Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע אם הוא פסיכי או לא,

אבל היית צריך להודיע לו מראש שאתה לא מגיע, ולא לחכות להודעה ממנו ורק אז להגיד שלא תגיע.

אל תשכח שלא רק לך יש לו"ז מסויים, ואפילו לילד בן 19 יכול להיות לו"ז שהוא צריך לעמוד בו והוא משנה דברים בשביל להספיק הכל.

קבענו לערב.

הוא שלח לי את ההודעה בבוקר.

עמדתי להתקשר אליו בשעה נורמלית.

ואני לא מתייחס להקנטות של רובכם כי אין לי כוח. אני רק רוצה להבין מה קרה פה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה בעצמך כותב שהוא שלח לך סמס בצהריים של ראשון (כשקבעתם ל-16:30) ורק אז הודעת לו.

אני מצטער אם זה נשמע לך הקנטה, ויכול לדבר רק בשם עצמי - בסה"כ מנסה לעזור לך לפתח נקודת מבט של בעל עסק. הכל מרצון טוב וממש לא בשביל לרדת עליך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מר פרנקוס כתב בפורום הביתי, מן הסתם כדי לקבל חיזוקים.

מה לעשות?

מסתבר שרוב המגיבים, ואני ביניהם, סבורים שהלקוח נורמטיבי לגמרי.

לגבי מר פרנקוס?

זו כבר שאלה אחרת...

סלע

פורסם

צודק.

אין מה לעשות יוסי, מלבד הקטע עם השעה המאוחרת, הצדק עם הלקוח ואתה דווקא לא בסדר.

באחד הקקורסים שעשיתי באוניברסיטה התעלק עליי איזה לטך מקומי עם קעקועים של התלהבות וביקש שאעזור לו עם החומר, אם כי זה לא מתאים לי בדרך כלל (מיזנטרופ) הסכמתי, לאחר כמה ימים הוא שלח סמס, עניתי, שלח עוד אחד, עניתי, שלח שלישי - כתבתי לו "חבוב, לא סובל סמסים, טלפון או שעזוב אותי במנוחה"

נשמע פסיכי? עם כמה פסיכים כבר דיברת בכדי לקבוע זאת?

חוץ מזה, אם לא שמת לב עד עכשיו, מרבית המדינה פסיכים, כך שכולנו נשמעים אותו הדבר 8)

כבר חתמתי...

פורסם

לא מחפש חיזוקים.

במשך כל השנים שחייתי בארץ ניסיתי להמנע מחיכוכים עם אנשים בדיוק כי אני מתנהל בצורה שונה, שלדעתי היא יותר יעילה כי אני נמנע מהתעסקות עם פסיכים או עם אנשים שרוצים סתם לעשות בעיות.

אני לא מבין חלק מההתנהלות של הישראלים, שהרבה פעמים היא בהמתית ומגיעה לצרחות מיותרות, אפילו כשהבן אדם לא כועס.

סתם אנשים צועקים וקולניים מאוד.

עכשיו אני מתחיל לראשונה לייצר מגע אמיתי עם החברה הישראלית.

עם חברות אין לי בעיה כי הם מתקשרים, שולחים מיילים והכל מסודר אבל אנשים פרטיים מתנהלים בצורה שקשה לי להבין.

הייתה לי תחושה שהבן אדם או פסיכי או שהוא סתם טרול שרוצה שאני אגיע לקיבינימאט בשביל לצחוק עלי קצת ולדפוק לי ברז (כבר קרה לי פעם) אז רציתי לדבר איתו לפני זה והוא נשמע לי לגמרי דפוק בשכל.

אצלי זה כלל שאני מתקשר עם הלקוח גם בטלפון כי אני רוצה לשמוע את הצד השני לפני שאני עובד איתו.

הייתה לי לקוחה ביום שלישי שביקשה תרגום ענק ובהול ליום חמישי, אז לפני ששלחתי לה את זה, רציתי לדבר איתה שניה בטלפון בשביל לדעת שזה באמת בן אדם שהולך לשלם ולא סתם מישהו שהולך לקבל את העבודה ולהיעלם לי.

