Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני חדש פה, אז לא להרביץ סתם :lol:

לפני שנה פחות או יותר קניתי הונדה סיויק 3 דלתות שנת 97, וישר שמתי בה מערכת זולה ופשוטה, שכוללת מגבר של בוס (לא יודע איזה דגם), סאב של הרץ אנרג'י ES200, רמקולים 6X9" של בוסטון וקדמיים של פיוניר הכי פשוטים בכלל לא עבדים..

אז הגיע הזמן להשתדרג ולעלות רמה, אז אשמח אם תמליצו לי על הרכיבים הבאים ורצוי שהם יעמדו בתקציב, למה אני גם רוצה לעשות בניה בבגאז' שיהיה יפה :wink:

(אני רוצה להזמין הכל הכל מהאיביי, בארץ זה פשוט יקר מדי)

מגבר - 150-200$, אלה אם כן שווה להשקיע ביותר

רמקולים אחוריים (6X9") - עד 150$

רמקולים (עדיף קומפוננט, לא משנה הגודל כנראה אעשה בניה גם בדלתות) - עד 120-130$

רדיו דיסק (חשוב שיכול פונקציית בלוטוס למה אין לי דיבורית..) - עד 200$

את הסאב אני אשמור כי הוא מעולה ומספק אותי בינתיים..

אני יודע שזה לא נחשב להשקעה מספיקה בעולם השמע אבל זה מה יש, ואשמח אם תעזרו לי :lol:

פורסם

עדיף לוותר על עניין האיביי מכיוון שאינל יכול/רוצה להזמין רכיבים אקזוטיים, ועניין המשלוח יוריד את התקציב עוד יותר.

מניסיון, מה שאין, או ממש ממש יקר בארץ, אפשר לשקול להביא מחו"ל; שימוש בפורום המכירה יניב לך רכיבים ברמה גבוהה יותר.

מגבר טוב יעלה מ 1000 ומעלה.

קומפוננט טוב מ 850 ומעלה, לגבי איזה סוג זה שאלה שרק אתה יכול לענות עליה מכיוון שלכל חברה יש את אופי הצליל שלה, תנסה להגיע לאחד המפגשים להצרשמות ממגון סטים ואז תחליט.

6/9 אין בהם כל צורך, תשקיע את הכסף במקומות אחרים.

לגבי hu זה כבר תלוי בכמה אתה מתכוון להכנס למערכת כתחביב מוצץ כסף וזמן, הטובים מתחילים ב 700 שקלים.

במעדה ותראה משהו מעניין בפורום המכירה אתה מוזמן לשאול.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...