Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיטרה החשמלית הראשונה שלי הייתה איבנז מהסדרות הכי בסיסיות, מחוברת למגבר סאמיק. למה בחרתי דווקא אותה? היא הייתה יפה בעיני. אהבתי אותה בטירוף למרות שסביר שאובייקטיבית היא הייתה חתיכת זבל. זה באמת חסר חשיבות בשלבים הראשונים. אחרי שנה מכרתי אותה ואת המגבר לתאילנדי וקניתי את מה שיש לי היום, כבר 18 שנה.

היום הגיטרות הבסיסיות אפילו טובות יותר ממה שהיה פעם, הסינים השתפרו מאוד. בנוסף, שיתוף המידע באינטרנט גורם לשיפור המוצרים - מה שיקבל ביקורות רעות בעקביות פשוט לא יהיה מיוצר.

אם מדברים על מחיר חנות - לא חושב שיהיה הבדל משמעותי באיכות בין סאמיק ב-500 ש״ח לימאהה ב-500, זה בסה״כ שם שמופיע על הגיטרה, סביר מאוד שהרכיבים הם די אותו דבר, אם לא בכלל יוצרו באותו מפעל.

אמנם לא ניגנתי על חשמליות שלהם, אבל אקוסטיות של Cort הן ממש מפתיעות במחירים מגוחכים. זו חברה סינית שמייצרת כלים גם לחברות אחרות (ז״א אותה גיטרה תשווק תחת שמות מותג שונים) וכנראה עושה עבודה מצויינת.

אתה מחפש חדש או משומש? מה עם מגבר?

סתם לדוגמא - ראיתי את זה כחדשות, אמנם אני לא מכיר אבל הייתי קונה בלי חשש.

עשיתי חיפוש ביד 2, יש המון אופציות, אפילו עם מגבר (חיפשתי עד 600 ש״ח).

בקיצור אני חוזר להמלצתי הראשונה - חפש מה שמדליק אותך אסטתית (צורה וצבע), אם אתה קונה יד 2 עדיף עם חבר שמבין. ממילא אם תחליט להמשיך לנגן כנראה תרצה להשתדרג, ואז כבר תדע הרבה יותר טוב מה בא לך.

לגבי פיקאפים - לא חשוב כלל בשלב הזה, מעבר לאסתטיקה. למעשה הגיטרה החשמלית שהכי בא לי כרגע להוסיף לאוסף היא בעלת פיקאפ אחד.

אמריקאי, זה עם הפרווה? אחלה. מאיפה אפשר להשיג כזה? צה"ל לא מספק.

אני מדבר על אמריקאי ב׳, אבל האמת שלא יודע בדיוק מה יש היום בצבא. מה שאצלי נתן לי מישהו במילואים, הוא שונה מזה שהיה לי בסדיר. בעיקרון מדובר על בד עבה וריפוד מינימלי, בלי פרווה בצווארון כמובן.

אני יודע שהולכים להיכנס מעילים חדשים לצבא, מעניין מה יהיה דינם. בנוסף, קצינים בטח משחקים לפי קודים אחרים, לא?

נפלה עלי תוגה קצת משונה, נקווה שיעבור עד מחר.

חמם את הבית, חבר את הגיטרה עם אוברדרייב קל, תעביר לנק פיקאפ, תוציא את הוויסקי ותן בבלוז. עובד בשבילי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי מטיול קצר, ממש קצת לפני המחסום לגוש עציון,

איזה שלג יפה, אומנם לא הרבה, אבל הנוף מאוד יפה.

בקרוב תמונות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני מדבר על אמריקאי ב׳, אבל האמת שלא יודע בדיוק מה יש היום בצבא. מה שאצלי נתן לי מישהו במילואים, הוא שונה מזה שהיה לי בסדיר. בעיקרון מדובר על בד עבה וריפוד מינימלי, בלי פרווה בצווארון כמובן.

אני יודע שהולכים להיכנס מעילים חדשים לצבא, מעניין מה יהיה דינם. בנוסף, קצינים בטח משחקים לפי קודים אחרים, לא?

אסור ללכת עם שום מעיל חוץ ממעיל א'. קצינים מקבלים דוחות על זה, אבל על הZ.

פורסם
למה בלי מעיל ושרוולים למעלה? על מי אתם עושים רושם? כל הצבא יכול ללכת ל......

אני לא שם מעיל כי אני הולך מהאוטו למחלקה ומהאוטו למקדונלדס\חדר אוכל, אבל שרוולים למטה ברור שכן.

לפי דעתי להראות ככה הכי טוב:

כי הלוחמים מרגישים שאם הם הולכים כל השירות שלהם בלי מעיל ועם שרוולים מקופלים למעלה זה מוסיף להם עוד כמה נקודות וואסח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אפשר להסתכל על זה ככה. זה די נכון.

אבל בעיקר זאת סוג של מסורת. תשאל חי"רניקים ששירתו לפני 10 שנים ורובם יגידו שזה גם היה ככה.

פורסם

חמם את הבית, חבר את הגיטרה עם אוברדרייב קל, תעביר לנק פיקאפ, תוציא את הוויסקי ותן בבלוז. עובד בשבילי.

