Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טבלטים - מה הולך היום בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

דודי הפנסיונר החליט לקנות את הטבלט הראשון שלו ופנה אליי לייעוץ. הוא מחפש מכשיר קומפקטי (עד 9") שישמש בעיקר לאינטרנט וסקייפ על הספה עם GPS בטיולים מדי פעם. רצוי מאד שתהיה קישוריות מלאה (WiFi, 3G) ואחריות נורמלית, כך שמכשירים סיניים ויבוא אישי על סוגיו לא ממש באים בחשבון.

פעם אחרונה שהתעסקתי בנושא הייתה אי שם ב-2011, לכן אשמח אם תוכלו לספר לי מה קורה היום בשוק ומי השחקנים שכדאי לשים לב אליהם. הצעד הבנאלי יהיה ללכת ולקנות אייפד ב-2500 שקל, אך אני מחפש השקעה נבונה יותר שתתן תמורה ראויה ולא תעמיס בתכונות מיותרות או גרפיקה בומבסטית. יד שניה זה גם אופציה, אבל אינני רואה כרגע הרבה מכשירים רלוונטיים בלוחות.

כל עצה או הכוונה לדגם ספציפי תתקבל בברכה. תודה מראש.

פורסם

לחכות עם הנקסוס 7-הוצג מחליף/יוצג בקרוב מאוד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני גם בדעה של נקסוס 7/10 (אם יהיה מוכן להתפשר על עוד אינץ' אחד)

עם זאת, הN7 אכן הוצג לפני דיי הרבה זמן והייתי ממליץ לעקוב ולראות אם אמור לצאת מחליף בקרוב, אם לטובת קניית המחליף או לטובת ירידה במחירים של הN7.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

+1 על הנקסוס 7.

אבל רק 3G, טבלט בלי 3G זה כמו... מממ... כמו... HOT HATCH עם בקרת אחיזה לא מתנתקת.

באיכות והביצועים של הנקסוס אין שום הצדקה, לדעתי, לשלם עשרות אחוזים יותר על אייפד.

כמו שכבר אמרו, הדגם החדש יוביל לירידת מחירים של הדגם היוצא.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
טבלט בלי 3G זה כמו... מממ... כמו... HOT HATCH עם בקרת אחיזה לא מתנתקת.

my point exactly, וזה הדבר הראשון שאמרתי לו כאשר ביקש ממני לעשות סקר שוק.

לדעתי אין שום הגיון בקניית מכשיר מסורס שכזה בעידן של חבילות דאטא ללא הגבלה.

מישהו יודע להגיד מתי צפוי הנקסוס הבא? עניין של שבועות/חודשים?

פורסם

מאוד ממליץ על אייפד 4. זה לא רק הדבר הבנאלי, אלא הדבר הנכון. מדובר במכשירים ידידותיים, מעוברתים היטב, קלים לשימוש גם על ידי אנשים לא טכנולוגיים במובהק. לא מתרסקים, לא נתקעים ולא עושים בעיות. לעצמי לא קונה מכשירים של אפל, אבל לשלושה פנסיונרים במשפחה ארגנתי אייפדים. זה ממש מרתק, לראות חקלאי קשוח בן 80 שהדבר הכי טכנולוגי שהוא השתמש בו היה מתוצרת פורד וגרר מחרשה, קורא חדשות כל בוקר על האייפד שלו.

לא היה קורה עם אנדרואיד באותה קלות - ואולי בכלל - אז שים לב שאתה לא מסבך את דודך הפנסיונר לחינם. אייפד, אייפד ושוב אייפד.

לא ממליץ על מכשירים קטנים מ10" בגלל גודל הטקסט. אם אתה מתעקש על משהו בגזרת האנדרואיד - וזו טעות, כמו שאמרתי - אז רק את אחד הנקסוסים. כל דבר אחר מבטיח לך תוכנה מיושנת או מחסור בעדכונים בעתיד. הנקסוס 7 קטן מדי לדעתי עבור אדם מבוגר. ה10 בסדר גמור, למעט קצת באגים פה ושם, אבל קשה להשיג בארץ ואייפד יתאים כאן הרבה יותר.

(לי ולאשתי יש נקסוס 7 כל אחד ויש עוד נקסוס 10 משפחתי, ועוד גלקסי נקסוס וגלקסי S3; הבית נקי ממכשירי אפל. אבל איפה שמגיע לאפל קרדיט - מגיע)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

קיבלתי תשובה לעצמי

אחרי חיפושים המחיר המוצע לא משתלם כי אלו מחודשים וב100 שקל

יותר אפשר4 לקנות חדשים..

עדיין אשמח לשמוע חוות דעת עליהם.

