Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מזה כשבוע הרכב מאבד מיים ממיכל העודפים.

הרכב נלקח למוסך שבדק ומצא כי ישנה בריחת קומפרסיה למערכת הקרור.

כמו כן יש ריח של מערכת הפלטה במיים,ונראים בועות בעת פתיחת פקק רדיאטור.

המוסך טוען כי יש לפרק את ראש המנוע ולשלוח למילוי וישור.

סט אטמים.

2 גריקניים של מיים ירוקים פרסטון.

בית טרמוסטט+טרמוסטט.

ברגים חדשים לראש מנוע.

החלפת משאבת מיים. ( טימינג נעשה לפנה שנה ללא החלפת משאבה).

נמצאה תושבת מנוע אחורית צמודה לקיר אש קרועה ( מקורית בלבד).

החלפת רדיאטור.

מבקש לדעת מה העלות הצפויה לי לתיקון הרכב.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

אני רואה שנתנו לך רשימה ייסודית.

המחיר תלוי ביצרן החלקים ואיפה אתה עושה את העבודה.

המחיר יכול לנןע מ 3000 שח ועד גם פי 2 או 3, עוד פעם זה מאוד תלוי בגורמים שכתבתי.

פורסם
אני רואה שנתנו לך רשימה ייסודית.

המחיר תלוי ביצרן החלקים ואיפה אתה עושה את העבודה.

המחיר יכול לנוע מ 3000 שח ועד גם פי 2 או 3, עוד פעם זה מאוד תלוי בגורמים שכתבתי.

אתה לא חושב שהגזמת קצת ?

במחיר משוערך, כמו שנתת עדיף להחליף מנוע, מאשר להכנס להרפתקאה, לא ידועה, שתוביל בסופו של דבר להחלפת מנוע, בכל מקרה אך ההשקעה תיהיה כפולה!

איזה שנה האוטו?[/quote]

שנת היצור של הרכב היא 2000!

2000 שקלּ+מע"מ, זהו המקסימום שהייתי משקיע על המפרט שצוין כאן,על ידי פותח השרשור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אתה לא חושב שהגזמת קצת ?

במחיר משוערך, כמו שנתת עדיף להחליף מנוע, מאשר להכנס להרפתקאה, לא ידועה, שתוביל בסופו של דבר להחלפת מנוע, בכל מקרה אך ההשקעה תיהיה כפולה!

איזה שנה האוטו?[/quote]

שנת היצור של הרכב היא 2000!

2000 שקלּ+מע"מ, זהו המקסימום שהייתי משקיע על המפרט שצוין כאן,על ידי פותח השרשור.

בברכה

צביקה

הגזמתי?

אם אתה עושה שיפוץ ראש+ברגים חדשים+אטמים חדשים+רדיאטור+תרמוסטת+נוזל קירור ב 2000 ש"ח + מע"מ אז אני מוריד בפניך את הכובע.

עוד פעם זה תלוי בחלקים ואיפה עושים עבודה.

אני ראיתי הצעת מחיר ב umi לשיפוץ 2 ראשי מנוע (V6) וניקוי מערכת קירור (החלפת נוזל) ב 11.000 שח!

סובארו באזור ה 6000 ש"ח.

מחיר רדיאטור באזור ה 1000 ש"ח לא כולל עבודה + ראש עוד 1000 ש"ח נגיד + ברגים+תרמוסטת וכבר הגעת למחיר שציינת...

וזה עוד לפני עבודה וכל שאר הירקות.

בכל מקרה אם אתה עושה את כל העבודה הזאת במחיר שציינת, אני אשמח לשלוח אליך אנשים :-D

פורסם

ברכבים ישנים זה בעייה אתה מתלבט אם להשקיע וכמה,גם לי יש התלבטות לגבי השקעה במגאן שלי שאמרו לי שהגיר ( רגיל) מרעיש וזה השקעה של 1100 שקל אצל בני דודינו.

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

אם הרכב הזה עבר מעל 200,000 ק"מ,ראש מנוע עלול להיות כוסות רוח למת כי אין לדעת מה מצב טבעות הבוכנה ואכילת השמן.

אם המצב אינו טוב,יש לבצע חצי אוברול וזה כבר יהיה יותר יקר מ-2,000 או להחליף למנוע מייבוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אתה לא חושב שהגזמת קצת ?

הגזמתי?

אם אתה עושה שיפוץ ראש+ברגים חדשים+אטמים חדשים+רדיאטור+תרמוסטת+נוזל קירור ב 2000 ש"ח + מע"מ אז אני מוריד בפניך את הכובע.

