Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוגזם או מקובל- זה תלוי עם איזה סוג אנשים אתה רגיל לעבוד. הייתי אומר שזה סביר, הוא באמת לא קילל, רק הביע את האכזבה שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יוסי,למה רק לאלעד אתה אומר תודה? כי הוא תמך במה שאתה חושב?

כל השאר לא בזבזו את זמנם בלהקליד לך חוות דעת?

יוסי,אני לא חושב שעצמאי זה בשבילך.

הדיעה שלי חסרת חשיבות,חסרת היכרות עמך וכן הלאה...

אבל מההיכרות השטחית לפי מה שאתה מספר? אתה ביקורתי מדי, ובתור אחד שמספר כמה זה לא נעים שבחורות שופטות על פי קריטריונים מפגרים.

אתה קם ושופט בן אדם לפי איך שהקול שלו נשמע בטלפון?

אגב,הוא התנהל בצורה מאוד מנומסת לדעתי לבן אדם פסיכי.

ואם כבר אתה כזה פרנואיד,אז אולי חבר שלו מהאיזור שלך יתאם אתך שיעור ואז ידקור אותך בתור נקמה ....

אתה חייב לסגל נוהל עבודה מסודר יותר,פגישה עם לקוח פוטנציאלי בבית קפה,תחנת דלק,מקום ציבורי.

לקוחות זה לא רכבים,אתה לא מחליף לפי מצב הרוח.

אגב,עדיף 3-4 לקוחות פסיכים ומנומסים מלקוח 1 שלא משלם בזמן.

בהצלחה ידידי.

פורסם
ההתנהגות שלו מקובלת.

שלך לא.

מסכים עם סוכן הנסיעות.

יוסי, גם אני הייתי בנעליים שלך. גם אני נתתי שירותים, גם אני לקחתי סיכון כאשר יצאתי ללקוחות שלא סמכתי עליהם ב100%. לכן, על מנת למזער נזקים הייתי עושה את הדבר הבא - פגישת ייעוץ חינם במידה ומתקדמים אלה בתהליך - במידה ולא, תשלום סימלי עבור פגישת ייעוץ (ואין שום דבר שלילי בלקחת על כך כסף - אתה חולק מהידע הרב שצברת במהלך השנים - וזה שווה כסף תאמין לי).

יתרון נוסף שקיים בתחום שלך (אני מאמין) וכך זה גם היה אצלי - מפני שכל האנשים הם יחסית צעירים - התשלום התבצע בPAYPAL לפני שבאתי בתמורה לאיזה מסמך שהייתי מכין. משהו בסגנון הנ"ל:

הבחור יוסי פרנקוס שילם לי בעבור פגישת ייעוץ דרך חשבון PAYPAL עסקה מס' XXXXXXXXX בעבור פגישת ייעוץ שתתקיים לכל המאוחר עד הYY/ZZ/KK. במידה ולא אקיים את הפגישה עד התאריך הנ"ל אהיה מחוייב להחזיר לבחור את הכסף.

אם אתה באמת זקוק לכך, אנסה לחפש את המסמך הרשמי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מקסים, רוב השאר החליטו להתנגח בי במקום להתייחס למה שאני אומר ובגלל זה אני מתעלם.

אתה בעצמך ילד קטן בצורת ההתנהלות שלך (אני שומע עליך בעקיפין לא מעט, ולא דרך הפורום) ואין לך מושג איך אני מתנהל באמת ברמת היומיום.

אתה אומר שאני לא יכול ללמוד שום דבר על מישהו דרך הטלפון?

שתדע שאתה לא יכול ללמוד עלי יותר מדי דרך הפורום.

לכולנו יש את הפרסונה שאנחנו חושפים פה, מול האדם שאנחנו ביומיום.

אני החלטתי לפרסם בעיקר דברים מוזרים כי זה מה שיכול לשעשע אנשים וזה לא מעניין לכתוב "היה לי חודש של עבודה קשה והכל הסתדר כמו שצריך".

וזה, למרות שחוץ מהקטע הדפוק הזה, בשבועיים האחרונים הייתי עסוק בעבודה עד הצוואר וכל הלקוחות שלי מבסוטים.

אולי מה שאני צריך לעשות זה להמשיך לעבוד עם חברות ולא עם פרטיים, כי עם חברות זה יותר נורמלי ויותר מסודר.