תודה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם
מאוד ממליץ על אייפד 4. זה לא רק הדבר הבנאלי, אלא הדבר הנכון. מדובר במכשירים ידידותיים, מעוברתים היטב, קלים לשימוש גם על ידי אנשים לא טכנולוגיים במובהק. לא מתרסקים, לא נתקעים ולא עושים בעיות. לעצמי לא קונה מכשירים של אפל, אבל לשלושה פנסיונרים במשפחה ארגנתי אייפדים. זה ממש מרתק, לראות חקלאי קשוח בן 80 שהדבר הכי טכנולוגי שהוא השתמש בו היה מתוצרת פורד וגרר מחרשה, קורא חדשות כל בוקר על האייפד שלו.

יש לי אייפד וטלפון גלקסי 2, כך שאני מכיר את שניהם באופן אינטימי. באגים ושטויות יש בשניהם, להסתבך אפשר בשניהם, באייפד זה קצת יותר קשה אבל עדיין אפשרי. מפריעה לי המחשבה שכל פעם שהוא ירצה להעביר קובץ אל או מהטבלט הוא יצטרך לעבור דרך אייטונס, תוכנה שלא תמיד רצה חלק ואינה אינטואיטיבית כמו שאר המכשיר. ויש עוד כמה דברים מעצבנים.

נראה לי שאציע לו את האייפד שלי לנסיעת מבחן של שבוע ואחליט על מה להמליץ בהתאם לתוצאות הניסוי.

פורסם
נראה לי שאציע לו את האייפד שלי לנסיעת מבחן של שבוע ואחליט על מה להמליץ בהתאם לתוצאות הניסוי.

מניסיון לא מבוטל של התאמת אנשים למכשירים (ולהפך...) זו הדרך הטובה ביותר, תן לו להתנסות ותחליט אח"כ. למרות שאני לא איש של אפל אני חייב להצטרף להמלצה הן על האייפד והן על מכשיר באזור ה 10 אינץ'.

פורסם

אני לא חושב שלמשתמש הפשוט ביותר, שאלו בד"כ אנשים בשכבות גיל מבוגרות יותר, ההבדל בין ממשק האנדרואיד ל IOS משמעותי. מה שקשה בשבילם בד"כ הוא הצורך להתרגל ל TOUCH ולחוסר במקלדת - לצורת השימוש הבסיסית. מי שלא יסתדר עם NEXUS לא יסתדר עם IPAD, ולהפך.

במרחב השימוש שלהם, שהוא בד"כ קריאת חדשות, אימיילים, תמונות וכו... ההבדל בין המערכות לא כ-ז-ה משמעותי. הרי בכל מקרה מי שיעשה את הפעולות המסובכות יותר (למשל הגדרות מייל, רישום לחנויות האפליקציות) הוא מישהו מנוסה יותר.

דווקא לאדם מבוגר שמשתמש ב GMAIL, ה NEXUS יהיה נוח יותר, הוא מאוד מהר ימצא אותו מקושר לחשבון האימייל שלו.

נכון, ה IOS נותן תחושה שלמה יותר, "מוכנה" יותר, אבל בתכלס - את הדברים "המסובכים" בשתי מערכות ההפעלה מישהו אחר יעשה, ואם כבר, כמו שדריש ציין, ה ITUNES הנוראי מוריד הרבה נקודות בתחום הנוחות ממכשירי אפל.

מה שכן, כמו במכוניות, באוכל ובנשים... אין כמו התנסות מעשית :wink:, בסופו של דבר אם יש לך את האפשרות להראות לו NEXUS ו IPAD, להחזיק אותם ולהשתמש בהם, תקבל ישר החלטה - 1 2 או X. כמו-כן, הוא יוכל לראות עם 7" קטן מדי, ולאדם מבוגר בהחלט יכול להיות שעדיף 10".

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם אשתי, שונאת הטכנולוגיה, עושה רושם של השתלטות על טלפון אנדרואיד לאחר מספר ימי שימוש נראה לי שגם הדוד היקר יסתדר עם המערכת. אולי הוא יזקק לסיוע בהגדרות הראשונות ובהדרכה ראשונית - אבל כעבור מספר ימים הוא יהיה עצמאי.

גילוי נאות - חוץ מכמה iPod nano לא מכשירי Apple לא נכנסו לביתי, כך שקשה לי להעיד על התאמתם לחובבי ולשונאי טכנולוגיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי טאבלט 7 אינץ זה לא לכאן ולא לכאן הפיתרון המושלם זה 8 אינץ' וכן האינץ' הזה מוסיף המון.

בכל מקרה נכון שזה מעל מה שביקשת אבל תנסה לבדוק NEXUS 10 מכשיר מצוין בעיקר אם אתה לא גר בארץ

בנוסף יש מכשירים סינים ויש מכשירים סיניים..... בסופו של דבר טאבלט שהוא לא אייפון זה אותו מכשיר עם חברה אחרת.

יש 2 חברות סיניות ברמה שנקראות: onda-tablet ו ainol-tablet ש הם ברמה טובה מאוד ומומלץ לך לבדוק.

במידה ואתה ממש אנטי סיני תבדוק את הסמסונג NOTE8 (סתם בשביל הקטע גם אייפד מיוצר בסין)

• תוכן חדש...