Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שברולט מאליבו 2008 3.5L LT

1. נתחיל בזה שלפי מה שאני רואה, אין לה פנס ערפל מאחור. אמת?

2. בדשבורד באמצע קרוב לחלון ישנה מן גולה כזו, ממש כדורית, מה זה לכל הרוחות?

3. שמפעילים מיזוג ומעבירים לסירקולציה, ניתן ללחוץ על הכפתוח התחתון עם הסימון של הקור (מדחס?) והאוטו ממשיך לקרר, זה עושה משהו?

4. בעמידה בפארקינג ישנם רעידות קלות ולא רציפות, במוסך אמרו לי שככה זה במאליבו (יש אנשים שלא שמים לב לזה)

ולכל השואלים או ששאלו בעבר, צריכת דלק: בתוך העיר 6.5 מחוץ 11.5 :)

תודה לכולכם

פורסם

1.לא שמתי לב אם יש או אין.

2. הגולה הזאת היא חיישן אור, בחושך האור של הרכב צריך להידלק לבד.

3. הכן הכפתור הזה מפעיל את המדכס של המזגן.

פורסם

אולי הפקודה לכיבוי\הדלקה של המדחס לא פועלת למרות שהמתג מגיב (אני מניח שהמנורה שם אם יש, כן נכבית ונדלקת), או שגם כן לא. לדעתי תבדוק את הענין אצל חשמלאי רכב כי כנראה המדחס אצלך תקוע קבוע על "on".

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
1

2. הגולה הזאת היא חיישן אור, בחושך האור של הרכב צריך להידלק לבד.

אם אני זוכר נכון יש לי גם חיישן כזה אצלי ברכב, (גולף 2007) במידה וכן, צריך להפעיל אותו? יש לו ON\OFF או שהוא תמיד דולק? כי לא יצא לי מצב שהאורות נדלקו מתישהו באופן ספונטני אצלי ברכב...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מנסיון של מספר שנים עם מליבו (2008 ואח"כ 2011) -

1. אכן אין פנס ערפל

2. הגולה היא חיישן תאורה חיצונית, לטובת הדלקת אורות אוטו' בלילה ועמעום אוטו' של תאורת לוח המחוונים

3. המצב שאתה מתאר תקין, במליבו במצב של סירקולציה פנימית מדחס המזגן פועל קבוע והכפתור הזה למעשה לא משנה דבר.

(זה היה המצב ב-2 המליבו שהיו לי, גם לי זה הפריע - שאלתי בדקתי ביררתי ב-UMI ובפורומים שונים וזה פשוט מתוכנן ככה. לא הגיוני אבל אין מה לעשות.)

4. לא אמורות להיות רעידות מוחשיות, יכול להיות שתושבות מנוע/גיר התעייפו ומעבירות יותר ויברציה מהרצוי. יכול להיגרם גם מבעיית מנוע מינורית - בריחת ניצוץ אקראית מאחד מחוטי ההצתה או בעיה דומה).

• תוכן חדש...