Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה במפגש רמת גן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהיתה תאונה ליד המפגש ברמת גן ובתאונה 106 S16 שחורה התרסקה לתוך המשתלה בצומת.

לכל מי שחושב או שככה נאמר לו (משום מה הופצה שמועה) זה לא היתי אני בתאונה, האוטו שלי שלם ונוסע עדיין. אם מישהו מצליח למצא את הרכב מהתאונה אני מעוניין בג'נטים שלו, מי שמכיר את הבחור או יודע איפה האוטו נא ליצור קשר בה"פ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם מישהו מצליח למצא את הרכב מהתאונה אני מעוניין בג'נטים שלו, מי שמכיר את הבחור או יודע איפה האוטו נא ליצור קשר בה"פ.

גם אני מחפש ג'נט אחד או שתיים אפילו

מישהו יכול לתת פרטים על הנהג ומה מצב האוטו ?

חבורת קניבלים. חכו רגע עם הביזה. ומה שלום הנהג? שאני לא אתעלף לידכם אף פעם, עוד תוציאו לי כלייה (:wink:)
פורסם

ברצוני לרכוש את הרכב הפגוע.

בכוונתי להתקשר לפירוקיית "המאגר" עם הנץ החמה מחר.

כולי מלא בתקווה הנמסכת בדוק של רשעות, כי הופעלה מערכת כריות האויר ברכב והגנה על נוסעיו מפגיעה, וכן שעלות החלפת הכריות תגרום לפסילת הרכב על ידי שמאי הביטוח, לטובת האינטרסים האפלים שלי, יען כי מזה זמן רב חפצה נפשי במקרן שמן חדש לרכבי.

האח הידד.

אולי יבוא יום ותועלתן מאן דהוא יהגג כך על ה CTI שברשותי. רקיקה, רקיקה. חלילה וחס.

אלון.

פורסם
ברצוני לרכוש את הרכב הפגוע.

בכוונתי להתקשר לפירוקיית "המאגר" עם הנץ החמה מחר.

כולי מלא בתקווה הנמסכת בדוק של רשעות, כי הופעלה מערכת כריות האויר ברכב והגנה על נוסעיו מפגיעה, וכן שעלות החלפת הכריות תגרום לפסילת הרכב על ידי שמאי הביטוח, לטובת האינטרסים האפלים שלי, יען כי מזה זמן רב חפצה נפשי במקרן שמן חדש לרכבי.

האח הידד.

אולי יבוא יום ותועלתן מאן דהוא יהגג כך על ה CTI שברשותי. רקיקה, רקיקה. חלילה וחס.

אלון.

LOL-LOL-LOL

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני אישית ראיתי את המכונית יושבת לה על המדרכה בתוך השיח, אלוהים יודע איך הרכב הגיע לשם, הוא ישב עם הפנים כנגד כיון התנועה, כאשר התחת שלו התיישב קצת על הגדר או אולי ממש בסמוך וזה נראה כאילו התיישב על הגדר, בכל אופן, נזקים שהצלחתי לראות לעין באת יציאה מהסיבוב של בן-גוריון זה פגוש קדמי שבור, ולדעתי נזק למנוע כלשהו, אולי לאגן השמן מכיוון שהיה ליד הרכב כתם לא קטן, לא יכולתי לזהות של מה בשל מהירות הנסיעה, אבל אני די בטוח שהאוטו קיבל קצה שילדה בעת הטיפוס למדרכה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני אישית ראיתי את המכונית יושבת לה על המדרכה בתוך השיח, אלוהים יודע איך הרכב הגיע לשם, הוא ישב עם הפנים כנגד כיון התנועה, כאשר התחת שלו התיישב קצת על הגדר או אולי ממש בסמוך וזה נראה כאילו התיישב על הגדר, בכל אופן, נזקים שהצלחתי לראות לעין באת יציאה מהסיבוב של בן-גוריון זה פגוש קדמי שבור, ולדעתי נזק למנוע כלשהו, אולי לאגן השמן מכיוון שהיה ליד הרכב כתם לא קטן, לא יכולתי לזהות של מה בשל מהירות הנסיעה, אבל אני די בטוח שהאוטו קיבל קצה שילדה בעת הטיפוס למדרכה.

כואב הלב לישמוע את זה

מישהו יודע איפה יושב האוטו ?

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
לכל מי שמחפש את האוטו יכול לשכוח ממנו

קניתי אותו 8)

קנית את הרכב קומפלט??

אפשר לשאול בכמה?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
לכל מי שמחפש את האוטו יכול לשכוח ממנו

קניתי אותו 8)

ואת זה אתה אומר כדי שאחרים ירדו מהאוטו ויהיה לך זמן לחפש אותו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לידיעת כולם!

הרכב של חבר מאוד טוב שלי,ואף אחד עוד לא קנה אותו,וברגע שיהיו עידכונים לגבי הרכב כולכם תקבלו אינפורמציה עליו.

106GTI-גם יפה וגם אופה

פורסם
לידיעת כולם!

הרכב של חבר מאוד טוב שלי,ואף אחד עוד לא קנה אותו,וברגע שיהיו עידכונים לגבי הרכב כולכם תקבלו אינפורמציה עליו.

נתי צלם את הרכב בבקשה ותראה לנו.

:idea:

:idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...