פורסם
אולי לא הייתי ברור.

אני לא מאשים אותו שהוא כועס. את זה אני לגמרי יכול להבין.

השאלה שלי הייתה האם ההתנהגות שלו מקובלת או שרק לי זה נראה מוגזם.

ההתנהגות שלו הייתה מקובלת לדעתי.

לעומת זאת, ההתנהגות שלך כנותן שירות לא הייתה מקובלת.

המחשבה שלקוח יתאם איתך פגישה ולא יגיע כדי לצחוק עליך היא ילדותית

ומראה גם על מידה של חוסר ביטחון מצידך.

כדאי שתקח מספר כ.א לביטחון כשאתה מעביר עבודה ששווה אלפי שקלים.

המחשבה שלך שתוכל לגלות לפי שהלקוח אינו נוכל על ידי שיחה בטלפון היא שגוייה לחלוטין.

רוב הנוכלים ישמעו לך הכי אמינים, בעלי לשון חלקלקה והרבה ביטחון עצמי.

פורסם
מקסים, רוב השאר החליטו להתנגח בי במקום להתייחס למה שאני אומר ובגלל זה אני מתעלם.

אתה בעצמך ילד קטן בצורת ההתנהלות שלך (אני שומע עליך בעקיפין לא מעט, ולא דרך הפורום) ואין לך מושג איך אני מתנהל באמת ברמת היומיום.

אתה אומר שאני לא יכול ללמוד שום דבר על מישהו דרך הטלפון?

שתדע שאתה לא יכול ללמוד עלי יותר מדי דרך הפורום.

לכולנו יש את הפרסונה שאנחנו חושפים פה, מול האדם שאנחנו ביומיום.

אני החלטתי לפרסם בעיקר דברים מוזרים כי זה מה שיכול לשעשע אנשים וזה לא מעניין לכתוב "היה לי חודש של עבודה קשה והכל הסתדר כמו שצריך".

וזה, למרות שחוץ מהקטע הדפוק הזה, בשבועיים האחרונים הייתי עסוק בעבודה עד הצוואר וכל הלקוחות שלי מבסוטים.

אולי מה שאני צריך לעשות זה להמשיך לעבוד עם חברות ולא עם פרטיים, כי עם חברות זה יותר נורמלי ויותר מסודר.

בוא נוכיח לך כמה אתה קשקשן - איך אתה שומע עליי בעקיפין ולא דרך הפורום?

אז הנה,אתה בעצמך יודע שברמת הפרט אתה לא יודע להתמודד מול בן אדם פרטי ועדיף לך לעבוד במיילים.

עכשיו תוכיח לי שאתה לא קשקשן,הרי שמעת הרבה עליי.

נ.ב.

הייתי אובייקטיבי לחלוטין,רק שלא תבכה לי עכשיו... סך הכל באתי לתת לך ייעוץ אמיתי עם טיפל'ה פלפל ,כנראה שאחותי בת ה17 מקבלת ביקורת יותר טוב ממך.

באמת מכל הלב!

בהצלחה,אתה צריך את זה.

פורסם

יוסי תרשה לי לתת לך טיפ קטן.

בארץ לצערנו יש יותר מידי אנשים שאין להם את היכולת לתקשר אם בני אדם.

וזה מתבטא בין השאר בזה שלקוחות מרגישים כאלו הם קנו אותך, בגלל שהם הזמינו ממך שירות.

ומרשים לעצמם לשלוח לך SMS כיאלו אתה חברה שלהם.

חבל לך על הזמן לנסות "לחנך" אנשים בארץ.

אם אתה לא רוצה לתקשר עם לקוחות ב SMS, ברגע ששולחים לך SMS תרים צלצול.

ותפריד את הטלפון האישי שלך מהטלפון של העבודה, ברגע שאתה הולך לישון תכבה אותו, ככה לא תקבל שיחות מהזויים באמצע הלילה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
לא רואה את התמונה ואני סקרן רצח :lol: המחשב של העבודה לא מציג את התמונה....

אז חכה שנייה, אני אדבר עם הבוס שלך שיבוא לסדר את הבעיה :nono:

אבל רק שתדע שמאוד הולם אותך החוטיני!

Gn'f'R

• תוכן חדש...