Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוטו דיפו

איזה חומרים איכותיים יש לטרטל שלא מכילים שומנים שגורמים לנזק יותר מאשר תועלת?

טבליות הקפה במשרדי ההנהלה זה נחשב?

הם בטוח לא מזיקים.

תשובה רצינית תיהיה לא יודע.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אם כבר בחומרים לשמירה עסקינן,

אני באופן אישי מעולם לא נתקלתי בחומרים שציינתם כאן כמו קארפלן , כימיקאל גייז וכו'.

אני לא אומר את זה בטון שלילי אלא מתכוון לשאול למה לא מוכרים את המוצרים האלה במקומות בהם אני קונה חומרים לרכב שלי

כמו אייס, הום סנטר או רדיו יזיד למי שמהצפון ומכיר.

כבר תקופה אני נתקל כאן בפורום בשמות האלה ובעיקר בשם קארפלן ומאוד רוצה לנסות את המוצרים שלהם, האם יש דרך אחרת לרכוש את המוצרים שלהם מלבד אינטרנט? יש חנות באיזור הצפון שמחזיקה במוצרים איכותיים מהסוג הזה?

באופן שוטף אני משתמש במוצרים הבאים לשמירה על הרכב שלי באופן קפדני מתוך מחשבה שהם טובים:

1. SUN OF A GUN לצמיגים של STP

2. STP לדשבורד

3. שמפו ווקס של "אמריקן איגל" או "פורמולה 1"

4. קצף לניקוי ריפודי הרכב TUFF STUFF של STP

5. ווקס מטאלי (לצבע נצנצים) של טרטל

הייתי מאוד מאוד מאוווד שמח אם מישהו יוכל להמיר לי את המוצרים האלה במוצרים איכותיים אחרים של קארפלן או כימקל גייז וכתובת קרובה בצפון ממנו ניתן לרכוש. אם לא קיים דבר כזה בצפון אשמח בכל זאת לקבל לינק לאתר אמין .

מקווה שלא גרמתי נזק לעתיד בעקבות השימוש במוצרים האלה בתדירות כה גבוהה. :-(

פורסם

אני גם משתמש ב STP לדשבורד וחלקי הפלסטיק

האם המוצר של Carplan לדשבורד יתן לי תוצאה טובה יותר?

פורסם

שנים אני מזמין מאתר קארפלן. עשרות מוצרים במשך השנים

תמיד מקבל מהם שירות מעולה. פעם התלוננתי על ג'ילדה מעור צבי קרועה מעט

קיבלתי חדשה בלי לבקש בתמורה את הקודמת ובלי יותר מידי שאלות.

בקיצור תזמין מהם.

http://carplan.co.il/

אגב יש חנות בצפון שמוכרת מוצרי קארפלן

חיפה - "לאופר"

שד' ההסתדרות 68 טל' 04-8405533

פורסם

באופן שוטף אני משתמש במוצרים הבאים לשמירה על הרכב שלי באופן קפדני מתוך מחשבה שהם טובים:

1. SUN OF A GUN לצמיגים של STP

2. STP לדשבורד

3. שמפו ווקס של "אמריקן איגל" או "פורמולה 1"

4. קצף לניקוי ריפודי הרכב TUFF STUFF של STP

5. ווקס מטאלי (לצבע נצנצים) של טרטל

2) STP לדשבורד- מאוד שומני, אולי הוא מנקה ומשאיר מראה מבריק אבל אדי השמן/סיליקון מתעופפים בחלל הרכב כשהוא סגור ומשאירים לחות שומנית על החלונות ועל לוח השעונים.

יותר לא הולך להשתמש בו....רכשתי CHEMICAL GUYS G6 HYPERCOAT.

4) TUFF STUFF- חומר סביר בהחלט, מותיר ריח טוב, מנקה היטב ריפודים ושטיחונים, למרות זאת רציתי לגוון וקניתי חומר של DR. MARCUS לריפודים, גם כן סביר, באותה רמה רק עולה יותר.

5) אני לא יודע איזה ווקס מטאלי יש לך, לי יש את הווקס טפלון שלהם PTFE.

