Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפושים בפורום מצאתי רק מגרשים שממליצים להיזהר מהם. יש אחד שהוא לא כזה נורא?

בגדול, לא מבין ברכבים ואין לי מכרים שמבינים באמת ברכבים. מעדיף לחסוך זמן בקפיצות בין כל מיני אנשים פרטיים, זמן זה כסף :)

פורסם

גש לאחת מהחברות הגדולות AVIS/אלבר/אלדן/קרסו טרייד אין/טרייד מובייל ויש עוד שפיספסתי ובקיצור לא חסר, רק תחפש טוב טוב אתה תמצא שם מציאות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

 

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

סע לצומת גלילות. יש לך שם מתחם ענק עם סניפים של כמעט כל החברות - אוטוסנטר/הרץ, אוויס, לובינסקי טרייד ועוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...