Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפנה את השאלה הזו לפורום "למי יש שאלה טיפשית יותר". סביר להניח ששם יעזרו לך.

מרגיש כי רמת הפורום הולכת ומדרדרת בקצב מסחרר וחבל.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

השאלה נשאלה פה בעבר, וכמו שעניתי אז, אין השוואה בין החברות וכל אחת פונה לקהל יעד אחר.

בעוד CG מכוונת לקהל מקצועי יותר, דיטיילרים, אנשי מקצוע וכו', השניה עובדת על קהל יעד רחב ו"המוני" יותר, ומחיריה קצת יותר נגישים גם לאנשים שלא מבינים דבר בדיטיילינג.

הלקוח הממוצע של CG שונה לחלוטין מהלקוח הממוצע של Meguiars, ובארה"ב אין כלל השוואה ביניהם, פשוט כאן בארץ נוצר מצב שאנו החברות כמעט היחידות שמציעות קו מוצרים רחב כזה, אז הלקוחות מיד משווים בינינו.

אתה מוזמן להסתכל בתשובה שלי מפעם קודמת, ההודעה האחרונה בדף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470798&page=16

פורסם

Kenworth ידידי תירגע,אם היית רואה את ההודעה הראשונה שלי בפורום לפני כמה שנים טובות היית מוציא אותי מהפורום

אנשים מתקבלים בסבר פנים יפות ומשם מתחילים להתקדם

פורסם
Kenworth ידידי תירגע,אם היית רואה את ההודעה הראשונה שלי בפורום לפני כמה שנים טובות היית מוציא אותי מהפורום

צודק זאת באמת הודעה שנייה שלי בפורום אני פה רק השבוע אני רק רוצה לדעת כמה שיותר בתחום הדיטיילינג

פורסם
השאלה נשאלה פה בעבר, וכמו שעניתי אז, אין השוואה בין החברות וכל אחת פונה לקהל יעד אחר.

בעוד CG מכוונת לקהל מקצועי יותר, דיטיילרים, אנשי מקצוע וכו', השניה עובדת על קהל יעד רחב ו"המוני" יותר, ומחיריה קצת יותר נגישים גם לאנשים שלא מבינים דבר בדיטיילינג.

הלקוח הממוצע של CG שונה לחלוטין מהלקוח הממוצע של Meguiars, ובארה"ב אין כלל השוואה ביניהם, פשוט כאן בארץ נוצר מצב שאנו החברות כמעט היחידות שמציעות קו מוצרים רחב כזה, אז הלקוחות מיד משווים בינינו.

אתה מוזמן להסתכל בתשובה שלי מפעם קודמת, ההודעה האחרונה בדף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470798&page=16

אני יפרש את ההבדל ביניהם בצורה מעט שונה:

מגוויארס הם מעין "שטראוס" של מוצרי דיטיילינג - יש להם ליין מוצרים אדיר עבור המשתמשים הביתיים, מוצרים נגישים, זולים וידידותיים למשתמש. עם זאת, יש להם ליין מוצרים אדיר גם למשתמש המקצועי, דוגמאת החומרים הממוספרים (למשל 105, 205 וכו'.). יש להם אפילו ליינים לאופנועים וסירות. הם כלבויניקים. המוצרים שלהם נחשבים איכותיים, אך גם בין החומרים שלהם יש הבדלים באיכויות.

CG פונים לקהל מצומצם יותר עם ליין מצומצם יותר. יש להם פחות מבחר, והמבחר הקיים שלהם נוגע לאותו קהל בדיוק. כמו ה"מחלבות גד" של הדיטיילינג. כל המוצרים שלהם איכותיים ועומדים בערך באותה הרמה. עם זאת, יש גם חומרי פרימיום תוצרת CG.

בכל אופן, אי אפשר להשוות איכות של חברה כזו לאיכות של חברה אחרת. לכל אחת יש את המוצרים שלה ובכל מקרה לשתי החברות יש מוניטין איכותי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

צודק זאת באמת הודעה שנייה שלי בפורום אני פה רק השבוע אני רק רוצה לדעת כמה שיותר בתחום הדיטיילינג

לא הייתה כוונה לפגוע באף אחד, royyyz אל תקח את זה אישית.

בכל זאת אני עומד מאחורי דברי וחושב שיש אין ספור שאלות מהסוג הנ"ל שהן שאלות לא ענייניות ומיותרות, זאת דעתי בכל אופן.

בפורום הנ"ל יש כמויות של מידע שימושי אבל אף אחד לא טורח לחפשו. אם חלק מאותם אנשים היו מבצעים חיפוש וקוראים קצת זה היה חוסך להם שאילת שאלות מוזרות ומיותרות.

