Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסוכנות רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל החברים על ההמלצות עליי!

לצערי,לא הייתי בעבודה יומיים (טיול בדרום) כך שרק עכשיו ראיתי את השרשור :oops:...

כל שנותר לי הוא לאחל לפותח השרשור שייתחדש!

אני בכל מקרה כאן בכדי לענות על שאלות ולעזור.יום מקסים לכולנו.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי,לא הייתי בעבודה יומיים (טיול בדרום) כך שרק עכשיו ראיתי את השרשור :oops:...

בוקר טוב,

אשמח לקבל תשובה לגבי הגעת הקליאו החדשה לארץ, והאם בהשקה יוצע הדגם 0.9 TCe 90?

אני מחכה כבר בקוצר רוח, בעיתונות תחילת שנה דווח על מרץ, חלק מהנציגים אומרים סוף החודש, חלק יוני וברנו בפייסבוק לא מתחייבים לתאריך.

תודה

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

היי זכי. אשמח אם תוכל לעמוד על מקור ההבדלים בצריכת גלק בין שני הדגמים והאם יש גרסא אירופאית למגאן הרגילה וגרסא אחרת

how it's like to drive :twisted:

פורסם

nburrack -גם אני בדיעה של night driver שעשית אחלה בחירה ועוד במחיר הזה ,אז בכלל.

יש כאלה החושבים שעיצוב הפנים של הפלואנס/מגאן "לא משהו" ,לטעמי גם החוץ וגם הפנים מאד יפים .

הפנים מלא שיק ,עם עירוב של ישן וחדש ואם בחרת בפנים גוון בהיר אז בכלל מדהים בעיניי.

לעומת זאת הייתי מצפה לרכב מהסדר גודל הזה מרווח רגליים גדול יותר בחלק האחורי.

תתחדשו ותהנו.

ולך זכי ,גם אני הייתי שמח לו היית שופך קצת אור על מועד הגעת הקליאו

האם ה-tce 120 תגיע כבר במחזור הראשון ?

האם הקליאו דיזל מתועדת להגיע גם כן ?

תודה

פורסם

אני בחרתי את הבהיר כי הפנים הכהה קצת קודר מידי לטעמי.

מבחינת עיצוב אני אוהב את העיצוב הנקי. כשאני נוהג אני לא נהג ולא פסנתרן ולכן ממש לא אוהב את הגישה עמוסת הכפתורים כמו בפוקוס.

המערכת המקורית לא נוחה לתפעול מהמערכת אבל אם קלטת את ההיגיון שלה היא מאוד נוחה להפעלה מההגה ללא הסרת מבט בכלל.

יתרון נוסף זה פגושים שיותר גבוהים מהמדרכות. אין את השפשוף המעצבן כשחונים אנכית למדרכה (מקווה שלא שינו את זה במתיחת הפנים שלפחות חיצונית לא אהבתי. התרגלתי לכיעור של האוטו ככה אז למה לשנות?).

מרווח הרגליים גם מאחור טוב לעומת המתחרות ופתחי המזגן מאחו מאוד אפקטיביים. מה שמפריע לי בפלואנס זה פתח תא המטען הקטן (גדול ביחס לפוקוס ול I35 אבל עדיין קטן יחסית לגודל תא המטען הענק) והזרועות של דלת תלא המטען שנכנסות פנימה ולא כמו שהיה במגאן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ראשית,לגבי הגרסה האירופאית של המגאן.

הוורסיה האירופית היחידה של המגאן האירופאית שמיובאת לישראל היא האסטייט (סטיישן) בלבד.

אני לא רואה שינוי במדיניות היבוא בעתיד הקרוב,או הרחוק.

גם המגאן התורכית,במיוחד בדגם הפריבלג' מציעה איכות חומרים טובה לא פחות מהספרדית,וכך גם איכות ההרכבה.

לגבי הקליאו,עדיין אינני איש בשורות,למיטב ידיעתי יבוא הקליאו 4 נמצא כבר בישורת האחרונה,וצפוי להתחיל בסוף מאי/יוני.

אני יודע שחל עיכוכ בהגעה,אבל האמינו לי שנעשים מירב המאמצים להתחיל בשיווק בהקדם האפשרי.

אני מבטיח לעדכן בשרשור הזה,או בשרשור חדש ברגע שאדע יותר מידע.

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

פורסם

לגבי צריכת הדלק של המגאן דיזל/אסטייט.אני לא מכיר הבדלים ביניהן מהבחינה הזאת.

יכול להיות שזה נובע מהשימוש השונה של לקוחותיי ברכב.

הפסימיים ביותר מדווחים לי על משולב של 1/17.האופטימיים מדווחים לי על משולב של 1/20.5 בכל דגמי הדיזל שלנו,מלבד הלטיטיוד,שם מדווחים לי על 1/15 בממוצע.

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

פורסם
לגבי צריכת הדלק של המגאן דיזל/אסטייט.אני לא מכיר הבדלים ביניהן מהבחינה הזאת.

יכול להיות שזה נובע מהשימוש השונה של לקוחותיי ברכב.

הפסימיים ביותר מדווחים לי על משולב של 1/17.האופטימיים מדווחים לי על משולב של 1/20.5 בכל דגמי הדיזל שלנו,מלבד הלטיטיוד,שם מדווחים לי על 1/15 בממוצע.

אני מתכוון לנתוני יצרן

פורסם
בכל דגמי הדיזל שלנו,מלבד הלטיטיוד,שם מדווחים לי על 1/15 בממוצע.

אנשים ממש רכשו לטיטיוד?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ממש רכב שהוא לא לתצוגה גם רוכשים אותו:lol:

טוב, הביקורות עליו לא היו משהו...

בכל מקרה, זכי, תוכל לשפוך קצת אור על הקשר בין רמת האבזור לקיומו של סאן-רוף במגאן?

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שאלה קצת מוזרה:

האם לסוכנות יש שליטה על מבפר הרכב כלומר ניתן לבחוא בין מספרי רכב או לבקש מהם לתת הוראה לבונדד ל"מספר יפה"?

פורסם

bar72 לגבי הסאנרוף במגאן,הוא מוצע כאופציה גם באסטייט (שם הוא פנוראמי) וגם בהאצ'בק בתוספת של 4,000 ש"ח.

לגבי יבוא דגמי דאצ'יה לארץ,יש כוונה להביא את הדאסטר,הנושא כרגע בבחינה,וזה הכי הרבה שאני יודע.

לגבי מס' רישוי קליט,אצלינו אין אפשרות לבחור מס' יפה,אך אם ללקוח העניין חשוב אפשר לעשות מאמץ

ולשדך לרכב מס' קליט יחסית.היה לי לקוח שביקש שהספרה 2 תחזור כמה שיותר פעמים.

נתתי לו את המס' xy-212-12...לא רע...

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

• תוכן חדש...