Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SQ לרכב

Dvortch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, קניתי רכב לא מזמן וקיבלתי איתו כבר מערכת בנוייה, אבל אני לא כל כך מרוצה מהרמקולים, (המובניים של הרכב) ורציתי להכניס כמה תוספות, אולי איזה סאב ועוד כמה קטנים.. קומפוננטים אולי קוראים לזה? אני לא כל כך מבין בזה אז רציתי לקבל המלצות מה כדאי לשים.. נניח בתקציב של 1500 ש"ח גמיש.. אני מאיזור ירושלים אז אם יש מישהו שמכיר משהו בסביבה פה יהיה מגניב!

המון תודה (:

פורסם

היום כמעט כול רכב מגיע עם מערכת מובנת

חלקם טובות יותר חלקם פחות.

ההמלצה שלי היא להחליף את המערכת המובנת לרדיודיסק אפטרמרקט אם הדבר ניתן

וללכת על סטאפ פשוט של :

רדיודיסק

קומפוננט קדמי

6X9 אחוריים.

יש לך פה חנות בירושלים

יש להם מחירים הוגנים

http://www.cadence4u.co.il/

פורסם

חייב להגיב שאני מאוכזב מאוד מהחנות הזאת ולא אמליץ עליה.

חבר פורום שאני מכיר אישית ביצע התקנה אצלו, לא איכותית בעדינות נגיד, ציוד פשוט וזול כמו rca ובנוסף חיבר סאב למגבר בלי לבדוק התנגדויות ואפשרות עבודה של המגבר בהתנגדויות שונות.

בסופו של דבר נפגע הסאב ולפני שבדק מה קרה או מה יכל לגרום לנזק ישר האשים מגבר שהוא לא ראה מימיו שהוציא מתח DC וגרם לסאב נזק.

מה גם שאחרי תיקון הסאב (שהוא הסכים להשתתף רק בחצי מהעלות, שאי אפשר לדעת אם בכלל השתתף) הסאב חזר עם נזק חדש בסראונד.

• תוכן חדש...