בקיצור, החלטתי לא לעבוד איתו כי אני לא אסכן את החיים שלי בשביל איזה פסיכי ואין כסף ששווה את זה.

אם זה לא נעשה בצורה הנכונה זה עניין אחר אבל הוא באמת הפחיד אותי בטלפון.

ויש לי מספיק ניסיון עם פסיכים בשביל לדעת שהוא פסיכי. התנדבתי בכמה מוסדות בעבר.

פורסם

לא מבין אותך.. הכותרת של השרשור שאתה פתחת היא: "האם הלקוח פסיכי?".

עכשיו אתה אומר שאתה לא באמת שואל אותנו או מחפש חיזוקים, כי קיבלת תשובות שלא אהבת..

אני אגב כפי שאמרתי, חושב שהוא באמת קצת פסיכי, וגם חושב שההתנהלות שלך לא היתה תקינה, זה הכל.

פורסם

אני יכול להשמע כל כך מתוק בטלפון כשנח לי... אתה תהיה מופתע.

רק עצם העובדה שאתה חושב שמשיחת טלפון אתה יכול לקבל שבב מידע לגבי האדם - כבר הופך אותך לאדם לא מנוסה.

אולי במקום לנתח בדיאגנוסטיקה מתקדמת "האם ישלם או לא?" תמצא דרך לקחת ערבון מסוים באשראי,מקדמה וכן הלאה..

יוסי,אני דווקא לא חושב שאתה פסיכי.

אני חושב שאתה ילדותי נורא לגילך.

פורסם

זה לא עניין של "ישלם או לא ישלם" על פי שיחה.

אני פשוט רוצה לראות שמישהו באמת עונה לי לפני שאני שולח עבודה ששווה אלפי שקלים לאדם לא מוכר.

כל האינטראקציות שלי עם הלקוחה ההיא היו במיילים באנגלית אז רציתי גם לעבור איתה על כמה נקודות במסמך כדי ששנינו נהיה בטוחים שהיא מקבלת מוצר מושלם.

זה הגיוני לחלוטין והיא גם חשבה כך.

בנוסף רציתי לדעת בדיוק מה לרשום על הקבלה ולאן לשלוח אותה.

פורסם

אני לא מבין למה הסכמת מראש,אם נהרייה רחוקה לך אז היית אומר מההתחלה והייתם נפרדים לשלום.

יש אנשים שלא אוהבים לתקשר בשיחות וכל אחד מכיר כאלה שישלחו 4000 SMSים אבל לא יתקשרו.

הוא לא פסיכי,אולי הוא שכח או התבלבל.

אתה יצאת זה שמגבש מדיניות על המקום.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הצעה: להבא כאשר אתה קובע עם לקוח פגישת אבחון, סכם איתו מראש שבמידה והוא יחליט להמשיך איתך הפגישה תהיה בחינם.

לעומת זאת, אם לאחר הפגישה הלקוח יחליט שהוא אינו מעוניין, יהיה עליו לשלם סכום מסויים שישקף את עלות הזמן והנסיעה שהקדשת לו.

ככה אף אחד אינו מופתע ו/או מרגיש שהוא נוצל ע"י הצד השני.

וכן, אם התנהלות במסרונים עם לקוחות אינה עומדת באמות המידה שלך (ואגב, גם שלי), אתה חייב להרוג את זה בשניה הראשונה שזה מתרחש, אחרת אין לך מה לבוא אל הלקוח שלך בטענות. אל תהיה SOUP NAZI - בניגוד אליו, יש הרבה מורים פרטיים לאנגלית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגדול חירטטת אותו, אמרת לו שאתה מוכן להגיע לנהריה ואח"כ שינית את דעתך בהתראה קצרה, מעצבן לא?

הבחור קצת רגיש אבל לא הייתי אומר פסיכי. הגיוני שיכעס קצת כי זה מעצבן כשמודיעים ברגע האחרון.

שכח מזה ותמשיך האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...