עוד פעם זה תלוי בחלקים ואיפה עושים עבודה.

אני ראיתי הצעת מחיר ב umi לשיפוץ 2 ראשי מנוע (V6) וניקוי מערכת קירור (החלפת נוזל) ב 11.000 שח!

סובארו באזור ה 6000 ש"ח.

מחיר רדיאטור באזור ה 1000 ש"ח לא כולל עבודה + ראש עוד 1000 ש"ח נגיד + ברגים+תרמוסטת וכבר הגעת למחיר שציינת...

וזה עוד לפני עבודה וכל שאר הירקות.

בכל מקרה אם אתה עושה את כל העבודה הזאת במחיר שציינת, אני אשמח לשלוח אליך אנשים :-D

כאשר כתבתי 2000 שקל, לא כללתי את הרדיאטור, משאבת המים והתושבת, ראש מנוע בלבד, מלוי חריטה , סט שיפוץ ראש וברגי ראש, שמן מנוע, מסנן שמן, ונוזל קירור, אני מעדכן בין 2500 ל3000, לא כולל מע"מ.

לא מדובר במנוע V של אימפרזה, ולא ברכב אמריקאי.

מעל הסכום שציינתי, עדיף לההחליף מנוע, גם כך יש סכוי רב, שהניתוח יצליח, והחולה ימות, ללא החלפת טבעות בוכנה ומיסבי טלטלים , וגל ארכובה.

אין ברשותי מוסך, לכן תמתין קצת, ואל תשלח לי עדיין ,לקוחות פוטנציאלים.

בברכה

צביקה

פורסם

כאשר כתבתי 2000 שקל, לא כללתי את הרדיאטור, משאבת המים והתושבת, ראש מנוע בלבד, מלוי חריטה , סט שיפוץ ראש וברגי ראש, שמן מנוע, מסנן שמן, ונוזל קירור, אני מעדכן בין 2500 ל3000, לא כולל מע"מ.

לא מדובר במנוע V של אימפרזה, ולא ברכב אמריקאי.

מעל הסכום שציינתי, עדיף לההחליף מנוע, גם כך יש סכוי רב, שהניתוח יצליח, והחולה ימות, ללא החלפת טבעות בוכנה ומיסבי טלטלים , וגל ארכובה.

אין ברשותי מוסך, לכן תמתין קצת, ואל תשלח לי עדיין ,לקוחות פוטנציאלים.

בברכה

צביקה

הבנתי.

עכשיו זה נשמע הגיוני.

לילה טוב

פורסם

למה לא לנסות את החומר הזה ששופכים למיכל עיבוי בזמן שהרכב חם,ואז נותנים לו להתקרר כדי שיסגור את החורים שנוצרו בבלוק?השקעה של 50 ש"ח

פורסם
למה לא לנסות את החומר הזה, ששופכים למיכל עיבוי בזמן שהרכב(המנוע, ולא הרכב) חם,ואז נותנים לו להתקרר כדי שיסגור את החורים שנוצרו בבלוק?השקעה של 50 ש"ח

מי אמר, מי כתב, או מי הצביע ,על סדק בבלוק?

סביר יותר להניח שאטם ראש נפרץ, או מעברי המים בראש המנוע נאכלו, וקומפרסיה וגזי פליטה חודרים למי הקירור.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום חברים.

היום הרכב יצא מהמוסך.

שופץ ראש מנוע הכולל מילוי+שטח.- 500 ש"ח

סט אטמים של חברת elring.- 250 ש"ח

סט בירגי ראש מנוע חדשים.- 70 ש"ח

הוחלפה משאבת מיים יפנית.-150 ש"ח

תושבת מנוע אחורית צמודה לקיר אש מקורית של מזדה.- 250 ש"ח

הוחלף בית טרמוסטט.-50 ש"ח

הוחלף טרמוסטט.-40 ש"ח

הוחלפו 2 צינורות מיים של הרדיאטור.- 40 ש"ח

הוחלף רדיאטור חדש.- 200 ש"ח

נוקה מצערת.-0 ש"ח

בוצעה שטיפת מנוע.- 0 ש"ח

עבודה 1300 ש"ח.

סה"כ נזק- 2800 ש"ח!!!

מחירי החלקים הינם לאחר הנחה של קרוב משפחה שבתחום.

כול החלקים הובאו על ידי למוסך כולל העלות של שיפוץ הראש.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

• תוכן חדש...