Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי מערכת ל-Audi (מדובר בRNSE).

המשלוח יצא אתמול מליטא והיום כבר הגיע לת"א.

המשלוח נעשה ע"י TNT. היום קיבלתי הודעה מנציג מטעם TNT שביקש שאחזור אליו בקשר למשלוח.

כאשר חזרתי למספר מסתבר שמדובר באגף עמילות המכס של TNT - לצערי כבר לא היה עם מי לדבר והמענה

המוקלט אומר להתקשר שוב בראשון.

עד אז- אני מניח שיציעו לי שחרור של המוצר מהמכס על ידי שירות עמילות המכס שלהם? עד כמה הדבר מומלץ?

בנוסף, קראתי סיפורי זוועה על כך שהם עובדים במודל סחטני במיוחד, ומחייבים על דעת עצמם מספרים הזויים.

אם למישהו יש מושג איך אני אמור להתקדם מכאן? האם עלי להכין מסמכים מסוימים? האם אני צריך להכין משהו

מבועד מועד? מאחר ושבוע הבא הוא שבוע של חגים אני רוצה ביום א' על הבוקר לטפל כדי לנסות ולקבל את המוצר

עוד ביום שני.

אשמח לקצת אור, המלצות, מה להגיד, מה לא להגיד וכו'.

תודה לעוזרים

Lexus CT200H

פורסם

אני שחררתי פעם חלקים לרכב ע"י TNT.

לא שילמתי שום עמלה או משהו מעבר למס שבו הייתי חייב ע"פי חוק.

והם אפילו איחסנו אצלם את החבילה עד שהתארגנתי על אישורי ייבוא מול משרד התחבורה.

משכנתא זה קל

פורסם

אהלן

אני עובד ב DHL

לדעתי זה לא שהציעו לך להשתמש בשירותי העמילות שלהם אלה רצו להסדיר איתך את התשלום מולם.

לרוב זה אוטומטי שהם נותנים את שירותי העמילות שלהם. (אתה יכול כמובן לסרב או להשתמש בשירותי עמיל מכס חיצוני)

אתה לפי מייטב ידיעתי אמור לשלם מע"מ על המוצר ומס קניה ומכס במקרה של ערך גבוה.

אתה יכול לתת להם לשלם את זה ולהוביל אותו אליך.

או שאתה יכול לחסוך את דמיי העמילות והמשלוח ולבקש שחרור עצמי.

במקרה הזה אתה תשלם לדעתי רק את מה שאתה חייב (מע"מ, מס קנייה ומכס אם יש)

ודמיי אחסנה לפי כמות הימים.

אבל זה יצריך ממך להגיע לנתב"ג לשלם את כל זה עצמאית, לחסוך את דמי הטיפול ואיסוף עצמי.

(לא תמיד זה משתלם, כי זה לקחת יום חופש מהעבודה וקצת טרטור)

הצעה שלי צור קשר איתם בראשון בבוקר ותראה מה האפשרויות שלך.

יש מצב שתצטרך אישור משרד תקשורת כי זו מערכת אבל הסיכוי לכך מאד קלוש לדעתי.

מקווה שעזרתי

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

מניסיון רע ומר על tnt תבדוק בשמונה עיניים מה הם מבטיחים כי רוב הסיכויים שהתוצאה תהיה שונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוקיי יצרו עמי קשר היום, המוצר לא חייב במכס אלא רק במע"מ ומיסי קנייה.

בכל מקרה אני מבצע את שחרור המוצר דרכם, הם רוצים 420 ש"ח כולל המע"מ, מיסי הקנייה השחרור והמשלוח,

לא זול- אבל יותר זול מלקחת יום חופש מהעבודה + דלק וטירטורים. אמרו לי ליצור קשר ביום א' בבוקר על מנת לתאם

שילוח.. נקווה לטוב ושלא יהיו הפתעות לא נעימות מהצד שלהם.

Lexus CT200H

פורסם

למען האמת זה לא כזה יקר, רק המע"מ ומס הקנייה הוא 200 ש"ח, עוד 200 ש"ח בשביל שהם יסגרו לי את הפינה ויגיע עד הבית זה בסדר. מה גם לא שילמתי על המשלוח והכנתי את עצמי להוצאה על השחורר

Lexus CT200H

• תוכן חדש...