Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור לערב יום ראשון חש משה כאבים בחזהו. לא מסוג הכאבים שהוא רגיל אליהם ומתעלם, אלא חדשים, משהו אחר, מציקים. בהתייעצות עם זוגתו פנה והלך לרופא, זה מדד את הדופק והורה לו לקחת מונית לבית החולים הקרוב, מרחק של כשלוש מאות מטר. משה הידוע בעקשנותו וסרבנותו לכל בעל סמכות, סרב, ופנה ללכת רגלית. הרופא רק אמר שילך לאט. במיון הוחלט חיש קל לאשפזו וכך מצאו עצמם חברי משה והרפורמים התנועה העולמית והסניפים, תוהים אם לבקרו במחלקה הקרדיולוגית בבניין סמי עופר החדש, כשהרופאים מתלבטים האם עבר מתקפה לבבית או שמא קיבל דלקת בקרום הלב. אי לזאת ובהתאם לכך הוחלט כי משה יעבור צנתור בשני על מנת לראות מה מצבו. בצנתור, ראה משה במוניטור את ליבו נשקף אליו ועורקיו פתוחים והדיו זורם בחדווה, מה שהשאיר את נושא הדלקת כדבר ממנו סובל משה. בשלישי בצהריים, לאחר שעבר אקו לב שוחרר משה לזרועותיהם הפרושות של כל חברי התנועה, כשסימנים של דבק ממדבקות המוניטורים מעטרים מקומות שונים בגופו.

משה והרפורמים 27/4/2013

נ.ב.

פעם היו סיפורי משה והרפורמים מתפרסמים בפורום "מהמגירה לדיסק" של IOL זצ"ל

היום, לאחר למעלה מעשור מהסיפור האחרון, ו 12 שנה מסגירת אותו הפורום, שמתי כאן

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

תהיה בריא

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

החלמה מהירה,

רפואה שלמה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בלי תמונה של אבטיח לקנ"מ, או מינימום אחות רחמניה... :wink:

תרגיש טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דלקת קרום הלב זה מה ש"איבחנו" גם אצלי. אקו לב תקין, הכול תקין, לפחות ניצלתי מצינתור...

בפעם הראשונה זה מפחיד - אי אפשר לנשום, כל החזה מכווץ.

אחר כך מתרגלים. פעם בשנה, בערך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש למחלה נטיה נבזית לחזור ולהציק משך תקופה ארוכה. לכן קח את התרופות בהתאם להוראות הרופא, גם אם נדמה לך שהצחה חלפה יתכן שלרופא יש סיבה טובה להמשיך בטיפול על מנת למנוע או למתן את ההתקף הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תגיד תודה שלא מצאו אצלך "דלקת כלום במח".

החלמה שלמה ומהירה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...