Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טבלטים - מה הולך היום בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנקסוס 10 יש לי למשל בעיה שהוייפי מפסיק לעבוד כל כמה ימים. צריך לעשות ריסטרט או להעביר למצב טיסה ובחזרה. הוא גם עשה ביוזמתו ריסט כמה פעמים, ולא נדלק כמה פעמים אחרות. האם הוא מכשיר טוב יותר מהאייפד 3 שהיה לי לפניו (בהשאלה, אל תדאגו)? חד משמעית כן. האם הייתי ממליץ עליו לאדם שלא יודע להתמודד עם מכשיר תקוע? לא. באייפד הדברים האלו לא קרו מעולם.

המצב באנדרואיד נעשה גרוע בהרבה אם קונים משהו שהוא לא נקסוס. אז צריך להתמודד עם יותר סרבול, איטיות, באגים ומחסור בעדכוני תוכנה. האייפדים ממשיכים להתעדכן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האם הייתי ממליץ עליו לאדם שלא יודע להתמודד עם מכשיר תקוע? לא. באייפד הדברים האלו לא קרו מעולם.

מסכים איתך, אבל...

באנדרואיד שלי אני מוריד סרט מהאינטרנט, זורק אותו למכשיר וצופה בו במטוס/אוטובוס/שירותים. תהליך פשוט.

באייפד שלי אני מוריד סרט מהאינטרנט, חייב לעשות לו המרת פורמט ל-3GP או משהו אחר שהולך טוב עם תפוחים, אח"כ חייב להפעיל אייטונס, לחכות שיסתיים להסתנכרן ולבדוק עדכונים ברשת, אח"כ מוצא את הלשונית הרלוונטית ומעתיק למכשיר ורק אז יכול לצפות בו במטוס/אוטובוס/שירותים.

האם זה נראה לך כמו תהליך ידידותי למשתמש הטכנופוב? לדעתי זה בדיוק מסוג הדברים שיכולים לשבור לבן אדם מתקשה את המוטיבציה סופית ולגרום לו להכניס את המכשיר למגירה להרבה זמן.

אייפד הוא פלטפורמה לצריכת תוכן בתנאים האוטופיים של ארה"ב ואירופה. אם אתה מוכן לשלם 99 סנט על כל דבר שאתה רואה/שומע/משחק בו במכשיר, חייך יהיו תותים. לעומת זאת בתנאי ישראל ולאדם שמשלם בשקלים זה לא כ"כ פשוט או ידידותי, לכן חלק גדול מהערך שלו כמוצר שלם הולך לאיבוד. אני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי הממשק, אבל לדעתי במבט על התמונה הגדולה האייפד אינו מציג יתרון משמעותי במקרה דנן, או ללקוח הישראלי בכלל. במצב כזה נותר לבחור רק לפי טעם ונוחות אישית.

פורסם

אכן אתה צודק בדבריך. אין לי סרטים או מוזיקה על הטאבלטים שלי אז אני לא מרגיש את הבעיות האלו.

טוב, הכל שאלה של מה הולכים לעשות עם המכשיר.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

רועי, מה גורם לך לחשוב שהבעיות שיש לך בטאבלט הן בעיות סדרתיות?

כנראה נפלת על טאבלט לימון.

אין לי שום בעיות או באגים בנקסוס 7 ובטח לא מה שתיארת, דולק ומחובר 24/7 לwifi.

וד"א המחסור ב-3G לא כזה נורא כשיש סמארטפון.. אפשר להגדיר בו AP ולהתחבר אליו.

פורסם
רועי, מה גורם לך לחשוב שהבעיות שיש לך בטאבלט הן בעיות סדרתיות?

כנראה נפלת על טאבלט לימון.

אין לי שום בעיות או באגים בנקסוס 7 ובטח לא מה שתיארת, דולק ומחובר 24/7 לwifi.

וד"א המחסור ב-3G לא כזה נורא כשיש סמארטפון.. אפשר להגדיר בו AP ולהתחבר אליו.

דיברתי על הנקסוס 10, לא על ה7. ה7 עובד נהדר ויציב - אבל לדעתי, לא מתאים לאדם מבוגר בגלל גודל המסך.

פורסם

בעקבות הדיון כאן וסקר השוק שבוצע, ישבתי עם דודי לשיחה על האופציות העומדות בפניו. לונג סטורי שורט - בהיעדר צורך ספציפי או מטרה מוגדרת הגענו למסקנה שזו לא השקעה חכמה במיוחד כרגע. מאחר והוא לא מעוניין לשחק בזבל סיני, את ההוצאה על מכשיר איכותי הוחלט לדחות למועד מאוחר יותר כאשר ידע בדיוק לשם מה זה נחוץ לו. יש הרבה דברים שנחמד שיהיו בבית, אבל בכלכלה של היום כנראה שיש דברים טובים יותר לעשות עם אלפיים שקלים.

תודה לכולם על הסיוע. :mm_yeah:

• תוכן חדש...