Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, תראה.

אם היו לך כל מני כללי נימוס ala' soup nazi היית צריך להציג אותם בהתחלה.

(איך הוא השיג את המספר שלך? באתר? בפייסבוק? יש שם מספיק מקום לרשום תקנון כזה)

אני ברמה האישית מעדיף לדבר בהודעות, כי העבודה בתור איש מכירות מאוד דינמית ואין לי את האפשרות לענות בכל פעם שמתקשרים אליי.

לרוב - מי שמתקשר אלי גם עובד לפי סדר כלשהו ואם אחזור אליו אחרי כמה דקות - קיים סיכוי שהוא יהיה עסוק עם משהו אחר. לכן הרבה יותר קל להתכתב בהודעות - כל אחד מתי שנוח לו.

אם לך זה לא מתאים - תציין את זה, אל תתפוצץ על מישהו שלא ניחש שזה לא מקובל עליך.

זה שהוא שלח לך הודעה ב22:30 זה לגמרי לא פסיכי, אתה לא בן 10 עם שעת עוצר.

אם הוא היה עושה את זה ב23:45 אולי הייתי מגיב קצת אחרת.

בכל מקרה הוא נשמע לי כמו בנאדם די נורמטיבי, ואם כבר החלטת להיכנס לעסק הזה של עבודה עם אנשים - תדע שיהיו לך עוד המון גרועים ממנו בהרבה.

beggars can't be choosers. בגדול. מיליונר לא תהפוך מזה שתסנן כל אדם "לא נורמלי", תתעורר ידידי - בישראל רובנו כאלה.

בכל אופן בהצלחה בהמשך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא השיג את המספר ממודעות שתליתי לפני חודשיים בקריות ובחיפה.

לא היה לי ממש איך לכתוב תקנון.

כרגע זה לא עניין של Beggars can't be choosers.

אני מפוצץ בעבודה בשבועיים האחרונים וחוץ מהפסקות קצרות בשביל הפורום, בשביל לאכול משהו וסתם לשחרר את העיניים, אני לא נח לשניה.

אין לי בעיה לתקשר 99% בהודעות אבל זה נראה לי כלל נימוס ממש בסיסי להתקשר, להציג את עצמך ואת מה שאתה רוצה ממני ואז להעביר מידע בהודעות.

פורסם

כל עניין ההודעות הוא השקפה שלך. הרוב לא יחשבו שהודעה זה לא מנומס, ולדעתי האישית ומההיכרות שלי עם מורים ואנשים בכלל, אפשר לשלוח SMS גם בשעות מאוחרות (אפילו שתים עשרה בלילה). אם לא מתאים פשוט לא יחזירו תשובה.

קקטוסולר ידנית

פורסם

לא קראתי את כול הדיון, אבל אני אגיד שיש לי בעיות קשב וריכוז חזקות והרבה יותר נוח לי לדבר ב SMS כי אני יכול לחשוב מה עוד שכחתי או מה לא לכתוב, כשאני מדבר בטלפון לפעמים אני מאבד את הכוונה שלי ונכנס לשיחה לא קשורה, בSMS זה ישר ולעניין ואם שכחת מה הבחור אמר לך או שאני שכחתי אני תמיד יכול לעיין בהודעות הקודמות ולהיזכר, סתם שתידע...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

חסרה לנו פה מן הסתם ההתרשמות שיש לך מהבחור טלפונית, (פסיכי עד כדי סכנת חיים לטענתך?), אז אם אני מתעלם מהאלמנט הזה בתוך כל השתלשלות העניינים, ולמרות שאתה מתעקש לקטלג את זה בתור "הלקוח הישראלי הטיפוסי", אני רואה דווקא מקרה של "נותן השירות הישראלי הטיפוסי".

קצת נעלבתי, הן בתור צרכן והן בתור עצמאי. בגלל שהתבטאות בכתב היא משהו שאתה טוב בו, בבקשה נסה להסביר לי למה אני טועה בהודעה הזו, ובמה שרשמתי בהודעה מס' 15.

הפתעת אותי עם ההתנהלות בשרשור הזה, באמת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ליוסי,ולכל חברי קארספורום.

אני מתנצל בזאת מכל מה שכתבתי ליוסי פרנקוס בשרשור הזה.

והנה תגובה חדשה לעניין,לצאת ברגל ימין לדרך חדשה יוסי...

יוסי,אתה צודק.

אתה בתור נותן שרות ובתור מורה מדופלם לשפה האנגלית,לא צריך להתעסק עם מוזרים/פסיכים/ושאר אזרחי ישראל.

מותר לך בתור נותן שרות להתחבא מאחוריי הבטחות שווא, ומותר לך בתור נותן שרות לשפוט אנשים בהתבסס על הדרך שבה הם מדברים בטלפון - בלי להתחשב בעובדה שיכול להיות שלאותו אדם יש מום מסוים ואין שום מצב שזאת הסיבה שהוא העדיף להתכתב אתך בהודעות.

