Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יישמתי על כל הרכב (כולל שמשות ופנסים) אוטם צבע, עד היום השתמשתי בנוזל הכחול הרגיל, האם הוא יכול לפגוע באוטם ?

הנוזל של vix בטוח לשימוש (יכול להיות שזה אותו הנוזל פשוט עם צבע מאכל ?). http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/117-v

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

שאלה טובה...

על חלק מהחלונות שלי יש manzerna power lock ואני מנקה אותם עם ONR בריסוס מהחשש שאכן נוזל חלונות ולא משנה של איזה מותג יזרז את היעלמותו של הPL.

שווה לבדוק. אחרי שאמרח בקרוב אוטם מחדש אני פשוט אנקה את כולם כרגיל עם onr ואחד מהם עם ספרי חלונות בתקווה להצליח לעקוב ולראות שינויים לכאן או לכאן.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני לא בטוח בהרכב החומר ניקוי לחלונות , אבל נדמה לי שיש שם אלכוהול.

אלכוהול אכן יוריד את האוטם.

בגדול לטעמי אוטם צבע על חלונות מיותר, אין לו שום אפקט אמיתי

למעט חומרים כמו rain x ודומיו שנועדו למטרה מסויימת.

ניסיתי בעבר לשים כמה סוגים של ווקסים ואוטמים , היתה תוצאה הפוכה ממה שרציתי , היה beading על השמשה , הצטברות של הטיפות

במקום sheeting.

אז המגב עבד שעות נוספות

"יאללה בירי".

פורסם

מסכים שבאמת אין שום צורך אמיתי ליישם אוטם על חלונות הרכב.

על הדרך המלצה קטנה

http://www.cleanyourcar.co.uk/interior/stoner-invisible-glass/prod_363.html

מוצר מעולה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שאלה: כאשר מיישמים אוטם צבע, מותר לו לגעת בפלסטיקה של הרכב? (הפלסטיקה השחורה הרגילה: גגון מובנה, טמבון של ג'יפ וכו..)

לדוגמא אופטי סיל

פורסם

קצת על Glassworkz עליו שאלת:

קודם כל, הוא ממש לא סנו קליר עם צבע מאכל :)

ולאחר שהבהרנו את זה, Glassworkz הוא תרסיס שכל מטרתו היא הברקת חלונות לחלוטין, ללא סימני ניגוב וללא סימני קלציום ומים (לא אוטם ולא שום דבר בסגנון)

התרסיס אינו מכיל אמונה או אלכוהול בניגוד ל 99% מיתר המוצרים לניקוי חלונות, ובכך הוא גם בטוח לציפויים כהים וכו'

דרך הפעולה של התרסיס היא ריסוס כמה שפריצים על החלון, ניגוב עם מטלית מיקרופייבר (צד עם סיבים ארוכים), ולאחר כמה דקות תשאר מעין שכבת חומר כמו לאחר ווקס, וכשתנגב אותה (עם הסיבים הקצרים) יתגלה לעיניך חלון חדש ומבריק :wink:

כמובן שבפועל הכל פחות דרמטי ממה שתיארתי, אבל מוצר בהחלט מצויין, לא יקר ומחזיק למשך המון המון שימושים.

מעולה עבור הפדנטים שמשתגעים מסימני הניגוב על השמשות.

פורסם

1+ לvix.רכשתי את המוצר,השתמשתי בו כבר מס פעמים,המוצר מנקה מצויין ללא סימנים ועם ריח רימון משגע.צריך התזה ממש קטנה ע"מ לנקות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

vix למען האמת נשמע כמו מוצר בדיוק בשבילי, איך הוא מתפקד על אוטם ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שאלה: כאשר מיישמים אוטם צבע, מותר לו לגעת בפלסטיקה של הרכב? (הפלסטיקה השחורה הרגילה: גגון מובנה, טמבון של ג'יפ וכו..)

לדוגמא אופטי סיל

אין בעיה שהאופטיסיל יגע בפלסטיקה והגומיות. מנסיון

עריכה : אם אתה מחפש מחפש מראה "רטוב" על הפלסטיקה , זה לא החומר המתאים.

אם התכוונת רק להכתמה של גומיות וכו, אך דאגה, לא יקרה, החומר מתנדף.

"יאללה בירי".

פורסם
vix למען האמת נשמע כמו מוצר בדיוק בשבילי, איך הוא מתפקד על אוטם ?

לא יודע להגיד, מומלץ לרסס ישירות על השמשה אז כמובן שכל חציצה סתם תפריע לחומר, אבל לא ניסינו כאן כדי לענות על כך בוודאות.

פורסם

קודם כל על איזה צבע מאכל אתם מקשקשים :? . גם הסנו קליר הוא טוב,אבל תשאירו אותו לבית.

אני לא ניסיתי את המוצר המדובר אבל אני מאוד מרוצה מהתרסיס של קארפלאן ב10 ש"ח ויסלחו לי הדיטיילרים המהוללים..

דבר נוסף, כל חומר לחלונות הוא עם אלכוהול,אלכוהול ממיס את השומן שיש על החלון וכך מקל על הניקיון. אמוניה זה סיפור אחר, בנוסף ליתרונות (וגם מתייבש מהר מאוד ולא משאיר סימנים) זה מייבש את הפלסטיק/גומי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...