Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מה הקטע של חברות הליסינג (וספציפית של אלבר) לתת רק מפתח אחד במכירת רכב?

מדוע הם צריכים לשמור אצלם מפתח?

ובאותה נשימה - איפה ניתן לשכפל מפתח לרכב (כמובן כולל שלט)

פורסם
מה זאת אומרת?

בשביל לבוא לקחת לך אותו באמצע הלילה במידה ולא תעמוד בתשלומים.

הבנת הנקרא,

הבחור אומר במכירת רכב, משמעו שאתה קונה את הרכב מחברת הליסינג.

אכן יש להם את ה"קטע" הטפשי הזה, לרוב הם טוענים שזה נשמר במאגר מפתחות. אם ממש תתאמץ ותלחץ הם ישיגו לך אותו.

חבר שקנה רכב קיבל מפתח אחד אך לאחר שנה וחצי קיבל מפתח נוסף בדואר ביוזמתם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

עריכה:

שאלת אותם את השאלה הזאת?

בוודאי ששאלתי. ואם הייתי מקבל תשובה לא הייתי פותח כאן שרשור :)

פורסם

הערה קטנה - במקום בו אני עובד, מגיעים עם רכבי הליסינג, שלושה סטים של מפתחות, לקצין הרכב. זה תלוי למיטב ידיעתי, בהסכם שיש עם חברת הליסינג . לפעמים המפתח השלישי הוא ללא שלט (מפתח רגיל).

אז שניים הם אינם יכולים לתת למי שרוכש מהם את הרכבים ? כנראה אבד. שישכפלו על חשבונם, או שייתנו זיכוי בגובה עלות השכפול אצל היצרן (לדרוש - תמיד ניתן).

איני מאמין שרכב חדש, מגיע מהחברה עם פחות משני סטים של מפתחות.

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום, סביר להניח שאם היה בחברת ליסינג מפתח נוסף היית מקבל אותו. כנראה שהחזירו את הרכב לחברת הליסינג הלקוח

החזיר רק מפתח 1.

אתה יכול להגיע אלינו נבצע לך מחיקה של המפתחות והשלטים הישנים. ונשכפל לך מפתח ושלט נוספים.

בהצלחה!

פורסם
שלום, סביר להניח שאם היה בחברת ליסינג מפתח נוסף היית מקבל אותו. כנראה שהחזירו את הרכב לחברת הליסינג הלקוח

החזיר רק מפתח 1.

אתה יכול להגיע אלינו נבצע לך מחיקה של המפתחות והשלטים הישנים. ונשכפל לך מפתח ושלט נוספים.

בהצלחה!

תודה. זה לא ספציפית ברכב שאני רוצה לרכוש, זה הנוהל אצלם בחברה.

ומן הסתם רכב חדש, גם כשנמכר ללסינינג, מגיע עם 2 מפתחות ו2 שלטים.

פורסם

אני לא יודע איך זה באלבר אבל מניסיוני בחברות אחרות -

בדרך כלל לסניף שמוכר לך את הרכב אין את המפתח השני והוא נמצא במקום אחר בחברה כדי שלא יהיה מצב שמישהו מאבד את שני המפתחות והרכב נתקע בלי מפתחות מתאימים. אם תתעקש, יביאו לך את המפתח השני מהסניף המרכזי או מהמוסך אבל זה לוקח כמה ימים. בכמה מקרים בהם נתקלתי לא היה מפתח שני ואז החברה שיכפלה על חשבונה את המפתח החסר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באמת מוזר. כשקניתי רכב מאוויס המפתח הרזרבי באמת היה בסניף המרכזי, אבל כבר למחרת הוא הגיע לסניף שממנו קניתי את הרכב ואספתי אותו משם.

פורסם

החזיר רק מפתח 1.

בהצלחה!

מה המחיר של שכפול לחברי הפורום?

פורסם

3 רכבי ליסינג שכרה אשתי מאלבר - ושלושתם הגיעו עם שני צרורות מפתחות. כמובן שמוחזרים אותם צרורות. אין לי מושג מה קורה אחרי ההחזרה ובהכנת הרכב למכירה, אבל נראה לי מוזר שהמפתח יופרד מהרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם במקרה שלי כאשר רכשתי את הרכב שלי משלמה סיקסט נאמר באופן מפורש וגם נרשם שהם מתייחבים רק למפתח אחד תקין ובמידה וימצא מפתח נוסף הוא יועבר אלי,כך שנראה שמדובר בהליך מקובל.

שאלה לפאר מנעולים:

האם אתם משכפלים כרטיס חכם + מפתח לרנו מגאן 08 ומה סדר גודל של מחיר..?

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
הי

מה הקטע של חברות הליסינג (וספציפית של אלבר) לתת רק מפתח אחד במכירת רכב?

מדוע הם צריכים לשמור אצלם מפתח?

ובאותה נשימה - איפה ניתן לשכפל מפתח לרכב (כמובן כולל שלט)

שלום,

נשמח לבדוק את פנייתך.

באפשרותך לפנות אלינו בכתובת המייל pniyot @ albar.co.il או בפקס 03-6151726

תודה, אלבר

• תוכן חדש...