Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפות רגליי בגדו בי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולגי,

הקטר מוציא קיטור

ולפעמים גם גזים אחרים

חלקם חסרי צבע , ריח או מוסר השכל

חלקם בעלי מטען כבד

לפעמים הוא אוסף נוסעים מהתחנה

רובם משלמים לו בריקוד או מנגינה

לפעמים הקטר נתקע אז ממשיכים ברגל

והעור נהיה קשה כאבן

בסוף הוא מגיע ליעד

אך לא תמיד מבין את המטרה

לילה טוב , שמישהו יחליף אותי בהגה.

Gn'f'R

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערן -

הקטר מושך את כל השיירה

לפעמים בריקוד או נגינה.

אם הוא יפרוש -

מי אז יעמוד בראש ?

בלעדיו - השרשורים משעממים

- מי יבין את כל הקיטורים ?

אכן, לפעמים המשא כבד

רך או בעיקר קשה

ולפעמים גם קצת מסריח...

לפעמים היעד חשוב לא פחות מהמטרה

(המחשבות ההן - לא פחות ממעייפות

אך האם תמיד הן חשובות ?)

תן לשים ת'ראש על דיונה

תן למוזות קצת לרעום (לא יותר מדיי...)

תן לנוח על כל שעל

תן למוח (שלך) קצת לנוח.

לא לקחת קשה ללב

זה רק יביא...כאב.

alfa 156 2.5.

פורסם
חודש בעלי שפמים בספורט העולמי (בעיקר כדורסל.... שמר - מי זה המזוקן ומי זה הקוזאק שגוזל ממנו את הכדור?).

סליחה על גניבת השרשור, אבל אני מנוע מלהגיב על השאלה.

אציין ברמז רק שהמזוקן היה "רוּל" אמיתי, כמעט חצי ממלמיליאן והקוזאק הזה... אילען דינו ! :lol:

בקרוב רמז נוסף.

פורסם

אינעל שניהם !

תמיד האבו זקן היה "מאכיל" את מכבי מרורים תוצרת ריאל, ולשני היתה אכן לסת מברזל...

לקטר - סליחה על גניבת הפוסט 8)

alfa 156 2.5.

פורסם
חשבתי שאני המצאתי את הקטע הזה של הדרמל. אין כמו לשבת בתחתונים בסלון, עם משקפי אבק של אופנוע שטח, ודרמל בכף הרגל.

בכל מקרה, יש משחה שנקראת Flexitol Heel Balm. זה מעשה שטן ממש, מעלים הכל תוך שלושה ימים.

אוף, בגלל אנשים כמוכם המין הגברי מאבד את דרכו, מה השלב הבא, החברה שלך רוצה סקס ולך כואב הראש?

פורסם
ויש גם את הדגים המוזרים האלה שאוכלים עור מת מהרגליים...

אני הייתי מעדיף להימנע מהשיטה הזאת. שמעתי פעם איזה רופא שהתראיין והסביר שדגים הם יצורים חיים, וכמו כל יצור חי אחר הם נושאים על עצמם חיידקים. כשדג מסיר לך עור, חיידק שהוא נושא על גופו עלול למצוא את דרכו פנימה אל תוך מחזור הדם שלך.

במרבית המקרים סביר להניח שזה יסתיים בלא כלום, אבל בהתחשב בסיכוי שכן יקרה משהו, לצד האפשרות להשתמש בשיטות טיפול אחרות, הייתי מעדיף להימנע מזה.

חשבתי שאני המצאתי את הקטע הזה של הדרמל. אין כמו לשבת בתחתונים בסלון, עם משקפי אבק של אופנוע שטח, ודרמל בכף הרגל.

:roflmao:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לעולם לא היה לי את זה

נהיה לי עור קשה

צריך לטפל בזה בדיסקרטיות

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

אשתי, אם את קוראת את זה

תזכרי שאני לא שוקל עוד גינדורים מלבד פדיקור.

כל פתרון לא מכאיב יתקבל באהבה ובחיסיון.

http://www.kamomil.co.il/?view=products&id=518232

אתר של אדם שאני מכיר מקרוב אשר עוסק בקוסמטיקה טבעית זמן רב ויש לו הרבה פדבקים מלקוחות קיימים.

לגבי המוצר עצמו, אין לי מושג מהיכרות אישית, למרות היובש שיש לי ברגליים עוד לא הגעתי לשלב של הקרמים :-D

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אני הייתי מעדיף להימנע מהשיטה הזאת. שמעתי פעם איזה רופא שהתראיין והסביר שדגים הם יצורים חיים, וכמו כל יצור חי אחר הם נושאים על עצמם חיידקים. כשדג מסיר לך עור, חיידק שהוא נושא על גופו עלול למצוא את דרכו פנימה אל תוך מחזור הדם שלך.

במרבית המקרים סביר להניח שזה יסתיים בלא כלום, אבל בהתחשב בסיכוי שכן יקרה משהו, לצד האפשרות להשתמש בשיטות טיפול אחרות, הייתי מעדיף להימנע מזה.

:roflmao:

ועדיין זה נראה פחות מסוכן מליקוק של כלב. לא ? :?:

alfa 156 2.5.

פורסם
אוף, בגלל אנשים כמוכם המין הגברי מאבד את דרכו, מה השלב הבא, החברה שלך רוצה סקס ולך כואב הראש?

מה זה סקס?

Gn'f'R

פורסם

למה לקנות תכשירים, מכשירים ושאר ירקות? תכין קופסת פלסטיק קטנה עם מים חמים וחומץ לבן, תשרה את הרגליים כל יום במשך כ 15 דקות, זה ירכך את העור. אחרי הריכוך אתה יכול לעבור עם המגרדת הידנית הזו שמוציאה עור יבש. יהיו לך רגליים כמו מלכת אנגליה.

פורסם
מה זה סקס?

אתה נשוי טרי. מה יקרה בגיל 50? תשאל למה יש אשה?

יהיו לך רגליים כמו מלכת אנגליה.

עכשיו כבר מדברים על תחזיות לגיל 87?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגיל 50 אני מעריך שאעשה מה שאני עושה עכשיו עם הרגליים,

אשפשף לבד בדיסקרטיות.

חולגי,

יש לי אימרה

"לא גנבתי, רק השאלתי לצמיתות"

Gn'f'R

• תוכן חדש...