Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרוטאה זולה עם אופי 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהו סופר רייסר - נגמ"שון אבל עם אופי - מנסיון עם שתיים כאלו במשפחה

:-D אל תצפה לאמינות גבוהה.

הרייסרים והסופר רייסרים זה כבר היסטוריה. (לקראת הסוף של הרייסר שלנו ממש הרגשתי שמתחילה בעיה של להשיג חלקים).

אגב- מנסיון- הרכב ממש לא רע מבחינת אמינות בסיסית. עם זוג ידיים טובות ומעט סבלנות (שיסדרו את התקלות הקטנות והמעצבנות) היא כמעט לא תראה מוסך. מדובר היה במנועים וגירים פשוטים מאד ואמינים מאד (ושתייני דלק מאד, בהתאם...)

מה שכן, אם כבר דייהו- אז המחליפות הלאנוס (="שברולט" אביאו מ-2004) או הנובירה (="שברולט" אופטרה מ-2004) נכנסות שתיהן בתקציב (בשנתונים 2000-2001, ואפילו 2002 ידנית).

לאנוס ידנית בגרסת ה"האצ'בק" תהיה רכב חביב מאד לבחור צעיר ודל תקציב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניסאן סאני ידנית, נראת לא רע בכלל, מאוד אמינה ואפשר למצוא במחיר זול.

עוד רכב שתוכל למצוא בזול זה היונדאי אקסנט וגם לנטרה. הם יהיו הכי הרבה "רכב" מבין כל הזולות.

1+.

תנסה גם דייהטסו שרייד, לך על הידנית ויהיה בסדר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

תבדוק סיטרואן קסארה. אם תמתח את התקציב טיפה, תוכל גם להגיע לדגמים האחרונים שלה.

יש בבעלותי כזו 2.0, ולפניה הייתה לי גם כזו 1.6, שהלכה לעולמה בתאונה.

אין לי שום תלונה, ואפילו שרכשתי עוד רכב, אני עדין מחזיק את הקסארה כי ביומיום היא גורמת לי לחייך.

פורסם

סיטרואן קסרה דור ראשון...

מנוע 1.6 ידנית. מזגן מצויין, מנוע חמוד, התנהגות כביש ששמה בכיס הקטן כמעט כל אופציה שהציעו לך כאן.

הרבה אוטו בשביל כלום כסף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עם מאזדה 323F עם הפנסים הנפתחים? אופי בטוח יש. אמינות, כנראה של מאזדה. רוב המכוניות שראתי היו ידניות ויש בהן גם מזגן. גם דגם הסדאן נחמד והיו כאלה ניידות משטרה פעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לקנות גרוטאה זה הימור ובטוח יצוצו בעיות כאלו ואחרות.

אני אישית לא הייתי מחליף רכב תקין לרכב שלך תידע איך טיפלו בו אם בכלל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא אמר גרוטאה בגלל השנתון, הוא לא באמת מחפש רכב גמור ממגרש גרוטאות. כבר יש לו רכב בסכום כזה ומשנתון דומה אבל הוא רוצה להחליף אותו כי אין בו מזגן.

פורסם

Slowride, תודה על ההבנה.

הלוואי והייתי יכול להחליף את הגיר 4 הילוכים ולהוסיף מזגן, אחרת הייתי נשאר עם האונו עוד הרבה זמן.

שוב, עלו לי שתי אופציות שאתם משום מה לא מגיבים אליהן, כמו הגולף 1.8 ידנית דור שלישי והקיה פרייד.

שתיהן ניתן למצוא פלוס מינוס במחירים אלו והן עונות על הדרישות.

אגב, אני לא בהכרח מחפש יותר אוטו במעט כסף, אלא אפילו מתכוונן לרכבים קטנים. אחרת פשוט הייתי קונה אמריקאית ;)

פורסם
ניסאן סאני ידנית, נראת לא רע בכלל, מאוד אמינה ואפשר למצוא במחיר זול.

עוד רכב שתוכל למצוא בזול זה היונדאי אקסנט וגם לנטרה. הם יהיו הכי הרבה "רכב" מבין כל הזולות.

פלוס ענקי לסאני,

הייתי איתה חודש שלם באוגוסט עם מזגן והיה פשוט תענוג (חוץ מהצריכת דלק שזה ככה בכל הרכבים)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בגולף ובפאסאט יש אותו מנוע 1.8 לא? היתה לאמא שלי פעם קיאה פרייד אוטומטית, הרכב הזה היה מעפן ברמות.

פורסם
הפאסאט ענקית, הגולף CL לא מומלצת?

בהחלט מומלצת, זה אותו מנוע, כשהכול תקין הצריכה 1:8 עירוני 1:11 בינעירוני.

מנועים אמינים ביותר.

• תוכן חדש...