Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם - זו היא הודעתי הראשונה

בבעלותי בורה שנת 2002 בערך 120000 קמ

הרכב בבעלותי שנתיים וחצי ככה

בקיצור הבעיה התורנית שלו היא כזו:

הרכב מניע כמו צריך, אני מתחיל בנסיעה, מד טמפ המנוע עולה ומתייצב על האמצע

ואז זה פתאום קורה במהלך עמידה בפקק או רמזור או נסיעה איטית מאד: המנוע נכבה פתאום.

העניין הוא שזה רק התחלת התופעה. לאחר שאני מניע את הרכב הוא הופך ל"עגלה עם סוסה":

בקושי סוחב ממצב עמידה (מומנט נמוך מאד), לוקח לו המון זמן להאיץ, עושה רושם שהמנוע לא מעביר להילוך

דרייב ונתקע על הילוך נמוך. בקיצור משהו משתבש שם לחלוטין.

באופן מוזר - לאחר שהחניתי את הרכב ונתתי לו "לנוח" שעה שעתיים בנסיעה הקרובה הכל עשוי להיות תקין -

ללא שום זכר לבעיה.

היום זה קרה לי בסביבות השעה 18:00 כשהיה די חם בחוץ. כשהנעתי שוב לאחר שהרכב עמד רבע שעה

הבעיה נעלמה כאילו לא הייתה.

אגב זה לא הבעיה היחידה של הרכב. המחלה שלו היא קרטוע כשהמנוע קר (לאחר לילות קרים) ולא עזרה החלפת חיישן למדה - אבל אני "חי" עם זה - תןך 5 -10 דקות מקסימום זה מסתדר

אודה לדעתכם

פורסם

הוא יותר טוב ממורשה. מצטרף להמלצה בחום.

כנראה שהתקלה אצלך קצת יותר מסובכת לאבחון (במיוחד דרך המקלדת). לכן לא קיבלת הרבה תגובות.

האם נדלקה נורית תקלה כלשהי ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...