Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לבאי הפורום,

אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי איפה אפשר לרכוש שיעור התנסות בנסיעה ברכב מירוצים?

זה דחוף, עבור מתנת יום הולדת (זה מה שכלת יום ההולדת ביקשה).

מחיפוש באינטרנט, מצאתי ש"האקדמיה לנהיגת מרוצים" הציעה בעבר שיעורים פרטיים בנהיגת ראלי על מסלול סלול, אבל כרגע לא מציעה בגלל העדר כיסוי ביטוחי.

מצאתי מקום שמציע התנסות בראלי עפר (מסלול לא סלול), אבל שם מבקשים 1000 ש"ח לשעתיים בקבוצה של 4, שמתוכם נמצאים ברכב בעצם רק 45 דקות. בסרטון שלהם רואים רק עלייה/ירידה על מדרון תלול מאוד, אבל לא נהיגה מהירה, סיבובים וכו'. לא ברור לי מה הם מציעים.

וחוץ מזה מצאתי כל מיני דברים שלא ברור לי אם הם חוקיים במחיר יותר זול.

חשוב לי כמובן מאוד שלא יקרה שום דבר רע חלילה למקבלת המתנה, כלומר שההתנסות לא תהיה בכביש רגיל שנוסעות עליו מכוניות רגילות שאפשר להתנגש בהן חלילה וכו', ושזה יהיה מקום מסודר ואחראי.

אשמח מאוד לקבל המלצות.

תודה רבה מראש.

פורסם

ממליץ לבדוק גם עם ליאון.

השאלה היא האם יש עניין בנהיגה כזאת או אחרת, יש נהיגת מסלול, דריפטים, נהיגה ספורטיבית על הכביש וכן הלאה...

• תוכן חדש...