Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מוסך באיזור השרון שמתמחה בטיפולים ברכבי סיאט, לא חייב מוסך מורשה אבל חשוב ידי זהב,

אני רוצה לעשות טיפול 60 אלף, רכשתי כבר את כל חלקי החילוף והשמנים.

הדבר הכי חשוב הוא שאני רוצה להיות נוכח בטיפול של הרכב ולראות הכל, קשה לי לתת אמון באנשים וזאת הסיבה למה אני לא מטפל במורשה.

אז אם אתם מכירים מוסך שכזה אשמח לטפל אצלו.

פורסם

יש את מוסך עתיד שנמצא באזור תעשייה הישן 057-2916617 יעקב.

נכנסתי לשם כמה פעמים ואני יכול להגיד שהם דורשים מחיר הוגן על עבודתם.

אתה רק צריך להתקשר וקבוא מראש מתי להגיע כי יש ים לקוחות .

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני אישית מטפל במוסך רון בת"א (לא מורשה עד כמה שידוע לי) אבל בהחלט הגון, ועושה עבודה מקצועית מאוד.

פורסם
אני יכול להגיד לך שאני אישית מטפל במוסך רון בת"א (לא מורשה עד כמה שידוע לי) אבל בהחלט הגון, ועושה עבודה מקצועית מאוד.

מצטרף להמלצה בחום!

פורסם
אני מחפש מוסך באיזור השרון שמתמחה בטיפולים ברכבי סיאט, לא חייב מוסך מורשה אבל חשוב ידי זהב,

אני רוצה לעשות טיפול 60 אלף, רכשתי כבר את כל חלקי החילוף והשמנים.

הדבר הכי חשוב הוא שאני רוצה להיות נוכח בטיפול של הרכב ולראות הכל, קשה לי לתת אמון באנשים וזאת הסיבה למה אני לא מטפל במורשה.

אז אם אתם מכירים מוסך שכזה אשמח לטפל אצלו.

סיבה מספיק טובה בכדי לטפל במוסך אחר אשר מאפשר לך לראות מה מחליפים באוטו וכיצד עובדים על הרכב.

מוסך רון מומלץ.

למה שלא תתחיל לטפל לבד ברכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יודע ומכיר את מוסך רון, שמעתי עליו רק דברים טובים אבל שוב, לא ניתן לעמוד ליד הרכב, מה אני אעשה, זאת המחלה שלי, לא עוזב את הרכב שלי 2 שניות לבד.

לטפל ברכב אני יכול לבד אני יודע בדיוק מה עושים ואני יכול לעשות הכל אבל הבעיה שאין לי ליפט ואת הכלים המתאימים,

אני רוצה להחליף את כל השמן בלמים וצריך משאבה על מנת לשאוב מכל גלגל את השמן הזה (יש איזה בחור נחמד מ YOUTUBE עם גולף GTI 2011 שמעלה כל פעם טיפול שהוא עושה לרכב, ויש פשוט הכל מהכל, הלוואי והיה לי ליפט בבית הייתי יושב על הרכב שעות :).

פורסם

אני עשיתי אצל רון טיפול 60 אלף לפני שבוע וחצי , העמדת המתנה שלהם היא בשולחן שמוצב ממש מטרים ספורים מהרכבים.

והלכתי והצקתי ושאלתי לא מעט פעמים והייתי מעורב בכל חלק מהטיפול בלי שמישהו יעיר או יעקם פרצוף.

"יאללה בירי".

פורסם
אני יודע ומכיר את מוסך רון, שמעתי עליו רק דברים טובים אבל שוב, לא ניתן לעמוד ליד הרכב, מה אני אעשה, זאת המחלה שלי, לא עוזב את הרכב שלי 2 שניות לבד.

אתה קצת מגזים בגישה שלך לדעתי.

אצל רון אתה יכול לשבת מול הליפטים ולשתות קפה, כמו כן להציץ מדי פעם להתעניין.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים; בפעמיים שהייתי אצל רון עמדתי ליד הרכב ואף אחד לא אמר לי שום דבר בנושא..

להפך מי שטיפל לי ברכב (בחור רוסי, שכחתי את השם שלו) הסביר על כל דבר שהוא עשה.. למה כמה איך..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לטפל ברכב אני יכול לבד אני יודע בדיוק מה עושים ואני יכול לעשות הכל אבל הבעיה שאין לי ליפט ואת הכלים המתאימים,

אני רוצה להחליף את כל השמן בלמים וצריך משאבה על מנת לשאוב מכל גלגל את השמן הזה (יש איזה בחור נחמד מ YOUTUBE עם גולף GTI 2011 שמעלה כל פעם טיפול שהוא עושה לרכב, ויש פשוט הכל מהכל, הלוואי והיה לי ליפט בבית הייתי יושב על הרכב שעות :).

אני מצטרף להמלצה על מוסך רון בו אני מטפל.

אני חושב שאם תיצור איתו קשר, ותסביר לו מה כוונתך, העבודה תבוצע לפי בקשתך ואולי גם בנוכחותך.

תשאל. אין לך מה להפסיד.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפי מה שהבנתי ממכם אז כן אפשר להיות ליד הרכב.

פשוט נכנסתי לאתר שלו וראיתי את הוידאו עם כל הרכבים על הליפיטים ורק העובדים שם.

אני ארים לו טלפון בראשון בבוקר :)

• תוכן חדש...