גם כשאני שאלתי שאלות מוזרות בהתחלה הכירו לי את לחצן החיפוש... לעומת אחרים למדתי מהר מאוד לנצלו בחכמה.

royyyz התשובה של אלון משקפת גם את דעתי, אני אוסיף ואומר של Meguiar's ככל הנראה יש כמה שנות ניסיון בתחום יותר מChemical Guys וגם הסרטונים של Chemical Guys ביוטיוב הרבה יותר מוצלחים..

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ל Meguiar's יש את הליין המקצועי הטוב ביותר.

אם נוציא מהמשוואה את הווקסים האקזוטיים של CG (שאגב אני לא חושב שלאימפריה כמו מג'ס יש בעיה לייצר ולשווק כאלה) אזי הם די שווים.

פורסם

בעקבות חוסר הדיוק והטעויות של משתמשים שהגיבו, אני כן אציין כמה דברים, למרות שניסיתי להתעלם כדי שלא לפתח אנטגוניזם. אם אשאיר את זה באוויר, בעצם לא עשינו כאן בפורום כלום. חשוב שתהיה לפחות מינימום הבנה של ההבדלים בין חברות, ולאחר מכן שכל אחד כבר יבחר את המוצר שלו לפי מה מתאים לו.

Chemical Guys קיימים כבר מעל 4 עשורים, אז שנות נסיון לא חסר לה.

היא מייצרת מוצרים מקצועיים נטו, כל מוצר שלה מורכב מהחומרים הטובים ביותר, ובשיטות המקצועיות ביותר.

זה בא לידי ביטוי בכל מוצר ומוצר, CG לא תמכור מוצרים מבוססי ממיסים לדשבורד, לא תמכור ווקס שאינו עמיד למשך מס' חודשים לפחות, ובכלל רף האיכות שהציבה לעצמה ממוקם גבוה מאוד והופך אותה לאחת החברות הכי נחשבות בעולם לחומרי דיטייליניג מקצועיים.

כראיה, הדיטיילרים הכי טובים בעולם משתמשים במוצרים שלה יום יום בכל עבודה, ועל הרכבים הכי יקרים שיש.

אני לא רוצה שהשרשור הזה יהפוך למלחמה בין אוהדי CG לאוהדי מגייורס, ובלי שום קשר אני אישית כמובן שלא אומר חצי דבר רע על מגייורס, רוב המוצרים שלה בסדר גמור, ויש גם מס' מוצרים בודדים שמצאו עצמם מגיעים לידיים מקצועיות לא אחת. אבל, זו לא חברה שפונה לשוק המקצועי, זו חברה שכל מהותה וכל הצלחתה מתבססת על מוצרים טובים במחירים נוחים, הם גם מעולם לא התיימרו להגיד אחרת, הסלוגן שלהם הוא serious car care for crazy people, ז"א הם תמיד פנו לקהל הביתי הרחב, לאדם הפרטי שרוצה לקנות חומר שנותן תוצאה טובה במחיר טוב ומבית טוב. יש להם כמה מוצרים בודדים שאנשי מקצוע אולי כן יעזרו בהם מפעם לפעם (בעיקר מהליין של הפוליש), אבל שלא כמו CG, רוב המוצרים שלהם לא מכוונים לשם, וגם הקו המקצועי שלהם הוא בסה"כ מוצרים ביתיים יותר איכותיים מהקו הזול יותר, נקודה.

בסופו של יום, Meguiars פונה לקהל גדול יותר, ובהתאם היא גם מצליחה יותר בארה"ב, הקהל הביתי תמיד יהיה גדול יותר מהקהל המקצועי.

כל לקוח עושה את החשבון שלו, מה הוא רוצה לקנות ולאן הוא מכוון, הדיטיילרים הטובים בעולם לא ישתמשו ב95 אחוז מהמוצרים של Meguiars (חוץ מהדיטיילרים שמקבלים חסויות) אבל ישתמשו ב95 אחוז מהקו של Chemical Guys. לעומת זאת, 80 אחוז מהקהל הביתי הממוצע ירכוש מוצרים של Meguiars, אבל רק 20% מהקהל הביתי מבין מספיק ויודע מספיק כדי לרכוש Chemical Guys ולהבין מה קיבל עבור כספו.

לדוג', רוב האנשים פה מציינים רבות (ואני ביניהם) שהם לא ירכשו מוצר על בסיס סיליקון לדשבורד שלהם, מישהו טרח לבדוק האם מוצרי Meguiars לדשבורד מבוססי סיליקון? לא נכנס למה מגייורס אומרים על זה, ומה לקוחות בחו"ל אומרים, כי זה לא משנה.

כנראה שהמוצרים הללו יהיו בסדר גמור לרוב האנשים והמשתמשים הביתיים, אבל לכל אותם פדנטים ואנשי מקצוע, שמבינים קצת יותר מאחרים, מוצר כזה על בסיס סיליקון לא יכנס להם לסדנה.

