Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית רכב משפחתי חדש 2013 יד ראשונה בחברה שמקבלת טרייד אין על הרכב שיש לי עכשיו. הדגשים הם שהרכב יהיה מאובזר , עם כל הטכנולוגיה המתקדמת-מערכת מולטימדיה, מצלמת רברס, בקרת שיוט, סאן רוף,.... כמו כן, חשוב שיהיה מנוע לא רע של 1600 עם לפחות 120 כ״ס, ( גם 1400 טורבו מתקבל), בנוסף כמובן שהרכב יהיה אמין יחסית ובלי הרבה תקלות וכאלה. אחרי לא מעט בדיקות של רכבים, הגעתי לרכב שברולט קרוז החדשה , 2013 , בעלת 124 כ״ס, ועם על האיבזור שציינתי , אך לגבי אמינות הרכב , החברה(שברולט) אני לא בטוח, קראתי לא מעט ביקורות שליליות עליו באינטרנט, שהרכב לא סוחב, שישי בו תקלות, ולמרות שיש גם כמה ביקורות חיוביות, די נרתעתי ... לכן אשמח לקבל כאן דעות נוספות על הרכב, האם הוא באמת בעייתי, האם אפשר לסמוך עליו , וכן אם יש למישהו המלצה על רכב אחר ע״פ הקריטריונים שהצבתי, בתקציב שהצבתי, אשמח לקבל המלצות נוספות( ראיתי גם את האופל אסטרה ברלינה. , אבל מבחינת האיבזור היא מאוד ענייה)

פורסם

עבדתי באלבר שנה וחצי נסעתי המון על הקרוז,אומנם לא של 2013 אלא 11-12 אבל הם מאוד עייפות המנוע לא סוחב והם רואות מנות מכובדות של מוסך,מכל המשפחתיות שיש מאזדה 3 פוקוס פלואנס אוקטביה סיוויק וכל אלה באמת שאם יש רכב שלא עושה את העבודה זה הקרוז.

פורסם

לא. יכלו גם לשים 140 השאלה באיזה סל"ד מגיע מירב הכוח סוס וכמה מומנט יש לרכב. אני הייתי ממליץ לך לבדוק על הרנו מגאן דיזל ומגאן אסטייט דיזל.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

הקרוז חלשה עייפה ואני לא מאמין ששדרוג המנוע הוא מה שיעזור.

אם קרוז אז 1.8 או ה1.4 טורבו. זה הדגמים היחידים לדעתי ששווים את הצריכת דלק הנוראית גם ככה שלה .

בנוסף יש את הפורד פוקוס החדשה.

חזקה, מאובזרת ממש טוב גם בגרסה הפשוטה שלה והכי חשוב לא מפרקת לך מיכל דלק במהירות רבה ככ.

עוד כמה חודשים כבר אמורה לצאת הקורולה החדשה והמזדה שלוש החדשה אם זה מעניין אותך.

ויצאה האימפרזה החדשה אבל לא הספקתי להתעניין בה.

פורסם
שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית רכב משפחתי חדש 2013 יד ראשונה בחברה שמקבלת טרייד אין על הרכב שיש לי עכשיו. הדגשים הם שהרכב יהיה מאובזר , עם כל הטכנולוגיה המתקדמת-מערכת מולטימדיה, מצלמת רברס, בקרת שיוט, סאן רוף,.... כמו כן, חשוב שיהיה מנוע לא רע של 1600 עם לפחות 120 כ״ס, ( גם 1400 טורבו מתקבל), בנוסף כמובן שהרכב יהיה אמין יחסית ובלי הרבה תקלות וכאלה. אחרי לא מעט בדיקות של רכבים, הגעתי לרכב שברולט קרוז החדשה , 2013 , בעלת 124 כ״ס, ועם על האיבזור שציינתי , אך לגבי אמינות הרכב , החברה(שברולט) אני לא בטוח, קראתי לא מעט ביקורות שליליות עליו באינטרנט, שהרכב לא סוחב, שישי בו תקלות, ולמרות שיש גם כמה ביקורות חיוביות, די נרתעתי ... לכן אשמח לקבל כאן דעות נוספות על הרכב, האם הוא באמת בעייתי, האם אפשר לסמוך עליו , וכן אם יש למישהו המלצה על רכב אחר ע״פ הקריטריונים שהצבתי, בתקציב שהצבתי, אשמח לקבל המלצות נוספות( ראיתי גם את האופל אסטרה ברלינה. , אבל מבחינת האיבזור היא מאוד ענייה)

היי,

ראיתי שאתה מחפש רכב משפחתי

בשבוע שעבר סובארו אמפרזה החדשה הגיעה לארץ

ואשמח להזמין אותך לנסיעת מבחן.

