Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי טויוטה קורולה שנת 2005.

אני צריך לטפל להחליף את הברקסים הקדמיים.

אשמח לדעת מה העלות הצפויה(יתכן ויש צורך להחליף גם צלחות) וכן לקבל המלצה על מוסך מקצועי זול והוגן באזור בני ברק-פרדס כץ או באזור קריית אריה פ"ת.

אשמח גם לדעת מה העלות הסבירה לטיפול שכזה.

תודה

פורסם
שלום,

ברשותי טויוטה קורולה שנת 2005.

אני צריך לטפל להחליף את הברקסים הקדמיים.

אשמח לדעת מה העלות הצפויה(יתכן ויש צורך להחליף גם צלחות) וכן לקבל המלצה על מוסך מקצועי זול והוגן באזור בני ברק-פרדס כץ או באזור קריית אריה פ"ת.

אשמח גם לדעת מה העלות הסבירה לטיפול שכזה.

תודה

בוקר טוב

טיפול כזה בהנחה שמחליפים צלחות יעלה בין 650 ל1100 ש""ח תלוי בטיב החלקים ועוד מעמ.

פורסם

רפידות תחליפיות של REMSA (מומלצות לא פחות מהמקוריות) - בין 120 ל-170 ש"ח.

חריטת צלחות (אם צריך ואם יש 'בשר' מספיק) - 100 ש"ח.

עבודה להחלפת רפידות - 150 ש"ח, עם פירוק צלחות לחריטה נגיד 200.

אם צריך להחליף צלחות זה יהיה קצת יותר יקר, לא ידוע לי בדיוק כמה עולות צלחות בימינו.

אלה מחירים שתמצא במוסך 'לא מורשה'. במוסך מורשה החלפת רפידות מקוריות + עבודה 500 ש"ח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אמ הדרך לאן רצת עם המחירים, טיב המוצרים?

אם בנאדם רוצה הוא ירכיב צלחות של FOSTER ורפידות סיניות והכל כולל עבודה ומע"מ יוצא 450 ש"ח.

גילוי נאות כמה עולות רפידות של ATE גרמניות איכותיות?, כמה עולות מקוריות? הכל סביב 300 ש"ח כולל מע"מ.

חריטה של צלחות עוד 120 ש"ח כולל.

עבודה עוד 200 כולל מע"מ, והנה טיפול ברקסים קדמיים בפחות מ650 ש"ח בחלפים איכותיים. לרוץ לאלפי שקלים על מה?

צנטרל מוכר צלחות של ברקו שהיא חברת בת של ברמבו איטליה בגרושים, וגם רפידות של ATE.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אמ הדרך לאן רצת עם המחירים, טיב המוצרים?

אם בנאדם רוצה הוא ירכיב צלחות של FOSTER ורפידות סיניות והכל כולל עבודה ומע"מ יוצא 450 ש"ח.

גילוי נאות כמה עולות רפידות של ATE גרמניות איכותיות?, כמה עולות מקוריות? הכל סביב 300 ש"ח כולל מע"מ.

חריטה של צלחות עוד 120 ש"ח כולל.

עבודה עוד 200 כולל מע"מ, והנה טיפול ברקסים קדמיים בפחות מ650 ש"ח בחלפים איכותיים. לרוץ לאלפי שקלים על מה?

צנטרל מוכר צלחות של ברקו שהיא חברת בת של ברמבו איטליה בגרושים, וגם רפידות של ATE.

זה נכון עמוס

אבל אם תרצה גם צלחות שלATE גם הן עולות כ 300 שקל כל אחת , והנה הגעת למחיר הגבוהה.

אני לקחתי צלחות ורפ. שעולות 150 ש"ח כל אחת ברמה סבירה + 200 ש"ח עבודה והגעתי למחיר הנמוך

• תוכן חדש...