בעקרון הווקסים שלהם הם לשימוש חובבן ממוצע והם ברמה בינונית/סבירה. חברה עם המון מוצרים והמון נסיון אז יהיה לא פייר להגיד שהם רעים כי הם לא.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

עוד לא יצא לי להשתמש בו...היום כשהחום ירד טיפה אני לוקח פק"ל "ניקוי פנים" ויוצא לקרב.

פעם ראשונה הולך להשתמש היום אבל אין לי ספק שזה יהיה חומר ברמה אחרת ממה שאני רגיל.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
טבליות הקפה במשרדי ההנהלה זה נחשב?

הם בטוח לא מזיקים.

תשובה רצינית תיהיה לא יודע.

אין כמו קפה טוב מונח בצד בזמן דיטיילינג.

פורסם
שנים אני מזמין מאתר קארפלן. עשרות מוצרים במשך השנים

תמיד מקבל מהם שירות מעולה. פעם התלוננתי על ג'ילדה מעור צבי קרועה מעט

קיבלתי חדשה בלי לבקש בתמורה את הקודמת ובלי יותר מידי שאלות.

בקיצור תזמין מהם.

http://carplan.co.il/

אגב יש חנות בצפון שמוכרת מוצרי קארפלן

חיפה - "לאופר"

שד' ההסתדרות 68 טל' 04-8405533

תודה רבה, אני אגש לשם בשבוע הבא.

פורסם
עוד לא יצא לי להשתמש בו...היום כשהחום ירד טיפה אני לוקח פק"ל "ניקוי פנים" ויוצא לקרב.

פעם ראשונה הולך להשתמש היום אבל אין לי ספק שזה יהיה חומר ברמה אחרת ממה שאני רגיל.

דבר חשוב ששמתי אליו לב ביישום קרם לדשבורד -וזאת לאחר כמה וכמה ניסיונות לאורך שנים.

הקרם של קראפלן מגיב טוב ונותן ברק מעולה לאורך זמן, רק לאחר שהדשבורד מעט חם בשמש. (לא יודע להסביר למה)

כל פעם שאני חושב שאולי זה לא נכון -אני מורח שוב את הרכב כשהוא קר (בבוקר מוקדם) ולא מקבל את אותו ברק אלא מראה מט.

כמובן לאחר שהרכב מעט בשמש מיישם בצל.

המסקנה שלי היא שהחומר מגיב טוב ונכנס לפעולה רק לאחר חימום מסוים -וזה חשוב למי שמיישם קארפלן.

לא זוכר מה היה עם אוטו גלים-זה היה לפני יותר משני עשורים.

לגבי G6 אין לי מושג.

פורסם

לא שמתי לב לעובדה הזו.

המכוניות שלי חונות בחניה מקורה ואף פעם לא חמות במיוחד כשאני מיישם.

התוצאה מצויינת.

לפעמים אני צריך להשתמש קצת ביותר חומר, זה כן. אולי ההסבר לכך נעוץ בטמפ'...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

היה לי הרבה חומרים לדשבורד,אני השתמשתי בארמרול ג'ל שלא נמכר יותר וברגע שראיתי רכשתי כמה בקבוקים. איך להגיד,הוא אף פעם לא היה מצויין אבל זה היה יותר טוב ממה שיש בשוק. היום אני יכול להגיד שפשוט שכחתי מכל מה שהכרתי ואני משתמש בפלאש דשבורד והוא מעולה. ברק טוב, לא שומני, ולא נשאר על היד אם נוגעים בדשבורד. על המוצרים של קארפאן שמעתי רבות,אף פעם לא השתמשתי בהם כי פשוט חשבתי שזה "כמו טרטל ווקס,או רמה אחת מעל" ואז כבר ירד לי מהם.

להבדיל ממה שבאוטוסטור אמרו לי שהוא לא מחזיק הרבה זמן על הפלסטיקה החיצונית זה לא בדיוק נכון. כבר שלוש שבועות מחזיק ועדיין מבריק.

*אין לי שום דבר נגד אוטוסטור,להפך אני מאוד אוהב את השירות שם ומרבה לקנות שם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אחרי שהוא מתחבר טוב על הדש בורד (חשוב לנקות לפני טוב טוב -אוסיף את זה בחתימה...) זה יכול להחזיק יותר מחודש

אני כרגיל לא יכול בלי להעביר יד כל שבועיים לפחות-סתם שהיה.

• תוכן חדש...