אתה מוזמן לשלוח לי את פרטיך בהודעה פרטית או להתקשר ל- *6263

ואני אדאג שמנהל המכירות יצור איתך קשר

תודה

אייל מסובארו

פורסם

כמעט כל המשפחתיות נכנסות לתקציב שלך. מבחינת אבזור, ברובן, חלון הגג קיים בדגם המפואר בלבד.

אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן באלו שמעניינות אותך- זה יפתור לך הרבה לבטים.

פורסם
אני הייתי ממליץ לך לבדוק על הרנו מגאן דיזל ומגאן אסטייט דיזל.

+1 למגאן צורכת הסולר.

חזקה ומאובזרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הקרוז 1.4 טורבו אמורה כבר להיות עולם אחר, בוודאי בכל מה שקשור לסחיבה ולצריכת הדלק. זו גם הגרסה המשווקת בארה"ב (גם ה 1.8 אבל אין שם 1.6). תקרא כאן אם אתה רוצה, זה אתר אמין מאוד להשוואות

http://www.edmunds.com/chevrolet/cruze/2013/features-specs.html?style=200424066

לפי מה שרשום שם לקרוז 1.4 טורבו יש 20 קג"מ ב 1850 סל"ד שזה לא רע בכלל. מצד שני לא יודע אם הגיר עדיין מעצבן בהחלפות כמו שחלק סיפרו כאן, לדעתי גש לסוכנות ותבקש נסיעת מבחן על ה 1.4 טורבו, תרגיש את הרכב, אני בטוח שתהיה לך אינדיקציה טובה יותר ממה שיספרו לך כאן בפורום.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מה לגבי אופל אסטרה 1400T?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לגבי הקרוז,

הרכב עבר מתיחת פנים משמעותית.

מגיע עם מנוע של 1.6 ל' (124 כ"ס) בעל פליטת מזהמים נמוכה יותר (שיפור של 2 קבוצות במדד הירוק) וצריכת דלק משופרת. לכך מתווספים עיצוב פנים וחוץ חדש. כמו כן, דגם 2013 של הקרוז יוצע ברמת האבזור הגבוהה בקטגוריה הכוללת: פנסי ערפל, חיישני חנייה אחוריים, חימום למושבים הקדמיים ומערכת שמע חדשה הכוללת בלוטוס'. בגרסה המאובזרת תגיע הקרוז עם חלון גג, מערכת MYLINK- מערכת חווית המשתמש החדשה של שברולט, וחישוקי אלומיניום.

הקרוז מגיעה גם בגרסאות HB ווואגון.

ד"א אנחנו החלטנו לספוג את עליית המע"מ ויש מבצעים מיוחדים לרגל השקת הרכב.

פורסם
היי,

ראיתי שאתה מחפש רכב משפחתי

בשבוע שעבר סובארו אמפרזה החדשה הגיעה לארץ

ואשמח להזמין אותך לנסיעת מבחן.

אתה מוזמן לשלוח לי את פרטיך בהודעה פרטית או להתקשר ל- *6263

ואני אדאג שמנהל המכירות יצור איתך קשר

תודה

אייל מסובארו

חדשה מ2010

פורסם
לגבי הקרוז,

הרכב עבר מתיחת פנים משמעותית.

מגיע עם מנוע של 1.6 ל' (124 כ"ס) בעל פליטת מזהמים נמוכה יותר (שיפור של 2 קבוצות במדד הירוק) וצריכת דלק משופרת. לכך מתווספים עיצוב פנים וחוץ חדש. כמו כן, דגם 2013 של הקרוז יוצע ברמת האבזור הגבוהה בקטגוריה הכוללת: פנסי ערפל, חיישני חנייה אחוריים, חימום למושבים הקדמיים ומערכת שמע חדשה הכוללת בלוטוס'. בגרסה המאובזרת תגיע הקרוז עם חלון גג, מערכת MYLINK- מערכת חווית המשתמש החדשה של שברולט, וחישוקי אלומיניום.

הקרוז מגיעה גם בגרסאות HB ווואגון.

ד"א אנחנו החלטנו לספוג את עליית המע"מ ויש מבצעים מיוחדים לרגל השקת הרכב.

הmylink היא מערכת מקורית של שברולט (GM)? או משהו בהתקנה מקומית?

• תוכן חדש...