Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובעוד שלל נקבים בגוף.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4388466,00.html

אבל העיקר שהכוונה לא הייתה לפגוע.

שוב רק מזכיר לנו שמאחורי הדלפק הגבוהה יושב אדם, עם דעות, רצונות ולעיתים גם סטיות שמשפיע לכולנו על החיים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובעוד שלל נקבים בגוף.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4388466,00.html

אבל העיקר שהכוונה לא הייתה לפגוע.

שוב רק מזכיר לנו שמאחורי הדלפק הגבוהה יושב אדם, עם דעות, רצונות ולעיתים גם סטיות שמשפיע לכולנו על החיים.

מפחיד לחשוב שאדם כזה הוא שופט מחוזי בדימוס - כלומר שפט במאות מקרים שונים , במשך עשרות שנים, כשאלו הדעות האמיתיות השלו.

מפחיד לחשוב על כמות הנשים/אנשים שנפגעו מהחלטות שלו.

מגאן 265

פורסם

זכור לי משפט אונס מלפני כ 25 שנים שמישהוא אנס מישהיא במעלית וזוכה מכל אשמה ע"י השופט שפסל על הסף את אמינות הנאנסת כי "לא ניתן לקיים יחסי מין בעמידה"!!!

לכו תדעו, זה בטח אותו שופט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתם נשמעים מופתעים. זה ידוע שבישראל השופטים מעל כל חוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

[ציניות]

לפני שמתלהמים, צריך לברר מהן העובדות.

1) האם הוא באמת אמר את זה?

2) האם הוא אמר את זה בתוך הקשר כלשהו?

3) האם סטטיסטית, יש בנות שאוהבות שאונסים אותן? (מהיכרות עם חולת נפש כזו, כן).

[\ציניות]

שיהיה ברור, אני לא מגן עליו בשום צורה אם הוא באמת אמר את זה, פשוט כבר התרגלתי להתלהמות שיש בארץ כשנודע על "חדשות" כלשהן ואז נודע שבעצם מישהו לא באמת אמר או מישהו לא באמת עשה את מה שמייחסים לו.

אם הוא באמת אמר את זה, זה נראה לי ממש ממש חמור.

אם כן, הוא חתיכת חלאה.

פורסם

פרנקוס, אני לא מבין אם אתה ציני או טמבל.

1. הוא מודה שהוא אמר את זה, פשוט לא התכוון לרע.

2. איזה הקשר יכול להיות ל"יש בנות שנהנות מאונס"?! כאילו מה, הדיון הגיע לנושא הBDSM?

3. קשה לי להאמין שפה מדובר בבחורה חולת מין וראש שחיפשה 4 פלסטינאים תמימים בשביל לקפוץ להם על הבולבול.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שיהיה ברור, אני לא מגן עליו בשום צורה אם הוא באמת אמר את זה, פשוט כבר התרגלתי להתלהמות שיש בארץ כשנודע על "חדשות" כלשהן ואז נודע שבעצם מישהו לא באמת אמר או מישהו לא באמת עשה את מה שמייחסים לו.

אם כן, הוא חתיכת חלאה.

1. לא הוא ולא אף אחד אחר הכחיש המשפט נאמר ע"י השופט.

2. אין שום הקשר במסגרת משפט אונס כשהמתלוננת באולם שיכול להוות מגננה כלשהיא לדעתי.

3. היא היתה בת 13. היא עוד לא יודעת מה היא אוהבת ומה לא.

מסכים איתך שבארץ אוהבים להתלהם, אבל הפעם נראה שהשופט הרוויח את זה ביושר. הפחד של כולם היא שכמו שהנושא עלה לחדשות בסערה, ככה הוא יעלם בדממה.

מגאן 265

פורסם

קראתי את הידיעה בבוקר וכמעט התפוצצתי מעצבים:evil::evil: שמעו יש שופטים כאלו טמבלים. לא משנה באיזה הקשר זה נאמר, לא אומרים דברים כאלה,במיוחד לא ליד הנאנסת במהלך המשפט.

פורסם

אם כן, הוא חתיכת חלאה.

1) כן.

2) האם אתה יכול להעלות על דעתך הקשר הגיוני שיגרום לאמירה הזו להשמע נורמאלית?

3) מבלי להכנס ליותר מדי פרטים, כן. אם זה היה המקרה כאן, זה כלל לא היה מגיע לבית המשפט.

זה דבר ידוע שתשקורת מסלפת ומשקרת לא אחת, אך לאור העובדה שאיש לא הכחיש זאת ניתן להבין כי אמירה זו בהחלט נאמרה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הערה קטנה - האיש כבר לא שופט (וטוב שכך) אלא שופט בדימוס. גם לאחר הפרישה הם ממשיכים לפעול בדיונים שונים.

• תוכן חדש...