Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל החברות שרשמת הן טובות,ובדגמים הפשוטים הם כמעט אותו הדבר +- .

אם אתה לא מחפש מכשיר סופר איכותי ואין לך דרישות מיוחדות לפי מה שראיתי,תלך על המכשיר שהכי התחברת אליו מבחינת מראה ועם המחיר הכי טוב.

כי כמו שאמרתי בדגמים הפשוטים רובם כמעט אותו הדבר למעט הממשק,אין לי נסיון עם כל המכשירים שציינת אך לפיונירים יש ממשק מאוד נוח,כנ"ל בקנוודים.

דרך אגב אפשר לחבר כל דאבל דין לשליטה על ההגה אך זה מצריך מתאם ,שעלותו בארץ היא כ300 ש"ח +- אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אצלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון,

מאחר והתלבטתי מאוד בעניין התקנת דאבל דין ברכב מתוך שיקול שלא רציתי לקלקל את המראה המקורי של הדשבורד החלטתי לרדת מזה ולחפש פתרונות אחרים שירצו אותי יותר.

שקלתי התקנת דיבורית PARROT אבל גם מזה ירדתי בגלל שהיא גם חייבה התקנה של כפתור חיצוני כלשהו ולא הייתי מעוניין בזה.

לבסוף לאחר התייעצויות מרובות עם בחור אמריקאי תותח שמכיר את הרכב שלי ומערכת התקשורת שבנויה בו הגעתי לרכיב קטן שנקרא PUCK WITH TAIL, הרכיב הקטן הזה בא בעצם להחליף את עריסת הטלפון שיש לי בתוך משענת היד והוא בעצם פותח את ערוץ ה-BT שבמכונית.

הרכיב הינו מתוצרת מוטורולה והוא חלק מקורי של מרצדס ועל פניו אמור לעבוד נהדר- ספר הטלפונים בנייד יועתק אוטומטית למערכת, יהיה אפשר לשלוט בספר הטלפונים ובשיחות באמצעות המערכת המקורית וכן באמצעות כפתורי השליטה בהגה וכל שיחה נכנסת\יוצאת תוצג גם על לוח השעונים.

הרכיב הוזמן ובתקווה עד סופ"ש הבא יהיה בלוטות' מקורי ברכב.

לגבי ה-GPS אני אשתמש ב-WAZE שעושה פה עבודה מצויינת, ובא להונג קונג גואל.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מפרסם עדכון אחרון לטובת המידע עבור מי שיחפש בעתיד-

אז ה-PUCK WITH TAIL הגיע, הותקן ו.....לא עבד.

מסתבר שהרכיב המדובר מתאים רק לרכבים שהם NORTH AMERICA SPEC'S ואילו הרכב שלי אוהב ללגום תה בשעה 16:00 (משמע UK SPEC'S).

חפרתי עוד קצת ברשת והשיטוטים הובילו אותי לחברת ViseeO שמתמחה במתאמי BT לרכבי פאר גרמניים.

הוזמן הרכיב מדגם MBU-3000, הותקן בתוך העריסת פלאפון המקורית וכאן באמת בא לציון גואל, הבלוטות' התחיל לעבוד, רשימות הקשר סונכרנו מיידית למערכת התקשורת של הרכב ולצג בדשבורד והכל עובד נ-פ-ל-א.

970760_10151575735599962_2036623267_n.jpg

1012374_10151575735564962_202387447_n.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...