Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגיד את דעתי בנוגע לאופנועים.

דבר ראשון - שליחים. לא נראה לי שיש נתונים סטטיסטיים רשמיים, אבל אני די בטוח ששליחים על קטנועים, ומי שהיה שליח בעברו במשך מספיק זמן כדי לפתח הרגלים מגונים, עושים פי 2 יותר תאונות מרוכבים אחרים. בשורה התחתונה, הם פשוט ממהרים.

דבר שני - יש לי רשיון A1 (מוגבל ל 33 כ"ס), והייתי מאוד רוצה אופנוע. בינתיים אני מחכה, אולי עד שאני אעזוב את הבית, כדי לא להבהיל את אמא שלי שמתנגדת נחרצות.

דבר אחרון - בכל התקופה שבה החלטתי שאני רוצה אופנוע, החלטתי לשים לב לסיטואציות מסוכנות על הכביש, סיטואציות שבתור רוכב אופנוע - היו יכולות להרוג אותי או לפצוע אותי בצורה איומה, והדבר הגרוע מכל - שלי לא הייתה כלל שליטה עליהם.

1. 2 בלילה, אחת הצמתים הענקיות שבין ת"א / ר"ג אם אני לא טועה. אני יושב ברכב עם אחי, ראשונים ברמזור אדום. משמאלי מונית. יש גדר מטופשת שהקימו באמצע אי התנועה, שמסתירה לחלוטין כל שדה ראיה של רכב שמנסה לגנוב רמזור אדום (אגב, שמתי לב להמון גדרות ירוקות טיפשיות שכאלה בזמן האחרון, אבל זה דיון בפני עצמו). בקיצור, באותו הרגע סתם עלתה לי מחשבה - לבדוק צריכת דלק אופטימאלית לנסיעה בעיר. הרמזור התחלף לירוק משהו כמו 3-5 שניות אחרי שהרמזור האחר התחלף לאדום (הצומת ענקית), ואני בעדינות עוזב את הברקס ונותן גז עדין מאוד. המונית שמשמאלי מאיצה בקצב רגיל. לפתע מצד ימין מגיח רכב במהירות מטורפת, בטח 120-130 קמ"ש (מותר לנסוע שם 50-60). נהג המונית קלט אותה ודפק ברקס, ואני לא הייתי בסכנה בגלל המרחק שלי ממנה. בכל מקרה, אם הייתי מאיץ כמו שבד"כ אני מאיץ - הוא פשוט היה נכנס בי בתאונה מכוערת מאוד. אם הייתי על אופנוע - הייתי בוודאי נהרג או נשאר עם 100% נכות עד סוף חיי.

2. צומת קטן אך טיפה מסובך עם שדה ראיה מוגבל. אני נוסע ישר, מימיני השתלבות עם שלט עצור לכביש, משמאל השתלבות נוספת גם כן עם שלט עצור. לפתע רכב מגיח מצד ימין ופשוט נוסע במהירות שבא נסע קודם. כלומר, חולף על פני שלט עצור ב 30 - 40 קמ"ש. אפילו לא הוריד את הרגל מהגז. אם הייתי 10 מטר קדימה הוא היה נכנס בי. כמה חודשים אח"כ - אותו הדבר בדיוק - באותה הצומת!

האירועים הנ"ל קרו בטווח של מקסימום 7-8 חודשים. כלומר, אם נזרוק הימור סטטיסטי גס ביותר - כל 7 - 8 חודשים, לרוכב דו"ג יש סיכוי קטן, אבל לא מאוד - להיהרג סתם ככה - שלא באשמתו כלל. הדבר הזה מפחיד אותי, ורק מוריד לי את החשק לרכוב... נראה, אולי הרכב הבא שלי יהיה רכב פאן שאיכשהו יפצה על ההנאה שברכיבה...

ד"א, לבחור שאישה העיפה ואמרה "אתה עושה פוזות בשביל הביטוח" - הייתי עושה כל מאמץ לקום ולנגוח לה בראש עם הקסדה. עדיפות ל arai.:evil:

בקשר לדבר הראשון שלך, שליחים. הרשה לי לומר שהיום הקטנועים הם מכת מדינה. אם פעם היית צריך להפעיל את הראש ולהשתמש בקורדניציה בכדי לשלב הילוכים וכדומה אז היום שקיימים קטנועים בנפחים גדולים כל מטומטם פסיכי יכול לעלות על דו גלגלי ולתת גז וברקס בלבד. למרבה הצער, זה מזמין אנשים שלא ראוים לרכוב על אופניים לעלות על דו גלגלי. אני מתנייד ברכב מה שאחרים קוראים לו "פחית", אני שם לב איך אנשים משתוללים על דו גלגלי בכבישים ולא יכול שלא לתהות מאיפה הם משיגים את האומץ\טימטום לרכוב ככה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...