Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה יש גל שכולם קונים את הפצצות האלה עכשיו? בחום הזה נראה לי אף בקטריה לא שורדת... גם ריחות לא נעימים מתפוגגים לבד

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
יש לגייז מוצר בניחוח הקרח השחור? [emoji15]

אני הולך לחפש אותו עכשיו.

Sent from my D5803 using Tapatalk

לא! אל תעשה זאת!

אתה יכול במקום פשוט לקנות בושם "BRUT"

וכנראה טעיתי בשם זה BLACK FROST או BLACK טיזי מה שזה לא יהיה הדבר המזעזע הזה.

בקבוק שלם!!!!

Opel Adam S 2017

פורסם
לעשות טיפול כזה מבלי להחליף פילטר זה מיותר.

כל הריח והבקטריות נמצאות בפילטר, אם זה לא פילטר פחם הוא עולה כמה עשרות שקלים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

חוזר בי ומתנצל על הסקפטיות. זה לא שהיית נשמע לי חשוד פשוט שאלתי פה וקראתי באינטרנט ובשום מקום לא היה כתוב שצריך להחליף פילטר. לאחר הטיפול הקודם שנכשל, עשיתי עכשיו ניסיון נוסף. הייתי בשטיפת רכב וביקשתי לעשות טיפול. גם זה לא עזר. גם בשטיפה אמר לי הבעלים שבלי להחליף פילטר זה לא שווה אבל ניסיתי בכל זאת.

אבדוק בפורום שירות וטיפולים איפה יש מזגניסט באיזור השרון.

תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר כמה ניסיונות ובדיקות מצאתי שהדרך הכי טובה להעלים ריח היא פשוט לכבות את הסירקולציה הפנימית כמה דקות לפני שעוצרים ומכבים את הרכב, לתת לרכב לנסוע קצת עם סירקולציה חיצונית, זה מונע מרטיבות להצטבר (חיידקים אוהבים רטיבות).

נסע כמה פעמים לנסוע עם אוויר מבחוץ (סירקולציה פנימית כבויה) ותחזור לעדכן אם עזר.

פורסם

עידכון

הייתי אצל מזגניסט ביום חמישי. הוציא את הפילטר, נתן לעוד פגז\פצצה לעבוד 15 והזמין לי פילטר חדש. אני נוסע כרגע בלי פילטר. הריח נעלם.

תודה לכולם!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תמיד אחרי שטיפת רכב אני קונה את הריחן הזה :

ריח ממש נעים,לפני כן הייתי משתמש בפחיות קליפורניה אבל הרגשתי שהם חונקות אותי.

20160515_174228.jpg

פורסם

אני עדיין במסע אחר חיפוש מבשם בכל צורה שהיא בריח של רכב חדש. אני יודע שזה קיים אבל איני מוצא את זה. (המבשם של כימיקל גייז לא מתקרב אפילו). מי שיש לו רעיון איפה אפשר למצוא אני אשמח שיעזור בנושא.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הריח של החדש כבר נגמר לך או לא מספיק? ;)

טרם מצאתי "ניחוח ריח חדש" שבאמת היה נעים ולא הריח סינתטי לחלוטין, גם של כימיקל אמנם הוא הכי קרוב לזה בתאכלס.

אגב שאלה - אני מחפש איזשהו מכשיר שניתן לשים בו נוזל שיפיץ ריח ואפשר לתלות באיזור המזגן או במקום אחר ברכב בו יש אוורור כדי שיפיץ את זה - אני בטוח שקיים מוצר כזה אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. יש למישהו מושג?

Opel Adam S 2017

פורסם
הריח של החדש כבר נגמר לך או לא מספיק? ;)

טרם מצאתי "ניחוח ריח חדש" שבאמת היה נעים ולא הריח סינתטי לחלוטין, גם של כימיקל אמנם הוא הכי קרוב לזה בתאכלס.

?

הריח החדש עדיין קיים, ברגע שהוא יעלם ואני לא ימצא את המבשם הנחשק אני מחליף רכב ;)

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
תודה

מה זה הדבר המוזר הזה? אי אפשר לשים בו כלום ממה שאני רואה

לפי מה שאני מבין זהו מטהר אוויר אשר מתחבר למצת ומפיץ ריח לא?

פורסם

זה סתם מטהר אוויר ממה שאני רואה, ועושה אור, כל מה שסינים יכולים להמציא כדי שיפריע לך באמצע נהיגה :p

אני מחפש משהו דומה שאפשר להכניס אליו נוזל לדוגמת הנוזל של כימיקל גייז ושהוא פשוט יאוורר את זה לתוך חלל הרכב, מעניין אם קיים.

SPORTS CAR - יש בריח החדש של הרכב קטע כזה כשאתה נכנס הוא נעים אבל אחרי כמה דק' / שעות / ימים עושה לי כאב ראש ובחילה.. אין לי מושג מדוע, אולי אני רגיש :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...