Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כשרכשתי את הרכב, קבלתי אותו עם מגבר שהותקן מאחורה וללא הסאב. ברכב יש שני רמקולים במדף האחורי ושני רמקולים +טוויטרים מקדימה.

כשניסיתי לכוון את העוצמה ברמקולים מאחורה - התברר שזה לא פועל.

כלומר, אם אני מעביר את העוצמה בבורר לרמקולים האחוריים, אזי גם הקדמיים וגם האחוריים נחלשים בהדרגה עד לכיבוי.

לפי איך שזה נראה (ואני ממש לא מבין בתחום) הרמקולים הקדמיים והאחוריים מחוברים יחד לאותה יציאה?

או שאולי זה קשור בחיבור למגבר עצמו....

אשמח לעזרתכם :)

פורסם

בדרך כלל קומבינות כאלה עושים כשמספר היציאות בhu מצומצם ולא במגבר, הייתי מהמר שאין מספיק יציאות בhu.

אם תרשום דגם נוכל לדעת.

פורסם

בדיוק מה שSCOOB כתב..

זאת הייתה הסברה שלי לכן שאלתי אם יש מגבר.

כנראה הם פיצלו את היציאות מהרדיו דיסק כדי להשתמש במגבר.

פורסם
היי

חסר אינפורמציה...דגם המכשיר...כמה יציאות במגבר לרמקולים...אם 4 יציאות אז כמה זוגות RCA מהמכשיר למגבר ?

-------------

אז ככה,

מדובר בפאנל של חברת אלפיין, דגם CDE-100EUB

במגבר יש 4 יציאות, מהמכשיר למגבר יש שני זוגות RCA.

מה שמוזר, הבורר של מצב הצדדים, כלומר איזה צד יהיה חזק יותר R-L פעול מצויין, וכשניסיתי להחליף בין הכניסות שמחוברות מהמכשיר למגבר, אז קבלתי מצב שבו הרמקוליים הקדמיים הם נניח R והאחוריים הם L, ואז ניתן להגביר רק מאחורה. אך כמובן שזה לא פתרון...

פורסם

בדגם הזה קיימת רק יציאת rca אחת, ככה ששליטה קדימה אחורה לא תהיה דרך המכשיר.

אתה יכול להגיע לכיוןן פחות או יותר שירצה אותך ע"י הנמכת הגיין מקדימה/מאחורה לטעמך (רק להנמיך, לא להגביר זה לא וולים, או לבצע כיוון גיין כפי שמופיע ב faq ואז להנמיך את מה שנראה לך).

SCANSPEAK

פורסם
\(או לבצע כיוון גיין כפי שמופיע ב faq ואז להנמיך את מה שנראה לך).

--------------

אשמח להסבר למה הכוונה כפי שמופיע ב faq,

בכל מקרה, הבנתי שהכיוון אמור להיות מבוצע דרך המגבר מאחור (המגבר תוצרת magnar) נתקתי את החוטים המוליכים מהמגבר לרמקולים, והתחלתי לבדוק כל כניסה למה היא שייכת.

על המגבר יש כמה 'כפתורים' לכיוונונים, בדקתי אחד אחד בזהירות ו... מצאתי :)

הגבהתי את העוצמה של הרמקולים מאחור בצורה מאוזנת והעניין נפתר.

אנצל את הבמה, ומי שיכול לכוון אותי להסבר למה משמש כל כפתור כיוונון על המגבר, יעזור לי מאוד...

תודה חבר'ה!

פורסם

עשית בדיוק את מה שהסברתי לך לא לעשות, גיין זה לא ווליום, .יש שרשור שאלות נפוצות, הוא השרשור הראשון בפורום אודיו, מעל כל השרשורים, בתוכו יש צדריך התקנת מערכת שם הכל מוסבר.

SCANSPEAK

פורסם
עשית בדיוק את מה שהסברתי לך לא לעשות, גיין זה לא ווליום, .יש שרשור שאלות נפוצות, הוא השרשור הראשון בפורום אודיו, מעל כל השרשורים, בתוכו יש צדריך התקנת מערכת שם הכל מוסבר.

--------

אני אבדוק מחר שוב באור יום מה כתוב על הכפתור, לפי מה שזכור לי הוא היה מכוון על הכי נמוך, הרמתי אותו מעט, ואז הרמקולים מאחור קבלו חיים...

סתם ככה, עכשיו המערכת נותנת צלילים הרבה יותר נעימים ומדוייקים, אבל זה אולי קשור לחיבורים (+/-)?

• תוכן חדש...