Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשוב להתייחס למשהוא שציינתם, יש נשים חולניות שנהנות ממשחקי תפקידים של אונס.

אין אף אישה בעולם, חולנית ככל שתהיה, שנהנית מאונס אמיתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במיוחד כשהיא בכלל לא אישה אלה ילדונת בת 13!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כנראה זו נקמת השופט על הגרפיטי שהתנוסס פעם בתפוצה עצומה ״יאנסו בנות שופטים״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בושה שאנשים שגנבו אינטרנט מהשכן נכנסו לכלא כי הלכו להתעמת איתו, אבל אנסים פלסטינאים שאנסו ילדה לא. איזו מדינה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האנסים באמת לא נכלאו?! WTF יהיה עם המדינה הזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכלאו.המשפט הוא תביעתה של הקורבן להיות מוכרת כנפגעת פעולת איבה.

המדינה, כדרכה בקודש, מתנגדת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האמת שיצא לי לעבוד איתו לפני שבוע ולשבת לצידו בבוררות, דעותיו נשמעו הגיוניות לחלוטין וממש מוזר לראות דבר כזה בחדשות.

בכל אופן, באמת התבטאות הזויה.

פורסם
המדינה, כדרכה בקודש, מתנגדת.

כי לא כל פשע שבוצע על ידי פלסטינאי הוא "פעולת איבה". ליבי עם הקורבן, ואני באמת ובתמים מקווה שהאנסים יכנסו (אם הם עדיין לא שם) להרבה שנים בכלא, אבל זו עדיין לא סיבה להגדיר את זה אוטומאטית כ"פעולת איבה" - יתכן שכן, ויתכן שלא - תחושת הבטן שלי היא שזה היה פשע "רגיל" שצריך לקבל מענה כמו כל פשע אחר.

פורסם

לפי חדשות ערוץ שתיים הוא התפוטר.

על התבטאות (וחשיבה) בהמית כזו אפשר לענות במילות משוררי היציעים: "יאללה, הביתה!".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה שהוא התפוטר מכס השיפוט זה טוב אבל הוא ממילא לא שפט, הוא בדימוס.

הפועל היוצא של הסערה מסביבו שהוא התפוטר גם מכל תפקידיו הפריפריאלים כמו שופט בבית הדין של הליכוד, יו"ר ועדת איתור לאיזה שקר כלשהוא ברשות השידור ועוד מספר תפקידים כאלה וזה ממש מצוין.

הגיע הזמן שנושאי תפקידים במדינת ישראל יתנו את הדין על שטויות שהם אומרים/ עושים ולא יטאטאו את זה מתחת לשטיח.

עכשיו רק להפתר מהבזיון הזה שנקרא אלשיך שמהווה כתם אדיר ליושרה ולתדמיתה של כל מערכת השיפוט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...