Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אז בוא תראה את ה X6 של דוד שלי שנוסע כל בוקר מראשלצ לעפולה לעבודה..וחזרה.

ב X5 הקודמת עשה 250,000 בשנתיים

למה לעאזאל הוא עובד בעפולה?? אני מנסה להבין את ההיגיון...

אגב הוא במקרה קבלן?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
הקאוואליר של אבא שלי 480+- על מנוע וגיר סגורים :shock:

הרמקולים המקוריים עדיין פועלים?

אצלי יש על השעון קצת יותר מ275KKM, והחלפתי רק רמקול אחורי אחד (נקרע), כל השאר מקוריים, שומעים בהם טוב ואיכות טובה ביחס לרכבים אחרים, קדמי אחד קצת חורק אבל אני מבליג כי המידה שלו נדירה.

נסעתי במונית סיאט קורדובה, עצרו את המד קילומטרז' על 390KKM, הנהג טוען שהיא עברה בערך 200KKM מאז שעצרו אותו.

מונית מרצדס (2007 נראלי צורה מהישנות יותר), עשתה 350KKM ולא נגעו במנוע וגיר אוטומט.

עוד מונית מרצדס E-CLASS, עברה את החצי מיליון כמובן הכל מקורי.

מרצדס, נהג מונית אחד אמר לי, הם בונים ומשקיעים הרבה מאוד במכלולים של הרכבים, בגלל זה הם יקרים יותר, אבל מצד שני מחזיקים אינסוף. (או יותר נכון, פי 2 לפחות מרכב ממוצע )

מונית אוקטביה 2011 עם גיר DSG 6, עשתה 250KKM והוא אומר שהרכב לא ראה מוסך, חוץ מהחלפה של שמן גיר (הוא שילם עליה איזה 1000 שקל).

הרבה ניידות משטרה גם עם DSG 6 שעברו גם 300KKM, בנהיגה רגועה הגיר מתפקד טוב, פעם אחת בלשים הקפיצו אותי לאיזה מקום, קרעו לה את הצורה, הגיר החליק כמו חמאה במחבת, אבל עשינו את הנסיעה ב3 דקות (עברנו גם בכמה אדומים), ושאני ברכב הפרטי מרביץ זה לוקח 7 דקות ככה.

גרר GMC סיירה נראלי, מנוע דיזל ענק, עבר את ה600KKM ונראה שלא מזיז לו. (לא יודע אם החליפו לו משהו, אבל נשמע מהבעלים שלא).

פונטו 96' עשתה את ה230KKM עם מנוע מקורי! (נשמעת כמו סבתא שמעשנת טיים).

ובעזרת השם עוד כמה שנים נזכה לראות מה שווה הפאביה 12' שבחניה שלי, בינתיים, הבאנו אותה ביולי 12', עוד כמה שבועות היא נכנסת לטיפול 30KKM.

פורסם

זה לא הרכב עם הכי הרבה ק"מ אבל לחבר יש יונדאי אקסנט עם 255K.

חבר אחר יש לו סקודה אוקטביה (לא מונית) דיזל,עם 530 ומשהו אלף.

מאזדה לאנטיס 323F עם 470 אלף ק"מ.

כולם על מנוע סגור.

Scan Speak

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מונית מדגם מרצדס סי, שנת 97, שהוסבה לפרטי. עברה מעל 700 אלף ק"מ ונמכרה לרוכש חדש. ככל שידוע לי עברה החלפת ראש מנוע. מלבד זאת, כלל המערכות והגיר היו תקינים.

פורסם (נערך)

בעבודה הקודמת קודמת שלי הרכב צוות שלנו עשה 1000 ק"מ ביום, 7 ימים בשבוע, 12 חודשים בשנה. אחרי 3 שנים עבר מעל מליון ק"מ ולא עשה כל 10K טיפול..אולי פעם ב 30K וגם זה במקום שלדעתי לא השתמש במוצרים הכי איכותיים שיש.

היילקס דור לפני הVIGO ( הדור שבטופגיר ניסו להרוג ורק נפילה מבניין עשתה נזק כמעט סופני ). לדעתי אלו כבר לא יעמדו

עריכה אחרונה על ידי electro78
תיקון
פורסם

נהגתי בלנסר עד לפני כחודש וחצי עם 333 אלף ק"מ, לנסר קלאסיק.

חברים קרובים מעל 200K , הרכב שלי 290K בערך, אותו רכב של חבר , 330 אלף בערך, המנוע והגיר אצלו מקוריים כיאה לטויוטות של פעם.

פורסם

איסוזו דימקס 2007 צבאית עם 580 אלף ק''מ מנוע מקורי, סוחבת בקושי עם הרבה רעש.

פג'ו פרטנר 2010 צבאית מנוע 1.4 בנזין עם 350 אלף ק''מ לא מצליחה לעבור את ה120 קמ''ש, ספר הרכב היה מפוצץ מביקורים במוסך אבל עם מנוע מקורי.

סיוויק 2006 צורה חדשה של חבר עם 340 אלף ק''מ, נוסעת כמו חדשה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...