נשמע כמו עצה טובה. עשה משהו שאתה נהנה ממנו.

אני מתמודד עם זה ע"י בנייה של דברים.

בצבא, לבשתי את מעיל הדובון אולי 4 פעמים, בקושי. אני הייתי עמיד לקור בצורה קיצונית כשהייתי צעיר, ואני עדיין עמיד לקור, אבל כבר לא בצורה כל כך קיצונית גם היום.

באחת מאותן 4 פעמים שכן לבשתי את המעיל, הצלחתי ללכלך אותו עם צבע טרי..:lol:

לפני כמה שנים, את רוב החורף הייתי מעביר עלי עם טריקו, יותר מזה לא הייתי צריך.

כיום, את רוב החורף אני מעביר עם טריקו וחולצה מכופתרת ארוכה. אני מזדקן, בלאט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

2 כותרות בשבוע, ריספקט!

לוקו, צא מזה.

כבר הוכח מדעית שהחורף גורם להרבה אנשים להיכנס לדיכאון. משהו בשמיים הקודרים, אני מניח.

אתה לא לבד. זה יעבור והשמש עוד תקדח שוב.

אגב, הטיפוסים האמנותיים והיצירתיים מושפעים יותר חזק מזה. משהו פואטי בדיכאון כזה.

אל תיתן לזה לגבב אותך. אתה יותר חזק מזה.

זרוק איזה סולו גיטרה על האש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אגב גיטרות, אחרי שלא נגעתי בגיטרה בכלל יותר מעשר שנים ובחשמלית אולי 20 שנה, הבן שלי התחיל לגלות עניין בחשמלית (הוא בן 6 הגדול, כן?).

אז פתחתי יד 2 וקניתי מגבר מרשל MG10 ב 250 שח :-D :-D :-D

איזה בן יונה של מגבר! חיברתי את החשמלית הנו ניים של אשתי (איזה תואמת סטרטוקסטר) ונתנו יחד ברוק בכיף :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לוקו, צא מזה.

כבר הוכח מדעית שהחורף גורם להרבה אנשים להיכנס לדיכאון. משהו בשמיים הקודרים, אני מניח.

אתה לא לבד. זה יעבור והשמש עוד תקדח שוב.

אגב, הטיפוסים האמנותיים והיצירתיים מושפעים יותר חזק מזה. משהו פואטי בדיכאון כזה.

אני חושב שאני ולוקו הופרדנו בלידה.

חולקים מוזות מעבר לים.

כבר הוכח מדעית שהחורף גורם להרבה נשים להיכנס לדיכאון. משהו בשמיים הקודרים אני מניח.

אתמול בלילה הלכתי לישון מוקדם לשם שינוי, ממש כמה דקות אחרי חצות, הייתי שפוך, היה לי שבוע שבו ישנתי בממוצע שעתיים בלילה והמון המון לחץ בראש שהדיר שינה מעיני.

אחרי שעה וחצי שינה התעוררתי אתמול ב6 לעבודה, פרוייקט קטן (הגיע הזמן, נמנעתי מלעבוד כבר חודש ומשהו).

המשאית יצאה מהמוסך, זה היה הסולוניוד של הגיר ששבק, על הדרך גם הגיר עבר רענון מקיף, הופתעתי מאוד, הרכב נוסע בצורה מדהימה וצריכת הדלק במסלול מסויים שהניבה עד עתה 13 מייל לגלון, הביאה הפעם 20.5 מייל לגלון. מבסוט, כמה מיילים של חיסכון בדלק והחזרתי את עלות התיקון.

מציק לנסוע בעיר עם משאית, טנדר ארוך מאוד.

מבחינת אורך מדובר על בהמה אמיתית ועדיין בכביש המהיר לא משנה מי לידי, הדבקה של הדוושה לרצפה והרים של מומנט משאירים כל מתלהב מאחורי (בליווי מסך ענן שחור).

קצת תמונות.

אני בדרך לעוד יום מפרך ומהנה.

y7esypy9.jpg

9y6usyma.jpg

8adejuzy.jpg

haters will hate

פורסם

וידוי קטן,

אחד החלומות שלי תמיד היה חרמונית, כן הסרבל הזה, היה לאבא שלי חרמונית כחולה מבד אבל היא נאבדה ומאז כל חורף שיש שלג בגולן ויש את התמונות בטלוויזיה של אנשים עם חרמונית זה חוזר לי, השנה זה חזר לי כמובן ואמא שלי הודיע שביום רביעי אנחנו (וכל עם ישראל) נוסעים לצפון לראות קצת שלג, אמרתי טוב אז אני צריך חרמונית (על מי אני עובד, מספיק סווצרט וג'ינס) במקרה הלכתי לדוד שלי (שיש לו הכל, כל מה שאני צריך הוא משיג לי) אמרתי לו תוך דקה וחצי הייתה לי חרמונית, זה נחמד החרא הזה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מת על חרמונית, בעיקר בבית. בגלל שיש לי שריטה קשה של אויר צח, כל עוד לא יורד גשם הדלת של המרפסת פתוחה וקר בבית, אני בחרמונית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...