Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

כשהגעתי לקחת את הרכב מהסוכנות בזמנו כבר היה מותקן עליו וילון אחורי מקורי של סקודה פאביה עם הסיסמא "אל תקראי לי מותק" עם רקע ירוק. בזמנו היה מדובר בקמפיין פרסום של צ'מפיון מוטורס לרכב הזה והוא הותקן על כל הפאביות.

אם כבר אני מעלה את הנושא, אז לדעתי לא ממש בסדר שהתקינו וילון מבלי לשאול אותי, מדובר על 4 חורים על מגש תא המטען ועוד 2 חורים על גג הרכב, אבל לא התלוננתי בזמנו (אדע להבא).

בקיץ שעבר החורים בגג התרחבו והברגים כבר לא תפסו, אז הדבקתי את התופסנים עם דבק מגע. הבעיה היא שהיום כשחזרתי הביתה וירדתי מהרכב ראיתי שהוילון עצמו מתחיל להיקרע, אז הדבקתי אותו בסרט דבק ולא יודע כמה זה יחזיק (תיקון זמני).

השאלה היא האם זה חוקי/בטיחותי לנסוע עם הוילון הזה? האם לפרק אותו מהרכב ו"לחיות" עם החורים שעשו צ'מפיון מוטורס מבלי לשאול אותי על הגג ועל המגש? (אגב, לידע כללי, זה בכלל חוקי לקדוח חורים ברכב של לקוח מבלי אישורו?) אולי למישהו יש וילון דומה של פאביה שהוא לא צריך ואז אוכל להחליף בניהם? ובכלל, האם באופן כללי הוא נראה טוב על הרכב או שצריך להוריד אותו בלי שום קשר? יש בכלל פאביות שנוסעות עם הוילון הזה בכלל או שאני היחיד?

אשמח לדעת מה אתם חושבים מכל הבחינות (מצ"ב תמונה של הוילון מותקן)

תודה.

בדיוק הזמנתי רכב, וביקשתי שלא ישימו מדבקות של הסוכנות על הרכב, וגם לא וילון שלהם. באמת עושים חורים לשם כך, וזה ממש לא בסדר שמישהו צריך להגיד את זה מראש אם לא מציינים ששמים לו וילון. זה בטח תלוי סוכנות.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
בדיוק הזמנתי רכב, וביקשתי שלא ישימו מדבקות של הסוכנות על הרכב, וגם לא וילון שלהם. באמת עושים חורים לשם כך, וזה ממש לא בסדר שמישהו צריך להגיד את זה מראש אם לא מציינים ששמים לו וילון. זה בטח תלוי סוכנות.

אני הזמנתי סקודה שניה באותה סוכנות (גורן נתניה), ביקשתי שלא ישימו את הצלון שלהם כי גם אצלי בפאביה התפרק.

אמרו בסדר, באתי לאסוף את הרכב, אני רואה את זה מורכב.

אני פשוט מוריד אותו ולא משתמש.

לגבי הפאביה - נצל"ש, אצלי חוץ מזה בהמשך נקרע לי הפלסטיקים הבולטים עליהם יושב המגש...

זה נובע מאישתי שתחיה שנסעה עם זה חצי תלוש....יש למישהו פתרון?

Kia Niro 2017

פורסם
בקיצור, כשאתם מזמינים רכב חדש תבקשו שלא יתקינו וילון אחורי - תראו את ההשלכות אח

על איזה השלכות אתה מדבר?? מבחינת העיקרון אתה צודק, אבל איך שלא תהפוך את זה- מדובר ב2 חורים שאף אחד לא רואה ולא מעניינים אף אחד.

לשאלתך המקורית- תעיף את הוילון הזה, הוא גם מכוער, גם :sissies:, גם מגביל את שדה הראייה שלך (ולפני שתגיד שמי שלא רואה דרך החורים של הוילון צריך להחזיר את הרישיון ולהתנייד באוטובוס- אזכיר לך שראייה היא טווח רחב מאוד ועדיף שהיא תהיה במקסימום בלי מגבלות), והוא מפריע לנהגים שמאחוריך לראות דרך החלונות שלך מה קורה בכביש לפניך ולתכנן את נהיגתם בהתאם.

בקיצור- להעיף, ויפה שעה אחת קודם

לבעלי סקודה פאביה באופן ספציפי- הוליון הזה מוסיף 5 כ"ס :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אצלי הוילון שקיבלתי איתה והשטיחים המקוריים שוכבים בבגאז'.

שהוצאתי הרכב מהסוכנות הנציג פשוט אמר לי שזה מה שיש לי בבאגז', והוא הלך והביא לי עוד סט שטיחים מפלסטיק (שנוחים הרבה יותר!), הוא טען שזה מתנה בשווי 300 שח, אמרתי תודה רבה.

מניסיון עם רכבים קודמים, הוילון הזה קצת נוח, אבל החורים לא מחזיקים.

מה גם שבפאביה יש את המגש האחורי ויוצא לי לפרק אותו לפעמים, ככה שאם היה וילון הוא היה מגביל אותי.

בינתיים זה לא מפריע לי שאין וילון מאחורה, נראה איך יעבור הקיץ.

כל אופן, התקמצנתי בהתקנות על הפאביה, אני למדתי שעדיף להתקין כמה שפחות דברים אם זה לא יוצא מהמפעל.

(קודנית+כספת+דיבורית BT, הייתי צמוד למתקין, הוא היה מקצועי ואסטטי מאוד לכן גם תגמלתי אותו בהתאם).

• תוכן חדש...