Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפות רגליי בגדו בי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי נעליים מתפרקות, חפשו באיביי מוצר שנקרא shoe goo, זה דבק חזק מאוד לנעליים, מה שטוב בו זה שהוא מותאים במיוחד לנעליים כיוון שהוא גמיש. הדבקתי כבר כמה נעליים עם הדבק הזה, כמו חדש. אני מתכוון למשוך עם הנעליים האלה עד גיל פרישה.

פורסם
אנלוגי, מקווה שלפחות היית במצב שבו אתה יכול לקפוץ הבייתה להחליף נעליים, אני הייתי על הר...באמצע הדרך למטה.

פלוס, זה לא נראה כל כך גרוע, מה שקרה לך. הנעליים שלי התפרקו כמעט לחלוטין. החלק היחיד שנותר שלם היה החלק שבו השרוכים נמצאים. כל מה שמתחת לזה כמעט שלא שרד.

התמונה הזו צולמה באמצע השטח ברמות מנשה, ביום בו הייתי מורכב על אופנוע. הבית במרכז.

את הנזק גיליתי רק אחרי ששמתי לב שהדריכה על הנעל מרגישה מאוד מוזר, מסתבר שכל חומר ספיגת הזעזועים התפורר ויש רק שכבה דקה מאוד שמפרידה ביני כף רגלי הלא עדינה לקרקע. אגב, זה קרה בשתי הנעליים בו זמנית. הביתה חזרתי יחף (אחרי שירדתי מהאופנוע כמובן).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

גם לי התפרק זוג נעליים במפתיע ובמצב לא נעים:

לפני מספר שנים טסתי לכנס מקצועי. כמובן שבטיסה נעלתי נעלי ספורט ישנות ושחוקות מתוך כוונה לא להחזירן ארצה. במזוודה שיכנתי אחר כבוד זוג נעליים אלגנטיות שהוצאתי מהמאגר ווידאתי שמתאימות לי.

הגעתי למלון בשעות הערב, זרקתי את המזודה והלכתי לישון.

למחרת בבוקר רציתי להתלבש לארוע. לבשתי את החליפה, אולם כאשר רציתי לנעול את הנעליים גיליתי שהסוליות של שתיהן נפרדו מהגפה ונשברו. זוג נעליים חדש לגמרי שפרט למדידה לא דרכתי עליהן.

בקיצור - כל אותו יום נאלצתי לספוג מבטים של אותם פחות או יותר מכובדים שהסתכלו על הטיפוס המוזר שלובש חליפה ונועל נעלי ספורט. רק בסוף היום הגעתי לחנות נעליים והצטיידתי בזוג מתאים לנסיבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעייה עם נעליים "חדשות לגמריי" שנפרדו לשלום מהסוליות שלהן מוכרת וידועה.

נעל שלא נועלים אותה, מפתחת אלרגיה לסוליה (וברצינות - עדיף לנעול נעל מדיי פעם מאשר לאחסן אותה בארון מס' שנים, כי אז ייגדל הסיכוי להפרדת שילייה, סליחה - סולייה).

אפשרות נוספת - הנעליים ההן שכבו מספר שנים דיי ניכר במחסנים/בחנות ולכן התיישנו וקרה מה שקרה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אקרוב לודאי שקרו שני דברים - הנעליים לא היו טריות, כנראה לא מאיכות שיא, ותנאי הסביבה בטיסה (הטמפרטורה והלחץ הנמוכים בתא המטען) שברו אותן, תרתי משמע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטער לשמוע, חברים.

5394039_700b.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טוב, הדשן של השכן תמיד נראה ירוק יותר, לא ככה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בודאי - ראה את הירוק בסמלון שלי!

• תוכן חדש...