Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להכניס את הרכב ליישור קו בסיסי, החלפת פילטרים ונוזלים (לא רק אבל בזה אני צריך המלצות).

נוזל הבלמים הוחלף לא מזמן אז אין צורך לגעת בו, מדובר בעיקר בשמן מנוע וגיר, מבחינת שמן גיר אני רגיל ברכבים ישנים שהחזקתי לשים סינטטי מלא כי בעבר הוסבר לי שזה מקל על חיי הגיר. מבחינת מנוע מה מומלץ? מדובר במנוע 1100 סמ"ק בעל קרבורטור.

כמו כן הטיפול יכלול כיוונים של המנוע ועוד כמה דברים שבטח יתגלו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הכל תלוי במצב של המנוע אם הוא אוכל שמן אז כדאי לך לשים שמן בצמיגות גבוהה כגון

20W-50 או 15W-40 ואם לא אז 10W-40 חצי סינטטי.

לגבי החברות אני ממליץ על: agip,castrol,valvoline,ליקוי מולי.

אלו השמנים שלא קשה להשיג אותם והם מאוד מומלצים בכל אופן יש עוד הרבה חברות טובות בשוק אבל הכי חשוב לא להתפתות

ולקנות שמן של אמריקן איגל,פרסטון ודומיהם.

הכי חשוב להשתמש בפילתר שמן מקורי ולא לקנות חלופי אפילו אם ההפרש במחיר פי שלוש.

לגבי נוזל הקירור אני ממליץ על valvoline או +G12 של פולקסווגן מקורי, אם אני לא טועה יצא כבר G13 החדש.

גם פה לפני ההחלפה כדאי לבצע ישור קו ולהחליף רצועת טיימינג+משאבת מים+מחזירי שמן+תרמוסתת+צינורות מים+ניקוי רדיאטור.

כי לא כדאי להחליף נוזל קירור ואז לגלות שיש בעיות במערכת הקירור או שמשאבת המים נוזלת וסתם

עשית עבודה פעמיים ובזבזת כסף כפול ואני אומר זאת מניסיון.

בהצלחה. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...