במקרה שלך יוסי פרנקוס, לא הלקוח תמיד צודק... כי הלקוח במקרה הזה פסיכי לגמרי,וממש רואים את זה כל הדרך.

אני מצדיק אותך ב100% ,וגם הנה ביקורת בונה.

אתה צודק בדרך שבה אתה מסנן את הלקוחות שלך.

אני מאחל לך המון בהצלחה! ומתנצל בפניי כבודו על הדרך שבה התנהלתי בדיון הפומבי מולך.

* קיבלת ביקורת בונה!

פורסם
ליוסי,ולכל חברי קארספורום.

אני מתנצל בזאת מכל מה שכתבתי ליוסי פרנקוס בשרשור הזה.

והנה תגובה חדשה לעניין,לצאת ברגל ימין לדרך חדשה יוסי...

יוסי,אתה צודק.

.......

אני מאחל לך המון בהצלחה! ומתנצל בפניי כבודו על הדרך שבה התנהלתי בדיון הפומבי מולך.

* קיבלת ביקורת בונה!

זו ציניות, לא ביקורת בונה.

חסרה לנו פה מן הסתם ההתרשמות שיש לך מהבחור טלפונית, (פסיכי עד כדי סכנת חיים לטענתך?), אז אם אני מתעלם מהאלמנט הזה בתוך כל השתלשלות העניינים, ולמרות שאתה מתעקש לקטלג את זה בתור "הלקוח הישראלי הטיפוסי", אני רואה דווקא מקרה של "נותן השירות הישראלי הטיפוסי".

קצת נעלבתי, הן בתור צרכן והן בתור עצמאי. בגלל שהתבטאות בכתב היא משהו שאתה טוב בו, בבקשה נסה להסביר לי למה אני טועה בהודעה הזו, ובמה שרשמתי בהודעה מס' 15.

הפתעת אותי עם ההתנהלות בשרשור הזה, באמת.

השיחה הטלפונית היא בדיוק החלק שלא צריך להתעלם ממנו.

זה עבר מ"לקוח לא ממש אידיאלי" ל"למה לי להתעסק עם פסיכים?"

ולא אמרתי שזה הלקוח הישראלי הטיפוסי אלא שאלתי אם זה נורמלי שאנשים מתנהגים ככה ואם חברי הפורום חושבים שזה לגיטימי.

אחת הסיבות שעזבתי את הפורום לתקופות מסוימות זה בדיוק כי אנשים מתחילים לתקוף באופן אישי ולא לגופו של עניין. זה לא לעניין לתקוף אותי אישית בעניין הזה כי רק שאלתי משהו על הנורמות פה בארץ כדי לדעת למה לצפות.

בקיצור, No soup for you!

פורסם

שלום יוסי,

לשאלתך מבחינתי זה נורמטיבי לחלוטין ליצור קשר בסמס בלבד ואם ראית לנכון לנהוג אחרת היית צריך לומר זאת בהודעה הראשונה.

כמו כן לטעמי זה לא ראוי לומר ללקוח פוטנציאלי שישנם כלכלים X או כללים Y והוא עובר על הכללים היות ואין כללים ואין באמת נורמות. יש אנשים שונים שנוהגים בצורה שונה ועל מנת לגשר בין הנורמות של אדם X לנורמות של אדם Y זה דורש סובלנות מ שני הצדדים (גם למכור רכב זה הליך קשה אבל כולנו יודעים שאם נהיה חסרי סבלנות נשאר עם הרכב ביד לנצח..)

אתה לא יכול לומר את זה "יש כללי התנהגות ונימוס בסיסיים שהפרת" זה פשוט לא עובד ככה. אתה לא האח הגדול.

אתה יכול לומר " לא מסתדר לי לעבוד מולך בגין המרחק ובגלל שינויים שאני עושה בעסק שלי, שיהיה לך בהצלחה" אתה יכול גם לומר " שלום דני, אני מנהל תקשורת רק באמצעות הטלפון, הנך מוזמן להתקשר מדי יום בין השעות 15:00-21:00, המשך יום טוב"

היחיד שרשאי לדבר על כללים שהופרו הוא האיש הבא :wink:

images.jpg

2992552-judge-dredd-stallone_2.jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

את מה שאני חושב כאן על המקרה הספציפי של יוסי, אמרו כאן, אז הנה 5 א"ג שלי בהתמודדות עם אנשים הזויים.

יש לי אופציה בשם reject list בטלפון (מי שהמספר שלו הגיע לרשימה, כנראה הרוויח את מקומו ביושר), ואצבע מאוד קלה על תפריט add to reject list.

