שעיר בידיים, השערות על הגב לא עבות, הן עדינות ונעימות אבל יש כ"כ הרבה מהן שלפעמים בא לי לפרוש כנף.

יום ראשון, כבר 4, הגיע הזמן לצאת לשתות משהו, קיבלתי הרבה הודעות, מסתבר ששכחתי מכל ההזמנות שפיזרתי לקראת סאנדיי

haters will hate

פורסם (נערך)

ידעתי שיהיה קאץ׳ בסוף זה פריסת טיפטוף ואני לא על הטרקטור.

בקצרה לטרקטור מחוברים שלושה תופים עם טפטפות אני למטה כורך סביבי (או על קלשון) את הטפטפות הטרקטור נוסע.

אבל זה די כיף, בסך הכול רוב הזמן אני לא ממש עושה כלום, נשען אחורה ומגובב.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בוקר טוב לכולם,

לי בוקר מעצבן משהו בגלל שחלמתי שיש לי טויוטה היילקס 4x4 והטיולים שאני עושה איתה למה הייתי חייב לקום?! למה?!

אני כבר מחכה להשתחרר, לעשות טיול לחו"ל ואחריו לקנות רכב אחר, רכב שלי רכב שטח כלשהו, חבל רק שזה עוד שנה וקצת

פורסם
דוד למה הלאון לא באופק? לאיזה חברת ליסינג עברתם? לאלדן בסוף? אצלם הכל בהפתעה, אתה יכול לקבל את הרכב יומיים מהרגע שהזמנת או 60 יום מהרגע שהזנת או כל דבר בטווח.

אנחנו עם "שמיים כחולים" או בלו-סקיי.

ממה שאני יודע המלאי של הלאונים שאני חפץ בהם נגמר מזמן ומלאי הבא יגיע עוד חודשיים. אז מכיוון שעבר כמעט חודש מרגע ההזמנה והרכב עדיין לא הגיע אני מגיע למסקנה שכנראה שהרכב יגיע מהמלאי שיגיע עוד חודשיים. חוץ מזה שעל כול זה אחראי בחור שכבר חוויתי את חווית השירות שלו לפני שנה וחצי ואני ממש לא סומך עליו.

מסתבר שאני קיבלתי אימפרזה עם מערכת סטריאו נחותה ולאנשים אחרים יש מערכת טיפה יותר מתקדמת, אין להם USB או AUX אבל אפשר להזרים שירים מהפלאפון.

מישהו פה רשם משהו על להפסיק להרגיש שאתה ילד ולהפוך לבוגר? או שזכרוני מתעתע בי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אם הזיפים שלך מטיטניום אז שלי הגיעו ישירות מקריפטון, אם הסכין (כולל פיוז'ן) לא בתולה, הם פשוט החלשים במקום להחתך ולכן נדיר לראות אותי מגולח, וכשאני מגולח אז אני גם מלא נקודות אדומות, לפעמים נדמה לי שהגוף שלי מבולבל בכל מה שקשור לייצור שיער, יש לי תלתלים של ביצים על הכתפיים, אם לא היו לי פטמות ושרירי חזה מפוסלים אז היה מאוד קל להתבלבל בין הגב לפרונט.

אני לא שעיר בידיים, השערות על הגב לא עבות, הן עדינות ונעימות אבל יש כ"כ הרבה מהן שלפעמים בא לי לפרוש כנף.

יום ראשון, כבר 4, הגיע הזמן לצאת לשתות משהו, קיבלתי הרבה הודעות, מסתבר ששכחתי מכל ההזמנות שפיזרתי לקראת סאנדיי

פרוותי זה הכי אחי!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
אנחנו עם "שמיים כחולים" או בלו-סקיי.

ממה שאני יודע המלאי של הלאונים שאני חפץ בהם נגמר מזמן ומלאי הבא יגיע עוד חודשיים. אז מכיוון שעבר כמעט חודש מרגע ההזמנה והרכב עדיין לא הגיע אני מגיע למסקנה שכנראה שהרכב יגיע מהמלאי שיגיע עוד חודשיים. חוץ מזה שעל כול זה אחראי בחור שכבר חוויתי את חווית השירות שלו לפני שנה וחצי ואני ממש לא סומך עליו.

מסתבר שאני קיבלתי אימפרזה עם מערכת סטריאו נחותה ולאנשים אחרים יש מערכת טיפה יותר מתקדמת, אין להם USB או AUX אבל אפשר להזרים שירים מהפלאפון.

מישהו פה רשם משהו על להפסיק להרגיש שאתה ילד ולהפוך לבוגר? או שזכרוני מתעתע בי?

אז אני לא יודע איך זה עובד אצלם.

ואיך זה עובד עם האימפרזה? אתה מתדלק עם דלקן או מקבל החזרים? זה הדבר שהכי הציק לי ברכב גישור.

גיבובון

אני כבר קצת יותר משנה במקום עבודתי הנוכחי, 2013 זו השנה הראשונה שבה עבדתי שנה מלאה (ב-2012 היה לי בערך חודש עבודה), קיבלתי גם עדכון משכורת קליל של 500 ש"ח לחודש, אבל חוץ מזה קיבלתי בונוס יפה מאוד, בא בדיוק בזמן עם ההוצאות של הטיול לחו"ל 8)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

ואיך זה עובד עם האימפרזה? אתה מתדלק עם דלקן או מקבל החזרים? זה הדבר שהכי הציק לי ברכב גישור.

מקבל החזרים. גם עם הוולוסטר הייתי מקבל החזרים כי מישהי התעצלה לארגן לי דלקן.

בכול מקרה זה לא כזה נורא, הדלקן שיש הוא לתחנות דלק שלא קרובות לבית שלי ויש לי פז 2 קילומטר מהבית ככה שיותר נוח לתדלק שם.

מוזר, מצאתי ביד2 מיאטה NC משנת 2006 , עם 128K ק"מ על השעון וכול זה בסך הכול ב 65K שקלים. רשום שהבחור יד 3 ולפני זה הייתה עוד בעלות פרטית ולפניה ליסינג. המחיר נראה לי קצת נמוך אבל חוש העכביש שלי מדגדג.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

איזה כיף, יום חופש.

טוב נו לא כזה כיף כי אני לא מרגיש טוב.

לפחות לימודים ועבודה אני לא יראה היום.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...