Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול סיימתי קורס בנושא "אופיס מתקדם" והחלטתי לעשות עם זה משהו, ולכן יצרתי טבלה באקסל למעקב אחרי טיפולים.

הטבלה מצורפת למטה לכל המעוניין.

שימו לב שההפרש בימים מהטיפול הקודם, וק"מ מטיפול קודם מחושב אוטומטית לפי הק"מ והתאריך טיפול.

לדוגמא: אם רשמתי טיפול ראשון ב21/06/2013 וטיפול שני ב23/06/2013 הוא מחשב אוטומטית שההפרש הוא 2 (ימים).

גם החיווי לביצוע (צביעת התאים) נעשה אוטמטית. בוצע - תא ירוק, לא בוצע - תא אדום, קדמי (מכלולי בילום) - צהוב, אחורי (מכלולי בילום) - כתום, קדמי + אחורי (מכלולי בילום) - תכלת.

מעקב טיפולים גולף.zip

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

נחמד אבל קצת עמוס ומכביד על העין (אולי בגלל שמדובר ב14 שנה :-D)

הצעה לתיקון: אתה מתייחס לכל שורה כאל טיפול, בין אם מדובר בטיפול תקופתי שגרתי יזום, מכה בגלגל או מנגנון חלון חשמלי תקול, ולדעתי זה מיותר. יוצא מצב אבסורדי בו הרכב נכנס יום אחרי יום למוסך, אבל על שני דברים לא קשורים, שאחד מהם אולי היה טיפול יזום. במקרה כזה אין טעם לכתוב שהיה יום אחד הפרש בין כניסות למוסך.

רוצה לומר- "הספירה לאחור" רלבנטית רק לגבי הטיפולים השגרתיים. בשאר הסעיפים אפשר לוותר עליה.

את שגרת הטיפולים של הרכב הייתי שם בצד, ובכל טיפול כותב מה בוצע. למשל, טיפול מספר 14 לא קשור לשגרת הטיפולים ואפשר לוותר על סעיפי הטיפול, שאף אחד מהם לא בוצע.

על סעיף סריקת התקלה גם הייתי מוותר.

מצ"ב הקובץ שאני עובד איתו- חלוקה לטיפולים שוטפים, בלאי (צמיגים, מצבר וכולי) ותקלות בלתי צפויות. בכל פעם שהרכב נכנס למוסך, מפורטים כל מרכיבי התיקון. שגרת הטיפולים וה"ספירה לאחור" בין טיפולים שוטפים הם חלק נפרד מהטבלה.

להנאתכם.

מעקב מאזדה 3.zip

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הטבלה שלי היא יותר לראות מה עשו לאוטו ולא רק טיפולים שגרתיים.

בסוג טיפול רציתי לעשות 15K, 30K והלאה, אבל הסתבכתי עם הסדרץ מה גם שבהתחלה הטיפולים היו כל 7.5K ולא ידעתי מתי זה השתנה אז העדפתי להשאיר את זה. המזדמן זה מה שנשאר מהניסיון והשארתי למי שירצה להשתמש בזה.

לגבי החלוקה של מה נעשה ולא - ככה יותר נוח (לפחות בשבילי) לראות מה עשו, מתי ולפני כמה זמן ולדעת מה צריך לעשות בשגרה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...