Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבגני גנבו ממני המון בחיים, וכשאני אומר המון אני מתכוון לבית ועוד כמה מאות אלפים.

חושב שלא רציתי צדק? רציתי, תבעתי נשארתי עם תשלומים לעורך דין והפסדתי במשפט למרות שכל מי שהכיר את המקרים האלה ידע שאני צודק וצפו לי זכיה בטוחה.

אז מה היה לנו כאן, תשלומים של כמה עשרות אלפים לעורכי דין, והפסד במשפט. היום בדיעבד, לא היה שווה לי בכלל להגיע לבית משפט כי הבנתי שהשופטים לא בהכרח הולכים על הצדק.

זה בדיוק מה שאמרתי לגבי עלות תועלת. התועלת שתצא למישהו מתביעת אנס בן 70 והלאה היא אפסית גם ברמה האישית וגם ברמה הציבורית. אז מראש, למה לפתוח את האפשרות הזאת? אתה יודע איך זה מרגיש להפסיד בבית משפט ואחרי זה בערעור שהשופטים מתעסקים בפוליטיקה פנימית ובגלל זה אתה מפסיד גם בערעור? תאמין לי שבאותו הרגע בא לך לקום ולעזוב את המדינה הזאת, אז אצלי זה היה בענייני כספים, מה היה קורה לנאנס במצב כזה? אתה מבין ששוב הוא יכנס לתסביכים ולבעיות נפשיות.

זה ההבדל בין צדק לחכמה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...