Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאר עם הגטס עד שתתפגר/שהילד הראשון שלי יגדל, הראשון מביניהם, מניח שיש לנו עוד 10 שנים ביחד.

עד אז, יתווספו כל כך הרבה דגמים לכביש שמוקדם מדי לדבר, אבל בעיקרון כנראה שיהיה רכב מרווח יותר, עם גיר ידני כמובן.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מסוגל לחשוב על הדבר הבא?

בימר ישנה בלי כל ספק (E30 325 אולי מיבוא, E36/46 325/328/330) - כותב הלב. המוח? כרגע נעול על גרוטאה כלשהי אחרי מכירת הלאון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בימר ישנה בלי כל ספק (E30 325 אולי מיבוא, E36/46 325/328/330) - כותב הלב. המוח? כרגע נעול על גרוטאה כלשהי אחרי מכירת הלאון.

כמעט עשיתי את זה. אנשים יקרים עצרו אותי בזמן, וגם המוכר היה בסדר בסופו של דבר.

בינתיים מחפש דברים אחרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים מתייחסים לקניית רכב ישן כמו לאימוץ שד טזמני עם התקפי חרדה. לא מבין את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היום נוהג על קורולה 93.

אם הכל יפעל על פי תוכנית - עם סיום התואר בעוד שנתיים מקווה להתחדש ב-BRZ / GT86, או מיאטה ND.

פורסם

לא כי זה רכב ישן, כי תכל'ס זה לא היה צעד חכם בהינתן הנסיבות שלא אפרט כאן כי הן לא מעניינו אף אחד.

לי אין שום בעיה עם רכבים ישנים.

הייתה לי ניסן סאני 93.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טוב, בתקווה שהפורום יהיה פעיל עד אז, יש כאן שתי אפשרויות:

1. דור מסיים לימודים/עומד לסיים לימודים ונשאר רווק.

2. דור עומד לסיים לימודים וכבר נמצא במערכת יחסים לפני חתונה.

3. דור מסיים לימודים ומוצא עבודה עם רכב.

מה שקורה ב1:

משהו קטן, זריז, עם התנהגות טובה וצריכת דלק טובה, משער שידני (אבל זה לא בטוח).

מה שקורה ב2:

סופר מיני טובה/משפחתית הצ'באק, התנהגות טובה, מנוע טורבו בנזין/דיזל, כנראה אוטומטית (אלא אם כן האישה תהיה חובבת ידני).

מה שקורה ב3:

קונה לעצמי רכב סופ"שים מגניב (או ספורטיבי או ג'יפ אמיתי כלשהו) או פרויקט אספנות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מבין שלא הייתה לך סיטרואן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למען האמת די סינדלתי את עצמי עם הרכישות האחרונות (רכב ועוד דברים..). עקרונית, אין לי ממש לאן לזוז. אם המצב הכלכלי יורע, אני אאלץ לעבור לאאודי A1 1.0 אוט'. אם יוטב, אני ארצה לעבור למיאטה\פיאטה. אם ישאר כפי שהוא, אני עם האבארט לעוד הרבה זמן. :)

:idea:
פורסם
טוב, בתקווה שהפורום יהיה פעיל עד אז

הפוך גוטה הפוך. השאלה אם תהיה חבר. הפורום יהיה...

ואגב כתבת 2 אפשרויות ונתת 3.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא כי זה רכב ישן, כי תכל'ס זה לא היה צעד חכם בהינתן הנסיבות שלא אפרט כאן כי הן לא מעניינו אף אחד.

לי אין שום בעיה עם רכבים ישנים.

בול. בול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הפוך גוטה הפוך. השאלה אם תהיה חבר. הפורום יהיה...

ואגב כתבת 2 אפשרויות ונתת 3.

אהיה פה כנראה, כמו שאני פה כבר מעל 5 שנים.

ואכן 3 אפשרויות, חשבתי על עוד אפשרות ושכחתי לערוך למעלה.

אני לא אנטוש, אין תחליף לפורום הזה כרגע וכמו שאני רואה גם לא יהיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...