דרך אגב, אני מסכים עם מה שאמרו ליוסי לגבי מרחקים - אם אתה רואה שאתה לא יכול, תסרב מראש, ככה בכל דבר. אם יש לך בתור בעל מקצוע מגבלה מסויימת (מבחינת מרחק/כישורים/כלים), לא צריך לראות את זה כאתגר, כי רוב הסיכויים, אם תהפוך את הלקוח לשפן הנסיונות שלך, אתה תעשה יותר נזק מתועלת. עדיף לסרב בנימוס מראש ולהיפרד כידידים, אולי אותו הלקוח עוד יחזור אליך כשתהיה לו דרישה יותר הולמת לכישוריך.

לגבי כתיבה במקום דיבור - אני אישית לא מסכים. בגלל בעיה פסיכולוגית (אני מגמגם מלידה) הרבה יותר קל לי לתקשר בכתב מאשר בעל פה, אז לא צריך לתייג כל מי שמתקשר איתך בכתיבה כפסיכופט שמנסה לנעול אותך בבית שלו ולבצע בך את זממו. אולי הוא אילם או סתם ביישן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש בזה משהו, למרות שאני לא פרסמתי את עצמי אפילו באזור שלו.

פרסמתי את עצמי בקריות הדרומיות (שתי מודעות) ובחיפה ונשר (עוד 20 מודעות).

למה שבן אדם ייצור איתו קשר אחרי חודשיים ויבקש שירות שלא ממש רלוונטי לאזור שלו?

האמת היא שהייתי לגמרי מוכן להגיע לנהריה במחיר הנכון, אם אני רואה שיש פוטנציאל ללקוח רציני.

פה זה פשוט לא קרה.

הבעיה לא הייתה המרחק בכלל. יש מצב שאני עובר בקרוב לקריות במקום חיפה (יש לי בקרוב דירה זמנית שם ואז אני מחפש דירה קבועה) אז נסיעה לנהריה הייתה לוקחת בכל מקרה מעט זמן.

הבעיה הייתה לקוח מוזר שבטלפון נשמע לא שפוי.

אני לא יכול להסביר בכלל איך הוא נשמע כי זה ממש היה נשמע כאילו שהוא על איזשהם סמים. לא מסיים משפט אחד כמו שצריך אפילו.

וזה לא עניין של גמגום.

Fat Bastard, אותך פגשתי גם באופן אישי. תאמין לי שלא שמתי לב אפילו שאתה מגמגם, וגם דיברתי איתך בטלפון ופנים מול פנים.

פורסם
כל עניין ההודעות הוא השקפה שלך. הרוב לא יחשבו שהודעה זה לא מנומס, ולדעתי האישית ומההיכרות שלי עם מורים ואנשים בכלל, אפשר לשלוח SMS גם בשעות מאוחרות (אפילו שתים עשרה בלילה). אם לא מתאים פשוט לא יחזירו תשובה.

ההודעה שחיכיתי לה כל השרשור הארוך הזה.

SMS בשעה 22:30 זה לא מטריד, אם אתה יושן אתה לא חייב לענות, צלצול קטן לא יעיר אותך, וגם אם כן זה לא מה שיגרום לך לחוסר שינה ולאי יכולת להרדם אחרי בגלל צליל קטן.(זה לא שהוא שלח לך מלא הודעות מעצבנות ללא הפסקה, פשוט מתעלמים ועונים בבוקר)

פורסם

אני לא יכול להסביר בכלל איך הוא נשמע כי זה ממש היה נשמע כאילו שהוא על איזשהם סמים. לא מסיים משפט אחד כמו שצריך אפילו.

וזה לא עניין של גמגום.

אז לדעתך היו לך כל הסימנים לכך שמשהו לא בסדר איתו. למה המשכת את ההתקשרות איתו? היית פוטר את עצמך מההתחלה עם איזה תירוץ מתחמק ומסיים את כל הסיפור הזה בחיוך.

אתה לא יודע מי הוא האיש - יכול להיות שהוא באמת פסיכי מסומם ויכול להיות שהוא איזו אישיות מוכרת ומכובדת באיזור שלו שעכשיו גם יעשה לך פרסום רע כי העלבת אותו. לא חבל?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

וזה לא עניין של גמגום.

Fat Bastard, אותך פגשתי גם באופן אישי. תאמין לי שלא שמתי לב אפילו שאתה מגמגם, וגם דיברתי איתך בטלפון ופנים מול פנים.

אם הוא נשמע תמהוני, עדיף לסיים איתו את ההתקשרות עוד לפני שהיא התחילה.

מה שיפה בלהיות עצמאי, זה שיש לך את הפריבילגיה לבחור את הלקוחות שלך בעצמך, ולא להיות נתון לחסדי הבוס שאותו מעניין אך ורק כמה הוא ירוויח מכל לקוח.

לגבי הגימגום שלי - זה פונקציה של מצבי רוח (בגלל זה אמרתי "מגבלה פסיכולוגית"). לרוב אני מצליח לשלוט על זה, אבל לפעמים ממש קשה לי לדבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...