זו דוג' אחת מני רבות, שלא הופכת את המוצרים של מגייורס בעיני ללא איכותיים, אבל החלט הופכת אותם למתאימים לקהל X בעוד מוצרי CG מתאימים לקהל Y.

אני אישית תמיד הייתי חלק מקהל Y , וכך גם מצאתי את העבודה בה אני נמצא, וכל לקוח בסופו של דבר צריך להבין מה הוא מחפש, כמה הוא מוכן לשלם, ואיפה הוא ימצא את זה.

דין

פורסם
בעקבות חוסר הדיוק והטעויות של משתמשים שהגיבו, אני כן אציין כמה דברים, למרות שניסיתי להתעלם כדי שלא לפתח אנטגוניזם. אם אשאיר את זה באוויר, בעצם לא עשינו כאן בפורום כלום. חשוב שתהיה לפחות מינימום הבנה של ההבדלים בין חברות, ולאחר מכן שכל אחד כבר יבחר את המוצר שלו לפי מה מתאים לו.

Chemical Guys קיימים כבר מעל 4 עשורים, אז שנות נסיון לא חסר לה.

היא מייצרת מוצרים מקצועיים נטו, כל מוצר שלה מורכב מהחומרים הטובים ביותר, ובשיטות המקצועיות ביותר.

זה בא לידי ביטוי בכל מוצר ומוצר, CG לא תמכור מוצרים מבוססי ממיסים לדשבורד, לא תמכור ווקס שאינו עמיד למשך מס' חודשים לפחות, ובכלל רף האיכות שהציבה לעצמה ממוקם גבוה מאוד והופך אותה לאחת החברות הכי נחשבות בעולם לחומרי דיטייליניג מקצועיים.

כראיה, הדיטיילרים הכי טובים בעולם משתמשים במוצרים שלה יום יום בכל עבודה, ועל הרכבים הכי יקרים שיש.

אני לא רוצה שהשרשור הזה יהפוך למלחמה בין אוהדי CG לאוהדי מגייורס, ובלי שום קשר אני אישית כמובן שלא אומר חצי דבר רע על מגייורס, רוב המוצרים שלה בסדר גמור, ויש גם מס' מוצרים בודדים שמצאו עצמם מגיעים לידיים מקצועיות לא אחת. אבל, זו לא חברה שפונה לשוק המקצועי, זו חברה שכל מהותה וכל הצלחתה מתבססת על מוצרים טובים במחירים נוחים, הם גם מעולם לא התיימרו להגיד אחרת, הסלוגן שלהם הוא serious car care for crazy people, ז"א הם תמיד פנו לקהל הביתי הרחב, לאדם הפרטי שרוצה לקנות חומר שנותן תוצאה טובה במחיר טוב ומבית טוב. יש להם כמה מוצרים בודדים שאנשי מקצוע אולי כן יעזרו בהם מפעם לפעם (בעיקר מהליין של הפוליש), אבל שלא כמו CG, רוב המוצרים שלהם לא מכוונים לשם, וגם הקו המקצועי שלהם הוא בסה"כ מוצרים ביתיים יותר איכותיים מהקו הזול יותר, נקודה.

בסופו של יום, Meguiars פונה לקהל גדול יותר, ובהתאם היא גם מצליחה יותר בארה"ב, הקהל הביתי תמיד יהיה גדול יותר מהקהל המקצועי.

כל לקוח עושה את החשבון שלו, מה הוא רוצה לקנות ולאן הוא מכוון, הדיטיילרים הטובים בעולם לא ישתמשו ב95 אחוז מהמוצרים של Meguiars (חוץ מהדיטיילרים שמקבלים חסויות) אבל ישתמשו ב95 אחוז מהקו של Chemical Guys. לעומת זאת, 80 אחוז מהקהל הביתי הממוצע ירכוש מוצרים של Meguiars, אבל רק 20% מהקהל הביתי מבין מספיק ויודע מספיק כדי לרכוש Chemical Guys ולהבין מה קיבל עבור כספו.

לדוג', רוב האנשים פה מציינים רבות (ואני ביניהם) שהם לא ירכשו מוצר על בסיס סיליקון לדשבורד שלהם, מישהו טרח לבדוק האם מוצרי Meguiars לדשבורד מבוססי סיליקון? לא נכנס למה מגייורס אומרים על זה, ומה לקוחות בחו"ל אומרים, כי זה לא משנה.

כנראה שהמוצרים הללו יהיו בסדר גמור לרוב האנשים והמשתמשים הביתיים, אבל לכל אותם פדנטים ואנשי מקצוע, שמבינים קצת יותר מאחרים, מוצר כזה על בסיס סיליקון לא יכנס להם לסדנה.

