Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

היה חסר לי מים במיכל העיבוי (כתוצאה מפקק לא תקין - שאותו החלפתי והנזילה הפסיקה).

על מנת לא לגרום נזק למנוע הוספתי מים מיוחדים אך ערבבתי אותם עם מים שכבר היו במיכל (שאני לא יודע אילו).

אני יודע שזה לא טוב לערבב נוזלים שונים ולכן אני רוצה להחליף את המים במיכל העיבוי למים איכותיים יותר.

האם אפשר כאשר המנוע קר לשאוב את כל המים ממיכל העיבוי ולמלא במים איכותיים יותר?

אני מאוד לא רוצה לערב מוסכניקים בזה...לצערי כל פעם שפניתי למוסכים לאחרונה רק גרמו נזק לרכב.

תודה רבה!

פורסם

מיד אחרי שקניתי את האוטו שלי, עשיתי ניקוז קרר מנוע והחלפתו בנוזל ירוק אנטיפריז.

זה די פשוט, פשוט פתח את מכסה הרדיאטור (הכסוף ממתכת), ונתק צינור תחתון של הרדיאטור, ותפעיל את המנוע לאיזה חצי דקה כדי שהמשאבת מים תזרים את המים שבמעברי המנוע לרדיאטור.

למלא נוזל חדש כשהמנוע עובד! וחשוב מאוד אחרי זה לוודא שאין "כיסי" אוויר בצינורות, צריך ללחוץ עליהם כשהמכסה פתוח, כך האוויר "נדחף" לכיוון פתח המילוי ויוצא מהמערכת.

המים שבמיכל עודפים, פשוט פרק את המיכל ושפוך את המים, שים לב שיש קו מינימום ומקסימום שמוטבע על המיכל בדר"כ.

זה ממש פשוט ולא לוקח הרבה זמן - ויכול לחסוך ה מ ו ן כאב ראש וכסף, במקרה כמו שלי למשל, שהיו מי ברז במערכת.

פורסם
חשוב מאוד אחרי זה לוודא שאין "כיסי" אוויר בצינורות, צריך ללחוץ עליהם כשהמכסה פתוח, כך האוויר "נדחף" לכיוון פתח המילוי ויוצא מהמערכת.

לכל דגם יש נוהל ניקוז אוייר לאחר ריקון ומילוי מחדש של מערכת קירור. יש פתחי ניקוז (אחד או יותר) אותם צריך לפתוח ולסגור בסדר מוסיים בתהליך המילוי.

וממש לא כמו שרשמת.

• תוכן חדש...