Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

לאחר שגזלו ממני את הרדיו דיסק, הגיע הזמן לסתום את החור שנשאר בדש בורד.

בעיקרון, יש לי רק שתי דרישות מהרדיו דיסק שלי: SD ו-BT.

כמובן שהאידאל הוא לקנות רדיו דיסק שמכיל את שתי האופציות הנ"ל. אבל עלה בי רעיון אחר, שיכול לצאת יותר זול ויותר מרשים,

למרות שאני חושב שרובכם (המקום הזה שורץ אודיופילים) לא תאהבו אותו.

ראיתי שמוכרים ברשת מעין טאבלטים שנועדו לשימוש ברכב בלבד, יש להם GPS, דיבורית BT, הם קוראים כרטיסי זיכרון, יש להם כניסה לוידאו, והם פולטים את כל המידע דרך שקע אוזניות ומסך (נע בין 4-8 אינטש).

הרעיון הוא לשלב בצורה קבועה טאבלטון כזה בדשבורד, ולהזרים את הכל לרדיודיסק עם AUX.

מבחינת איכות, אני יודע שלא מדובר בהברקה, והאמת היא שאני לא מחפש אחת כזאת. אז לא להתייחס למה שאוזן ממוצעת לא תרגיש.

מבחינה אופרטיבית חסר לי מידע כדי לצאת לדרך, ויש מספר דברים שאני חושש מהם.

-האם יהיה ניתן לגרום לצעצוע הזה לפעול יחד עם הסוויצ'?

-כמה יהיה נוח להעביר שירים במסך מגע רזיסטיב סיני? (לא דואג לגבי הגברה והנמכה - יבוצע דרך הרדיו)

-מה איכות הדיבורית?

-מה איכות קליטת הרדיו?

-מה הקטע של הווינדוס CE הזה? מה אפשר לעשות איתו?

מבחינת עלויות, המחירים של הצעצועים הללו מתחילים מסביבות 200 שקל. ר"ד משומש עם AUX אפשר למצוא ב 100-150 ש"ח

כך שאפשר לסגור את כל הסיפור בסביבות 400. לעומת 700 שקל לר"ד BT פשוט של חברה ידועה.

להלן כמה דוגמאות למוצרים שעליהם אני מדבר:

http://www.ebay.com/itm/Wow-New-5-0-Inch-Car-GPS-Navigation-Mp3-MP4-Bluetooth-Win-CE-6-0-AV-IN-4G-MAP-H-/150983553015?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2327522ff7&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/Wholesale-5-Car-GPS-Navigation-Sat-Nav-Bluetooth-AV-IN-FM-Transmitter-4gb-Card-/281045414009?pt=Car_Audio_Video&hash=item416f9cb079&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/2012-latest-7-0-Car-GPS-navigation-DVR-Video-Camera-Recorder-Bluetooth-AV-4GB-/261187967309?pt=GPS_Devices&hash=item3cd004194d

אם למישהו יש ניסיון עם מוצר דומה, אשמח אם ישתף ברשמיו.

התייחסויות להיבטים נוספים יתקבלו בברכה.

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אישית אני חושב שאם כבר, אז כבר ולא הייתי הולך על מוצר כזה, בייחוד שאנו כל כך רגילים למסכים קאפסיבים, הבדל תהומי.

בשביל להוציא ממנו אודיו תצטרך מגבר, יש בנמצא?, עם אתה הולך על רדיו דיסק עם USB או AUX, אז תקנה דיבורית בלוטוס ותסגור את הסיפור.

לגבי איכות הדיבורית\רדיו- אתה מקבל בדיוק את מה ששילמת בעבורו.

לא תוכל לשלוט על הדלקה וכיבוי אלא על הטענה או אי הטענה.

ווינדוס CE זו גירסת ווינדוס שמוטמעת במכשירים, לא ווינדוס כמו שאתה מכיר אותו, זו הייתה הבסיס למערכות הפעלה ניידות של מיקרוסופט.

לדעתי אם תכנס לסיפור הזה, זה פשוט ייגמר בטאבלט אחר, טוב יותר (עם בלוטוס, ומוזיקה בקלות, אינטרנט,WAZE וכו'), ככה שהקנייה של הסיני תהיה מיותרת.

על זול, לרוב משלמים ביוקר.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

טאבלט רגיל לא יעזור לי, כי הוא לא יוכל לשמש כדיבורית. אשמח אם יחדשו לי שזה אחרת.

אני מעדיף שמה שמנגן את המוזיקה יהיה יחידה אחת עם הדיבורית, ובכך לא צריך לתפעל שני מכשירים שונים (מוזיקה נעצרת בקבלת שיחה וממשיכה בסיומה, אין צורך להטעין בנפרד וכו')

בעניין ההדלקה עם הסוויטש, ניתן לשלוט בהאם המכשיר יקבל מתח או לא (להוציא את הסוללה ולספק לו מתח במקומה בסוויטש), רק צריך משהו שיתן אות להדלקה. אולי אפשר למצוא לזה פיתרון.

מה כן ניתן לעשות עם WIN CE ?

בפלואנס של הוריי יש בדשבורד מערכת מולטימדיה בסגנון דומה, עושה רושם סיני. זה מחובר עם AUX למערכת המקורית של הרכב.

אמנם לא מדובר בהברקה טכנולוגית, אבל זה פועל. GPS קולט טוב מאוד. מנגן טוב מכרטיס SD. חלק מהכפתורים שם קטנים מידי בשביל להיות במסך רזיסטיב, והמיקום בטח לא מועיל (די קרוב לשמשה) אבל זה לא זהה למוצר שאני חושב לקנות. אבל אם האיכות זהה, אז זה יכול לרצות אותי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...