זו דוג' אחת מני רבות, שלא הופכת את המוצרים של מגייורס בעיני ללא איכותיים, אבל החלט הופכת אותם למתאימים לקהל X בעוד מוצרי CG מתאימים לקהל Y.

אני אישית תמיד הייתי חלק מקהל Y , וכך גם מצאתי את העבודה בה אני נמצא, וכל לקוח בסופו של דבר צריך להבין מה הוא מחפש, כמה הוא מוכן לשלם, ואיפה הוא ימצא את זה.

דין

זהו עניין מאוד מורכב. קשה להגדיר את CG כחברה לשוק הזה, ואת מגוויארס לשוק ההוא.

שתיהן מציעות ליינים לכמה שווקים.

המוצרים של CG מצטיינים בכך שהם גם איכותיים מאוד וגם מתאימים למקצוענים ועל כן אומצו על ידי בעלי מקצוע רבים, אך CG מייעדת את המוצרים שלה באחוז ניכר גם לשוק הביתי.

לדעתי, CG היא מעין יצרנית בוטיק, לעומת מגס שמבססת עצמה על ליין רחב מאוד ושוק רחב מאוד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לא הייתה כוונה לפגוע באף אחד, royyyz אל תקח את זה אישית.

בכל זאת אני עומד מאחורי דברי וחושב שיש אין ספור שאלות מהסוג הנ"ל שהן שאלות לא ענייניות ומיותרות, זאת דעתי בכל אופן.

בפורום הנ"ל יש כמויות של מידע שימושי אבל אף אחד לא טורח לחפשו. אם חלק מאותם אנשים היו מבצעים חיפוש וקוראים קצת זה היה חוסך להם שאילת שאלות מוזרות ומיותרות.

גם כשאני שאלתי שאלות מוזרות בהתחלה הכירו לי את לחצן החיפוש... לעומת אחרים למדתי מהר מאוד לנצלו בחכמה.

royyyz התשובה של אלון משקפת גם את דעתי, אני אוסיף ואומר של Meguiar's ככל הנראה יש כמה שנות ניסיון בתחום יותר מChemical Guys וגם הסרטונים של Chemical Guys ביוטיוב הרבה יותר מוצלחים..

אז תכיר לו את לחצן החיפוש :)

רועי , יש מידע בכמות ענקית ברמה גבוהה מאוד בפורום, תתחיל מהקישור בחתימה של אלון כאן מעליי, מדריך מעולה.

פורסם

מבחינתי..(אני לא דיטיילר ..אבל עוסק בזה יותר ויותר ומקווה שאני בדרך לשם) לכל חברה יש מוצרים טובים בתחומם. אני לא שולל את אף אחד.. אתמול למשל עבדתי על אאודי A6 (תמונות בהמשך) ויצאה לי הנשמה עד שראיתי תוצאות עם V34.. אמרתי לעצמי יאללא ננסה את UC של מגס.. והפלא ופלא נתן תוצאות כמעט מידיות..(ואני יודע של הUC מאט גס יותר) אבל עדיין ניתן היה לראות הבדל ניכר במהירות העבודה.

ואגב המילה בוטיק לא תמיד הופכת את המוצר שאנו מקבלים ליותר טוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שתי חברות מעולות, לכל אחת יש את המוצרים הבאמת מיוחדים וטובים שלה. אבל צריך לדעת לבחור!

וזאת עושים ע''י לימוד, וסקרנות רבה.

ל MEG'' יש מוצרים שאני לא מחליף.

ול CG, יש מוצרים שאני לא מחליף.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

אנחנו מודים על התגובות והפירגון ומצטרפים לבקשה שהשרשור הזה לא יהפוך למלחמה בין אוהדי CG לאוהדי Meguair's, רצינו רק לציין מספר עובדות חשובות בפני חברי הפורום. חברת Meguair's קיימת כבר 112 שנה ( Since 1901 ) וכיום היא בבעלות מלאה של חברת 3M. ליין המוצרים הרחב משרת שני קהלי לקוחות – לקוחות מקצועיים ולקוחות פרטיים. אחד מהסלוגנים שלנו הינו TRUSTED PERFORMANCE FOR OVER 100 YEARS. סל המוצרים של חברות Meguair's ו- 3M הוא מהמובילים בעולם המקצועי ורוב יצרני הרכב בעולם ממליצים על השימוש במוצרינו. המגוון הרחב של המוצרים המקצועים נותן מענה ופתרון מקיף, חיצוני ופנימי לרכב . רוב יבואני הרכב בישראל והדיטלרים המקצועיים משתמשים וממליצים על מוצרינו. מצ"ב לינק של קו המוצרים המקצועי.

http://www.meguiars.com/en/professional/products/

משה ורונן

• תוכן חדש...