Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טיגואן החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שמדובר ב ACT (מנתק צילינדרים) החדש , מגדש אחד . זה לא ברור מהפרסומים אמנם אבל בחו״ל נמכר דגם כזה, לא נשמע סביר שמנוע ה2 מגדשים עושה קאמבק , יש החלטה של הקונצרן להפריש אותו לגמלאות , ויותר מזה צ׳מפיון הפסיקה להביא אותו כבר לפני יותר משנה בסוף חיי הגולף דור 6 , גם את הג׳טה החדשה כבר לא מביאים עם גרסת שני המגדשים , כך ללא נראה לי שהם חזרו לזה . אבל יכול להיות שאני טועה לך תדע....:-D

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

גם הסיאט אלהמברה שעשה עלייה לאחרונה מוצע עם 1.4 ונתונים דומים ולא הצלחתי להבין אם מדובר במנוע החדש.

פורסם
כנראה שמדובר ב ACT (מנתק צילינדרים) החדש , מגדש אחד . זה לא ברור מהפרסומים אמנם אבל בחו״ל נמכר דגם כזה, לא נשמע סביר שמנוע ה2 מגדשים עושה קאמבק , יש החלטה של הקונצרן להפריש אותו לגמלאות , ויותר מזה צ׳מפיון הפסיקה להביא אותו כבר לפני יותר משנה בסוף חיי הגולף דור 6 , גם את הג׳טה החדשה כבר לא מביאים עם גרסת שני המגדשים , כך ללא נראה לי שהם חזרו לזה . אבל יכול להיות שאני טועה לך תדע....:-D

רגע לפי מה שאתה אומר כבר לא מוכרים פולו GTI ? :?:

זמין 8)

פורסם
רגע לפי מה שאתה אומר כבר לא מוכרים פולו GTI ? :?:

סליחה קבל תיקון :-D משתדלים לא להביא את גרסת שני המגדשים בדגמים בם יש אפשרות למנוע אחר , הפולו GTI למיטב הבנתי מגיעה רק עם מנוע שני מגדשים כך שלא ניתן להביא אותה בגרסאות אחרות .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
סליחה קבל תיקון :-D משתדלים לא להביא את גרסת שני המגדשים בדגמים בם יש אפשרות למנוע אחר , הפולו GTI למיטב הבנתי מגיעה רק עם מנוע שני מגדשים כך שלא ניתן להביא אותה בגרסאות אחרות .

אכן אתה צודק הפולו GTI מגיעה רק עם מנוע 180 כ"ס כפול המגדשים.

אבל...

חבל שלא מביאים לארץ את הפולו BLUE GT בעלת מנוע בנזין 1.4 ליטר עם מגדש טורבו בלבד (140 כ"ס) ומערכת ACT להשבתת שני צלינדרים.

הנה סרטון:

זמין 8)

• תוכן חדש...